|
Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać
Autor |
Wiadomość |
vampmoney
Dołączył(a): 31 Lipca 2018 Posty: 320 Lokalizacja: Carol City/Jarosław
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Piątek, 22 Marca 2019, 08:14
A znajdzie ktoś może klip nocnego sosy do la vida loca?
_________________ Kupię CD: Koopsta Knicca - Da Devil's Playground Wszystko od Alcomindz i wszystkie klasyki z memphis/dirty south/chiraq
po prostu dostajesz pudełko, które K U R W A świeci w ciemności.
|
Powrót do góry
|
|
 |
JXL
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Piątek, 22 Marca 2019, 09:42
Kangur - ready to jump - ma to ktos jeszcze? Ostatnio czytalem ze Kaszubskiemu jakies nowe zarzuty groza i bym sobie odswiezyl every day I'm Kaszubski ale wszystko z YT poginelo :/
|
Powrót do góry
|
|
 |
Zawszespoko92
Dołączył(a): 01 Kwietnia 2012 Posty: 1618 Lokalizacja: Kłodzko/Wrocław
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Piątek, 22 Marca 2019, 20:13
to, że zabiłeś jessego jamesa na pewno nie czyni cię jesse jamesemZ czego to, nie mogę sobie przypomnieć 
_________________ nie mów mi, że to patologia, nie wierzę..
|
Powrót do góry
|
|
 |
stej3
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 23 Marca 2019, 18:13
Kojarzycie numer Bonsona, w którym nawija coś o tym, że jego dziewczyna śpi, a on wychodzi na dach, a potem wraca do łóżka, a ona o tym nie wie?
Baardzo dawno słyszałem ten numer, więc nie pamiętam żadnych szczegółów, ale może ktoś coś podpowie.
|
Powrót do góry
|
|
 |
LuckyLuke
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 23 Marca 2019, 18:17
Zawszespoko92 napisał(a): to, że zabiłeś jessego jamesa na pewno nie czyni cię jesse jamesemZ czego to, nie mogę sobie przypomnieć  Deys, ale teraz nie pamiętam tytułu.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Zawszespoko92
Dołączył(a): 01 Kwietnia 2012 Posty: 1618 Lokalizacja: Kłodzko/Wrocław
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 23 Marca 2019, 19:52
Deys - Shell, dzięki!
_________________ nie mów mi, że to patologia, nie wierzę..
|
Powrót do góry
|
|
 |
kubs1948
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Niedziela, 24 Marca 2019, 11:17
stej3 napisał(a): Kojarzycie numer Bonsona, w którym nawija coś o tym, że jego dziewczyna śpi, a on wychodzi na dach, a potem wraca do łóżka, a ona o tym nie wie?
Baardzo dawno słyszałem ten numer, więc nie pamiętam żadnych szczegółów, ale może ktoś coś podpowie. A nie mylisz tego z wersami "Gdyby ona wiedziała bałaby się no bo, co za kobieta chciałaby mordercę obok?" I tam potem się okazuje, że ma zabić kogoś na zlecenie i tym kimś jest jego dziewczyna, a pare kawałków dalej na EPce jest wyjaśnione, że to był tylko sen?
_________________ Piwko pod lonta, klasyka jak stary Pol-Hasz, łza się zakręciła..szkoda, że to już historia
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ablazir
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Niedziela, 24 Marca 2019, 20:41
Poczytam se gdzieś o najdroższych klipach w polskim rapie?
|
Powrót do góry
|
|
 |
stej3
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Czwartek, 28 Marca 2019, 21:44
kubs1948 napisał(a): stej3 napisał(a): Kojarzycie numer Bonsona, w którym nawija coś o tym, że jego dziewczyna śpi, a on wychodzi na dach, a potem wraca do łóżka, a ona o tym nie wie?
