|
Now playing, czyli co jest grane?
Autor |
Wiadomość |
Jarekk
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: środa, 6 Grudnia 2017, 14:31
aaa no i lara croft 9/10
_________________ Niech sobie Ganges, Sorrento, Krym pod niebo inni wynoszą, A ja Łódź wolę! Jej brud i dym szczęściem mi są i rozkoszą
|
Powrót do góry
|
|
 |
kshaq
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: środa, 6 Grudnia 2017, 14:35
[POST DOSTĘPNY DLA SUBSKRYBENTÓW SLG+]
Pusha T napisał(a): My record sales ain't much as theirs and we still ride the same coupes How we still fuck the same hoes, why we still buy the same clothes How we both got the same watch, I'm just keepin' y'all on y'all toes
Ostatnio edytowano środa, 5 Czerwca 2019, 21:22 przez kshaq, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
checollada
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Czwartek, 7 Grudnia 2017, 11:32
Też pożyczyłem ostatnio tego Tomb Ridera, ale zagrałem tylko wstęp i od tamtej pory tak leży na półce, czeka aż wrócą chęci pogrania. Ostatnio czas spędzony na konsoli dzielę pomiędzy Fife i Dishonored 2, ze wskazaniem na tę pierwszą pozycję. Za to Dishonored, 2 jak się gra Corvo, to taka sama gra jak Dishonored 1, czyli zajebista i polecam każdemu.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Finesta
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Czwartek, 7 Grudnia 2017, 22:18
Wiedźmin 3 trzeci raz skończony,może nie posiada mistrzowskiego gameplayu,ale przygoda i historia (zwłaszcza ta w Sercu z kamienia) wszystko nadrabia 
_________________ Świecie, co stanął na chuju i tańcuje breakdance
|
Powrót do góry
|
|
 |
Runiek
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 832 Lokalizacja: Olsztyn/Korsze Banned
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Czwartek, 7 Grudnia 2017, 23:45
wiedźmin 1 > >> > 3
|
|
 |
Premson
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Piątek, 8 Grudnia 2017, 14:01
Finesta napisał(a): Wiedźmin 3 trzeci raz skończony Powiedz mi jak to się stało, że dałeś radę trzy razy z rzędu robić to samo? Serce z kamienia i owszem ma dobrą historię, ale ten schemat - weź questa, idź za znacznikiem w 10 miejsc, przy okazji zabijaj i trop potwory był już tak niemiłosiernie nudny, że nie potrafiłem zacząć drugiego DLC 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Hasszz
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Sobota, 9 Grudnia 2017, 23:50
Ja sie cieszylem ze raz ukonczylem wiedzmina a co dopierdo 3 razy...
Obecnie ogrywam darksaider 2 swietne to jest
_________________ I predicted you be addicted to my dick once you lick it
|
Powrót do góry
|
|
 |
jaca
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Niedziela, 10 Grudnia 2017, 19:10
pozdrowionka
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Czerwca 2019, 12:36 przez jaca, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paradoks
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 1958 Lokalizacja: i know where you're from, but where do you belong
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: środa, 13 Grudnia 2017, 23:38
nie wiem jakich mam obecnie ziomków od szalonych indie gierek od kiedy krejczab nie pisze a jaca rzadko ale OSTRZEGAM ŻE NIE JESTEM WEABOO ŻADNYM ALE GRA POD TYTUŁEM
DOKI DOKI LITERATURE CLUB
JEST KURWA WSPANIAŁA
polecił mi ją śp uż turson który nienawidzi mang anime i hińskich bajek wszelakich i patrząc na kreskę i przerysowane dziewczynki się troche pośmiałem z rekomendacji, ale po paru dniach forsowania w końcu dałem się przekonać iiiiiii jest to najciekawsza rzecz w jaką grałem od nie pamiętam kiedy (ale od 2 lat nie gram w gry to może być to), nie chcę punktować zalet, bo wszystko może być tu małym spoilerem dla zachęty powiem, że twórca też ma relację love/hate z japońską kulturą. ogólnie to bardzo nie chcę się rozpisywać, właśnie po to, żeby niczego nie zepsuć, więc powiem tylko, że musicie przebrnąć przez pierwszą ~godzinkę gry, która jest typowym visual novel, a potem ło dzieje się chłopaku
a, no i jest za darmo na steamie, tylko musicie jakoś wykombinować jak to zrobić żeby znajomi nie widzieli w co gracie, chyba że macie ironiczny wizerunek to spoko
