|
Autor |
Wiadomość |
Riot Maker
|
 Re: All Eyez on Me (2017) Wysłano: Poniedziałek, 15 Stycznia 2018, 14:04
Moja kobita była zachwycona, nie znając kompletnie życiorysu Shakura. Ja? No cóż, począwszy od aktora grającego 2paca, jak i ogólnej realizacji - bida. Długi wątek dorastania i dorabiania się, by potem streścić całą karierę i śmierć w kilkunastu minutach. Nie tak powinno się robić. Jestem ogólnie za tym, żeby jakiś Netflix wziął się za takie mini seriale, gdzie każdy sezon opowiadałby historię np. 2paca, Big Puna, Big L'a etc.
|
Powrót do góry
|
|
 |
cukier
|
 Re: All Eyez on Me (2017) Wysłano: Poniedziałek, 15 Stycznia 2018, 16:24
Zdziwiłem się, że napisałeś temat. Ale widzę, że już na cda wrzucili.  Zaraz biorę się za oglądanie.
_________________ Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą. >>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
|
Powrót do góry
|
|
 |
kalahar
|
 Re: All Eyez on Me (2017) Wysłano: Poniedziałek, 15 Stycznia 2018, 19:27
Kumatych ostrzegam przed tym filmem. Widziałem na AFF i był to jedyny film w 2017 r., z którego miałem ochotę wyjść w trakcie seansu. Kompletna strata czasu, no chyba, że ktoś nie wie kim był bohater... (ale to i tak lepiej sobie przeczytać notkę biograficzną na necie).
|
Powrót do góry
|
|
 |
cukier
|
 Re: All Eyez on Me (2017) Wysłano: Wtorek, 16 Stycznia 2018, 21:47
kalahar napisał(a): Kumatych ostrzegam przed tym filmem. Widziałem na AFF i był to jedyny film w 2017 r., z którego miałem ochotę wyjść w trakcie seansu. Kompletna strata czasu, no chyba, że ktoś nie wie kim był bohater... (ale to i tak lepiej sobie przeczytać notkę biograficzną na necie). mogłeś pojawić się wcześniej  faktycznie, nie pokazuje nic ciekawego.. w sumie - film o nwa czy smallsie pokazuje tyle samo jego historii, beka
_________________ Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą. >>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
|
Powrót do góry
|
|
 |
Taki Aru
|
 Re: All Eyez on Me (2017) Wysłano: Wtorek, 20 Lutego 2018, 15:36
Nnnnudne to, że łojezu. Nie wiem zupełnie o co chodziło autorom. Podszedłem do produkcji zajarany, bo Tupac i w ogóle, pompa na liche opinie, a tu faktycznie - cały film można skwitować wzruszeniem ramionami. Większość scen kompletnie nic nie wnosi i jest jakby wklejona na siłę. Po co pokazywać, że gra dwa kawałki na koncercie w House of Blues? Aż się nie chce o nim gadać. Ten flak nie ma podjazdu do filmów o Grubym i NWA. Szkoda.
_________________ Jedno co dajesz i bierzesz od braci Wu-Tang Clan ain't nuttin' ta fuck wit!
|
Powrót do góry
|
|
|