|
Autor |
Wiadomość |
Moha
|
 Co to za film Wysłano: Niedziela, 3 Października 2010, 20:47
http://img838.imageshack.us/i/1286130827269.jpg/Mam nadzieję że okażecie się bardziej przydatni niż koledzy z psxextreme
_________________ Może tego nie wiesz, jesteś chodzącą liczbą, przecież urzędy nie widzą w tobie człowieka tylko pesel, a szkoły nie widzą w tobie człowieka tylko średnią, przerażająca to teoria jest ale jest na serio. Życie to statystyki, straty i wyniki, co idzie za tym wszystko ma logiczny sens nie daj się zwieść
|
Powrót do góry
|
|
 |
dew
|
 Re: Co to za film Wysłano: Niedziela, 3 Października 2010, 21:08
To nie jest film tylko jeden ze skeczy z Chappelle's Show.
|
Powrót do góry
|
|
 |
irokez88
|
 Re: Co to za film Wysłano: Poniedziałek, 4 Października 2010, 14:10
tzn chapelle grywał w filmach, ale to rzeczywiscie wygląda na jeden ze skeczy. z jego prawej stoi charlie murphy, brat eddiego i donnel rawlings. http://www.comedycentral.com/videos/ind ... eoId=11920 tu masz fragment tego co dałeś.

Wyglądam przez okno, na oczach mam sen, a Grochów się budzi z przepicia.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Wudu
|
 Zna ktoś ten film? Wysłano: Poniedziałek, 6 Grudnia 2010, 22:04
Dawno temu go oglądałem i pamiętam tylko z tego tyle , że był jakiś psychol (miał chyba długie włosy o ile pamiętam) co zabijał ludzi i skazali go na kare śmierci (krzesło).Rodzina ofiar mogła przyjść i za szyby patrzeć jak morderca umiera.Jak już umarł to wywieźli go karetką i w karetce ktoś mu coś podał i morderca ożył.O ile pamiętam mordował tych co patrzeli na jego śmierć...Coś takiego właśnie było tyle mniej więcej pamiętam.Może ktoś z was coś kojarzy?
|
Powrót do góry
|
|
 |
stockwell
Dołączył(a): 15 Lipca 2008 Posty: 2708 Lokalizacja: +48 / +44 / +353
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Wtorek, 7 Grudnia 2010, 14:12

PŁYTY NA SPRZEDAŻ
|
Powrót do góry
|
|
 |
Wudu
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Wtorek, 7 Grudnia 2010, 15:17
Jestem pewien na 100% że to nie ten film bo tamten morderca miał długie włosy i to nie był taki stary film
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paulie
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Wtorek, 7 Grudnia 2010, 18:03
Ej, kojarzy ktoś tytuł niemieckiego filmu o naziolach, który dzieje się tuż przed upadkiem muru berlińskiego? Jeden postanawia uciec tuż przed upadkiem muru, trafia do więzienia, a po wyjściu jest epickim wodzem neonazistów? 
_________________ CIESZĘ SIĘ Z TEGO, CO MAM, BO MOGĘ TAŃCZYĆ Z KURWAMI TANGO
JESTEŚ KURWĄ, ZDECHNIESZ KURWĄ, KURWA, KURWO
|
Powrót do góry
|
|
 |
MastaBooge
|
 Pomóżcie w odnalezieniu filmu Wysłano: Czwartek, 23 Grudnia 2010, 15:54
Sprawa wygląda tak że obejrzałem 1ep 9 sezonu family guy'a i mi sie przypomniał pewien film z podobnym motywem ale nie wiem co to za film. Oglądałem go może nawet z 10 lat temu z ojcem w telewizji, nie pamietam nawet czy był czarno-biały czy kolorowy. Raczej był to kryminał, akcja działa sie w jakiejś dużej willi gdzie własnie byl motyw że goście siedzieli przy wielkim stole i ktoś w pewnym momencie został zamordowany. Pamiętam tylko jeszcze jak jakiś gościu odkrył tajemne przejście (chyba dwa takie same pokoje były) i coś tam jak jakieś noże brali (z kuchni?) (?) hmmm i morderca lub gospodarzem (lub nie wiem kim) byl taki facet w kapeluszu i okularach
ktoś coś kojarzy? jakiś kryminał z morderstwem w willi?
|
 |
Paulie
|
 Re: Pomóżcie w odnalezieniu filmu Wysłano: Czwartek, 23 Grudnia 2010, 16:13
za wikipedią: Cytuj: The episode borrows heavily from the 1985 comedy film Clue, and is largely based upon the 1939 Agatha Christie novel And Then There Were None.[2] In the opening scene of the episode, once the Griffin family arrives at the mansion, Lois remarks on the estate's beauty, wondering if television host Jeff Probst has a similar home. As dinner commences, Carl begins conversing with Tom Tucker, and discusses the plot of the 1986 fantasy film Labyrinth, directed by Jim Henson.
