Re: Kaz Bałagane - Chleb I Miód (Maj 2018)
Wysłano: Piątek, 8 Czerwca 2018, 00:10
przesłuchałem całość i zadecydowanie najlepszy "film", nawet pomimo słabego featuringu. te propsy tutaj dla Rycha za feat Poza tym lubię Kazka, ale stawianie go ponad Pro8l3mem to za daleki odlot.
chuj tam z łatką, każda myśląca osoba by wolała wydać innych, by samemu dostać mały wyrok.
Wysłano: Piątek, 8 Czerwca 2018, 10:09
żaden chleb i miód ta płyta, raczej gówno i chujnia. dziwie sie, ze jeszcze was ten bałagan nie zmeczył serwowaniem ciagle tego samego. z drugiej strony jak polaczki nie są zmeczone i kupują cały czas bilety na filmy patryki vegi, to chyba nie powinienem byc zdziwiony. jacuś wyczuł koniunkturę i robi za takiego własnie patryka vege polskiego rapu, taśmowa produkcja gówna, nowa płyta co roku albo nawet dwie, a teraz jeszcze przygotował jakże oryginalny gadżet dla swoich fanów - plastikową zapalniczkę! szacun jaca, podwórkowy biznesmen pełną gębą!
_________________ Kiedyś dziurawe najki, dzisiaj gucci - jebać kurwy!
Wysłano: Piątek, 8 Czerwca 2018, 13:09
Meh, jak lubiłem płyty Kaza, tak tutaj ze trzy, może cztery kawałki przykuły moją uwagę. Dzień po odsłuchu właściwie nie chce mi się do niczego wracać. A szkoda, bo naprawdę liczyłem na gruby pierdalnik.
u mnie wręcz odwrotnie, festiwalowe siada póki co podobnie jak poprzednie (mefedronowe na początku w ogóle, później w chuj) natomiast KN3 póki co nie siada
Wysłano: Piątek, 8 Czerwca 2018, 23:26
Festiwalowe spoko nutka, ale w porównaniu do innych Love to mocna średniawka, cała płyta niżej niż Narkopop, niby Jacek coraz słabiej, ale nie ma nikogo kto nagrałby coś lepszego
Wysłano: Sobota, 9 Czerwca 2018, 01:00
jedyne do czego wracam z tej płyty i co jest świeże to "film", "wpisane w koszta" i "czasami". Podsumowując przygodę Kaza z rapem, to zdecydowanie jego opus magnum jest Lot 022, dalsze materiały tj. Źródło, Hugo Bucc 2, Narkopop i Radio Gruz wszystkie trzymają poziom i ciężko któryś wyróżnić czy skrytykować. Co działo się przed Lotem zaś lepiej przemilczeć i to CD niestety również. Obawiam się, że teraz już formuła się trochę wyczerpała. Po tych zapowiedziach liczyłem na jakąś naprawdę ciekawie przekminioną i opowiedzianą historię, no ale niestety, do storytellingów np. na Locie czy nawet do Talerzowe Love to nie ma kompletnie podjazdu. Liczę, że to był jednak materiał robiony na szybko i dostaniemy jeszcze jakąś wysiedzianą i spójną płytę, najlepiej może byłoby znów z jednym tylko producentem.
chuj tam z łatką, każda myśląca osoba by wolała wydać innych, by samemu dostać mały wyrok.