zaufajcie mi pls jestem zdrowy
_________________ młody nowy pi to święto fikuśny temacik
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kalom
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Czwartek, 14 Grudnia 2017, 01:01
Ok. W wekendzik
|
Powrót do góry
|
|
 |
Cz4rny1337
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Czwartek, 14 Grudnia 2017, 02:45
@Paradoks A powiedz mi, potem tez jest VN czy gejmplej sie jakos zmienia i mechanika? Bo nie wiem czy mam ochotke duzo czytac i tlumaczyc sie z nieletnich dziewczynek na ekranie
swoja droga, z takiej puchy polecam Sengoku Rance ktore nie dosc ze jest bajka, to jeszcze o ruchaniu, ale mozecie se te nieletnie cycki przeklikiwac bo to kozacka strategia z fajna mechanika xD
|
 |
jaca
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Czwartek, 14 Grudnia 2017, 09:02
pozdrowionka
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Czerwca 2019, 12:36 przez jaca, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paradoks
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 1958 Lokalizacja: i know where you're from, but where do you belong
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Czwartek, 14 Grudnia 2017, 10:46
nie wiem czy to spoiler, ale na wszelki wypadek odp w spoilerze
|
Powrót do góry
|
|
 |
jaca
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Poniedziałek, 18 Grudnia 2017, 22:06
pozdrowionka
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Czerwca 2019, 12:35 przez jaca, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paradoks
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Czwartek, 28 Grudnia 2017, 23:39
Undertale przepiękne steam salesy i obcowanie z DDLC o którym wyżej pisały trochę mi zwróciły zajawkę na gierki i powinąłem mały zestawik indie zabawek i podczas nieobecności ślizgu postanowiłem zabić czas czymś innym więc zabiłem go niezabijaniem przeciwników
co tu dużo pisać, błyskotliwa zarówno pod względem mechaniki, fabuły, dialogów, o postaciach dalej sobie myślę i pewnie zrobię kolejny run na kolejne zakończenie, dużo wzruszeń i łez płynnych, soundtrack dziesiątkowy, papyrus i sans to najlepsi ludzie, zakochałem się
|
Powrót do góry
|
|
 |
LeeSu
Dołączył(a): 04 Marca 2013 Posty: 2713 Lokalizacja: SLIZGAWKA.EU Banned
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Piątek, 29 Grudnia 2017, 02:13
Gram w the vanishing of ethan carter, chodzę i szukam 3 godziny sfrustrowany jakichś wskazówek czy czegoś i się okazuje, że nie tak się w to gra xD Włączyłem grę i od razu sprint do miasta po torach bo myślałem, że tam się dopiero coś zaczyna dziać, a tu się okazuje, że cała gra tak wygląda i od samego początku trzeba czegoś szukać i łazić po lesie xD Eh jutro przechodzę od nowa
_________________ SLIZGAWKA.EU
|
Powrót do góry
|
|
 |
jaca
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Piątek, 29 Grudnia 2017, 09:58
pozdrowionka
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Czerwca 2019, 12:33 przez jaca, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Luxair
Dołączył(a): 03 Października 2006 Posty: 3897 Lokalizacja: slizgawka.eu
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Piątek, 29 Grudnia 2017, 10:27
To forum zmierzam ku koncowi.
Ostatnio edytowano Poniedziałek, 10 Czerwca 2019, 21:52 przez Luxair, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
jaca
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Piątek, 29 Grudnia 2017, 10:41
pozdrowionka
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Czerwca 2019, 12:33 przez jaca, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ishi
|
 Re: Now playing, czyli co jest grane? Wysłano: Piątek, 29 Grudnia 2017, 12:10
superhot w goglach to musi byc taki przekozak łoooooooooooooo
ja zaraz będę naparzał w cupheads, słyszałem tyle dobrych opinii, że przeczuwam dobrą zabawę.
w zanadrzu xcom2 divinity original sin2 i dishonored2
Łącznie podobno jakieś 150 h zabawy, żegnaj świecie.
_________________ "Znów chodzę, palę, piję przy śniadaniu wódkę i wino i osiągam to, czego nieświadomie pragnę: nie widzę głupoty, nikczemności swego położenia." -Толстой
|
Powrót do góry
|
|
|