After Tucker is accused of murdering James Woods, he reveals that Woods talked him out of auditioning for the lead role in the 1984 hit horror film A Nightmare on Elm Street. The finger is then pointed at Mayor Adam West, who tells the group of his hardships on the social networking service Twitter, after Woods stole his originally intended username. Diane Simmons also goes on to state that Woods had promised to introduce her to former CBS news anchor Dan Rather, but ultimately ended up introducing her to actor and comedian Danny Bonaduce instead.
While searching for Muriel Goldman throughout the mansion, Brian and Stewie begin humming and singing the theme song to several television shows, including the CBS science fiction series Lost in Space, the CBS sitcom The Dick Van Dyke Show, and the ABC soap opera Dynasty. After discovering the Golden Globe Award underneath Tom Tucker's bed, Tucker begins to profess his innocence, with Peter then instructing him to "tell it to Mike Judge."
_________________ CIESZĘ SIĘ Z TEGO, CO MAM, BO MOGĘ TAŃCZYĆ Z KURWAMI TANGO
JESTEŚ KURWĄ, ZDECHNIESZ KURWĄ, KURWA, KURWO
|
Powrót do góry
|
|
 |
jabolsdz
|
 Re: Pomóżcie w odnalezieniu filmu Wysłano: Czwartek, 23 Grudnia 2010, 16:19
ale ogólnie propsuję temat, można by zostawić, bo ja mam często tak, że np: mam jakieś tylko fleszbeki z dzieciństwa, jak czasem ze starym oglądałem w jakichś tam pasmach typu kocham kino czy coś, później wieczorem kozackie filmy, którymi się jarałem już wtedy, ale pamiętam jak przez mgłę, no i na pewno nie tytuł. dzięki takiej pomocy odgórnej, że ktoś poruszył motyw tego filmu w innym wątku znalazłem już Dazed and Confused i Night on Earth, kozaki! 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Luxair
|
 Re: Pomóżcie w odnalezieniu filmu Wysłano: Czwartek, 23 Grudnia 2010, 17:22
No to niech ktoś mi rozszyfruje to:
Widziałem jakieś chyba 10 lat temu azjatycki film w klimacie powiedzmy "Piły". Jakiś skośnooki facet budzi się w jakichś podziemiach/kanałach, i przez 90% chodzi niemal w całkowitych ciemnościach, co pewien czas ranią go i obijają różne zainstalowane tam maszyny, jakieś koła zamachowe, wyskakujące ze ścian ostrza itp. W ostatnich sekundach filmu wychodzi przez klapę w podłodze do jakiegoś jasno oświetlonego biura czy szpitala. Co to było ?
_________________ przypadkowy kumpel cię po dvpie macał
|
Powrót do góry
|
|
 |
Bakan
Dołączył(a): 27 Czerwca 2007 Posty: 8684 Lokalizacja: Wrocław(właściwie okolice)
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Czwartek, 23 Grudnia 2010, 18:24
Kojarzy ktoś film z S.L.Jacksonem, w którym gra on takiego dziada z brodą co mieszka gdzieś w jaskini czy chuj wie gdzie? Kiedyś w nocy się na coś takiego natknąłem ale nie ogarnąłem.
|
Powrót do góry
|
|
 |
hulaka
|
 Re: Pomóżcie w odnalezieniu filmu Wysłano: Piątek, 24 Grudnia 2010, 09:02
MastaBooge napisał(a): Sprawa wygląda tak że obejrzałem 1ep 9 sezonu family guy'a i mi sie przypomniał pewien film z podobnym motywem ale nie wiem co to za film. Oglądałem go może nawet z 10 lat temu z ojcem w telewizji, nie pamietam nawet czy był czarno-biały czy kolorowy. Raczej był to kryminał, akcja działa sie w jakiejś dużej willi gdzie własnie byl motyw że goście siedzieli przy wielkim stole i ktoś w pewnym momencie został zamordowany. Pamiętam tylko jeszcze jak jakiś gościu odkrył tajemne przejście (chyba dwa takie same pokoje były) i coś tam jak jakieś noże brali (z kuchni?) (?) hmmm i morderca lub gospodarzem (lub nie wiem kim) byl taki facet w kapeluszu i okularach
ktoś coś kojarzy? jakiś kryminał z morderstwem w willi? Bardziej niż z "Clue" kojarzy mi się to z filmwem "Zabity na śmierć", tyle, że to raczej komedia o kryminalnym zabarwieniu a nie odwrotnie. Zobacz sobie trailer, o 1:19 pokazuje się "gospodarz" to może skojarzysz.
