Kończę właśnie Breaking Bad po raz któryś i myślę "nadgonię sobie Saula", bo pamiętam, że odpadłem w miarę szybko, rozkręcił się trochę ten serial? Pamiętam, że na pewno widziałem odcinek, w którym Mike pomagał śmiesznemu typkowi w oczojebnym SUV-ie przeprowadzić jakąś transakcję z gangusami, wiecie który to był odcinek? 1 sezon chyba.
_________________ - Well, like I said friend, you got me at a bit of a disadvantage - Keeping you at a disadvantage is an advantage I intend to keep.
Nie pamiętam jak to dokładnie było, ale początek straszna zamuła jak w bb, ostatni sezon oglądałem już zaangażowany konkretnie i w sumie to czekam na następny
_________________ ktoś tam jest gorszy ja jestem lepszy nie wpuszczaj rekina pomiędzy leszczy
Kończę właśnie Breaking Bad po raz któryś i myślę "nadgonię sobie Saula", bo pamiętam, że odpadłem w miarę szybko, rozkręcił się trochę ten serial? Pamiętam, że na pewno widziałem odcinek, w którym Mike pomagał śmiesznemu typkowi w oczojebnym SUV-ie przeprowadzić jakąś transakcję z gangusami, wiecie który to był odcinek? 1 sezon chyba.
na pewno sezon pierwszy, gdzieś w okolicy 8. odcinka
po 2 sezonie, jezu jak ciężko się było zabrać po 1, prawie zapomniałem o czym to było, klasycznie pięknie nagrane sceny nudy, klimat, światło, zabrakło mi 5 minutowej sceny srania w kiblu z kontrastem czerni i światła na twarzy, no majstersztyk, ale i tak się zajarałem, jak już ogarniesz tempo to idzie się wciągnąć, Chuck niech zdycha, a postać Mike'a jest tak dobra, że aż nierealna, żadnych fałszywych ruchów, chodzący ideał, aż trudno uwierzyć, że zginął z ręki roztrzęsionego Walta niedługo zacznę 3 sezon bo kolejne czekanie znowu mnie zniechęci na 3 lata
Nie spodziewałem się, że ten serial będzie tak dobry, z reguły spin offy to tylko chęć zarobienia hajsu na marce, a BCS ma ręce i nogi. Niestety sam Jimmy jest postacią drugoplanową, dla mnie, w stosunku do Meksykańskich akcji i łysego rozpierdola. Breaking Bad to to nie jest ale każdy fan powinien obejrzeć, bo to dobry serial. 4/5 gwiazdek ja Yelp.
przypominają mi się szczegóły jak oglądam bb i np Saul każe kupić Jessiemu ten salon piękności, w którym najpierw miał biuro i widac go nie raz w bsc, czy jakieś inne historie które opowiada, takie które nie mają zbytnio wpływu na fabułe i bardziej są ciekawostkami, a to co ważne mi ukmnęło
_________________ Me IIamo Roberto, y acabamos de robar un banko