Baardzo dawno słyszałem ten numer, więc nie pamiętam żadnych szczegółów, ale może ktoś coś podpowie. A nie mylisz tego z wersami "Gdyby ona wiedziała bałaby się no bo, co za kobieta chciałaby mordercę obok?" I tam potem się okazuje, że ma zabić kogoś na zlecenie i tym kimś jest jego dziewczyna, a pare kawałków dalej na EPce jest wyjaśnione, że to był tylko sen? Nie, niestety to nie jest ten numer. Tamten był bardzo depresyjny.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Viveroth
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 30 Marca 2019, 17:53
Kojarzycie jakieś numery w PL rapie do których teledyski były nagrywane w klimatach: Pałace, Barok, Versace, Złoto. Wiadomo, Sokół - Chcemy Być Wyżej ale wydaje mi się, że kojarzę więcej takich numerów tylko nie pamiętam tytułów. Ktoś coś?
|
Powrót do góry
|
|
 |
allorone
Dołączył(a): 28 Sierpnia 2018 Posty: 434 Lokalizacja: Los Angeles
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 30 Marca 2019, 17:55
Nowy kolor
_________________ https://youtu.be/22TZC2WRZLE
|
Powrót do góry
|
|
 |
Suseł
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 30 Marca 2019, 20:32
_________________ Kupię: UNDADASEA – Undaground Mixtape Zioło – Hip-hop
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ablazir
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 30 Marca 2019, 22:27
Czy jakiś polski raper wynajął Pałac Kultury do teledysku niczym chłopaki z PNL Wieżę Eiffla?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Suseł
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 30 Marca 2019, 22:40
_________________ Kupię: UNDADASEA – Undaground Mixtape Zioło – Hip-hop
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ablazir
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 30 Marca 2019, 22:48
kurwa pro8l3m przed pro8l3mem :O
|
Powrót do góry
|
|
 |
oldschool
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Niedziela, 31 Marca 2019, 14:21
Viveroth napisał(a): Kojarzycie jakieś numery w PL rapie do których teledyski były nagrywane w klimatach: Pałace, Barok, Versace, Złoto. Wiadomo, Sokół - Chcemy Być Wyżej ale wydaje mi się, że kojarzę więcej takich numerów tylko nie pamiętam tytułów. Ktoś coś? Rizi Beizeti ft. Kazior - Nowy Planhttps://www.youtube.com/watch?v=3IJcKC4UCX0
_________________ Dzisiaj niepotrzebny budzik, bo mordo budzi mnie przelew co wchodzi na konto
|
Powrót do góry
|
|
 |
kartownik
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 1 Kwietnia 2019, 17:23
https://www.youtube.com/watch?v=3CsF7Eso7R4Kto tam wjeżdża jako drugi (od 0:42 mniej więcej)?
_________________ Wszystkie telebimy pokazują Ciebie, wiesz Miasto krwawe od neonów jest niebieskie od łez Do tych płaskich ekranów wciąż dodają cale Nie spotkamy się lecz tego nie dodają wcale...
|
Powrót do góry
|
|
 |
bloniaq
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Piątek, 5 Kwietnia 2019, 08:09
@kartownik Nie Juras?
Jestem mocno nienaczasie z rapem. Posłuchałbym czegoś nowego, ale jakoś ciężko znaleźć coś co mi by odpowiadało. Jako referencje podam: Ortega, Brudne Serca, pierwsza płyta Małpy, Okoliczny Element - Schody Donikąd. Prośba o wypisanie paru albumów z rocznika 2015 wzwyż, które by były jakoś stylistycznie zbliżone, bo już mi uszy opadają jak słyszę kolejne cykacze, trapy i super oryginalne teksty o ruchaniu i ćpaniu i że życie należy do podmiotu lirycznego.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Jose
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Piątek, 5 Kwietnia 2019, 08:19
Z tegorocznych: Wpierpol, Emil G, poniekąd Młody Dzban, z poważniejszych klasycznych to Dzicy.
_________________ Rap MATTers podcast https://soundcloud.com/rapmatters https://www.youtube.com/channel/UCkebu- ... ynJuls5s8g
|
Powrót do góry
|
|
 |
afterlight
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Piątek, 5 Kwietnia 2019, 12:05
stej3 napisał(a): Kojarzycie numer Bonsona, w którym nawija coś o tym, że jego dziewczyna śpi, a on wychodzi na dach, a potem wraca do łóżka, a ona o tym nie wie?
Baardzo dawno słyszałem ten numer, więc nie pamiętam żadnych szczegółów, ale może ktoś coś podpowie. https://youtu.be/idlA5F3RACU
|
Powrót do góry
|
|
|