_________________ Straight Jimi Hendrixin' I don't like rappers, I don't like producers I fuck wit drug dealers and drug abusers
|
Powrót do góry
|
|
 |
Roni
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Piątek, 24 Grudnia 2010, 09:44
Zajebisty temat ! Może ktoś odgadnie, oglądałem go w dzieciństwie, jest to polski film, fabuła mniej więcej polegała na tym, że jakieś dziewczyny(a może był tam i facet?) porwały dziecko z domu dziecka, pamiętam że gdzieś tam jechali i była jakaś kasa ukryta w pieluszce dziecka  wie może ktoś?
_________________ na ślizgu siedza ludzie którzy obudzeni w nocy wyrecytują ci 200 podziemnych płyt o których nie słyszał przecietny słuchacz razem z datą wydania, a nie jacyś tam ludzie
www.facebook.com/roniakajazwa
|
Powrót do góry
|
|
 |
blessdamic
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Poniedziałek, 27 Grudnia 2010, 15:42
Jak miałem gdzieś z 10 lat, to starsi na koloniach oglądali horror, coś chyb a jakiś krwiożerczy pies latał po szpitalu, może to był inny stwór. Za dużo nie pamiętam bo się bałem i spierdoliłem. Ktoś wie, co to mogło być?
|
Powrót do góry
|
|
 |
irokez88
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Poniedziałek, 27 Grudnia 2010, 15:48
roni17uwm napisał(a): Zajebisty temat ! Może ktoś odgadnie, oglądałem go w dzieciństwie, jest to polski film, fabuła mniej więcej polegała na tym, że jakieś dziewczyny(a może był tam i facet?) porwały dziecko z domu dziecka, pamiętam że gdzieś tam jechali i była jakaś kasa ukryta w pieluszce dziecka  wie może ktoś? http://www.filmweb.pl/film/Dziecko+szcz ... -1991-5283 pewnie o tym mowisz  zapamietałem tego misia i scene jak typ ratuje dzieciaka i wrząca zupa mu sie na plecy wylewa.

Wyglądam przez okno, na oczach mam sen, a Grochów się budzi z przepicia.
|
Powrót do góry
|
|
 |
sniper
Dołączył(a): 25 Września 2004 Posty: 15077 Lokalizacja: Xenia, Ohio
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Poniedziałek, 27 Grudnia 2010, 15:55
blessdamic napisał(a): Jak miałem gdzieś z 10 lat, to starsi na koloniach oglądali horror, coś chyb a jakiś krwiożerczy pies latał po szpitalu, może to był inny stwór. Za dużo nie pamiętam bo się bałem i spierdoliłem. Ktoś wie, co to mogło być? jak pies to może Cujo
|
 |
Bibs
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: Niedziela, 2 Stycznia 2011, 08:54
_________________ „Gdzie jest rap, który kiedyś grał tak mocno, że trzymałeś kumpla żeby nie chciał wpaść w policję?!”
|
Powrót do góry
|
|
 |
Roni
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: środa, 5 Stycznia 2011, 11:39
irokez88 napisał(a): roni17uwm napisał(a): Zajebisty temat ! Może ktoś odgadnie, oglądałem go w dzieciństwie, jest to polski film, fabuła mniej więcej polegała na tym, że jakieś dziewczyny(a może był tam i facet?) porwały dziecko z domu dziecka, pamiętam że gdzieś tam jechali i była jakaś kasa ukryta w pieluszce dziecka  wie może ktoś? http://www.filmweb.pl/film/Dziecko+szcz ... -1991-5283 pewnie o tym mowisz  zapamietałem tego misia i scene jak typ ratuje dzieciaka i wrząca zupa mu sie na plecy wylewa. dokładnie ten film ! dzięki 
_________________ na ślizgu siedza ludzie którzy obudzeni w nocy wyrecytują ci 200 podziemnych płyt o których nie słyszał przecietny słuchacz razem z datą wydania, a nie jacyś tam ludzie
www.facebook.com/roniakajazwa
|
Powrót do góry
|
|
 |
vilquziom
|
 Re: Zna ktoś ten film? Wysłano: środa, 5 Stycznia 2011, 20:22
Ja kiedyś kilka lat oglądałem,taki film sensacyjny,gdzie była taka scena jak ludzie z ruskiej mafii będąc w Kolumbii przywiązali do krzesła jednego typa,otworzyli mu gębę specjalnym otwieraczem że nie dało się zamknąć i do środka wpuścili mu jadowitego węża.Filmu nie oglądałem całego,tylko fragmentami,tytułu nie znam kojarzy ktoś mniej więcej co to za film??
|
Powrót do góry
|
|
|