Autor |
Wiadomość |
4
żywa legenda
|
 Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: środa, 9 Maja 2007, 00:39
jaki był najgorszy koncert lub impreza hiphopowa na jakiej byliscie ?
kto według was jest najgorszym dj imprezowym w polsce ?
kto według was jest najgorszym artysta lub zespołem koncertowym w polsce ?
i tak dalej
_________________ PL: Recenzje Lp | C.V. Raperów , Producentów
"NIE PISAĆ DO MNIE , KONTO NIE AKTYWNE" - 3A
|
Powrót do góry
|
|
 |
Lubo
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: środa, 9 Maja 2007, 00:51
Cytuj: jaki był najgorszy koncert lub impreza hiphopowa na jakiej byliscie ?
Ostry w Balsamie, bo nawet nie wszedłem 
|
 |
Toyboy
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: środa, 9 Maja 2007, 08:29
Może nie tyle co najgorszy, bo na jednym koncercie grał grammatik i łona&webber, co w takim mieście jak Słupsk jest rzadkośćią, ale webber był jako hypeman Łony, i strasznie to wychodziło, bo skilsów to on nie ma żadnych i pluł się do tego mikrofonu tak, że Łony nie można było zrozumieć. 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Nokes
Dołączył(a): 05 Listopada 2005 Posty: 854 Lokalizacja: Róg Marii Konopnickiej i Leopolda Staffa
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Piątek, 6 Czerwca 2008, 13:43
Jak już mam wybierać najgorszy, to Molesta w Olsztynie , tour po "Nigdy nie mów nigdy". Chłopaki nawet sie nie zgrzali , jak wpadli spóźnieni w czapkach i kurtkach to grali w nich do końca, tak się "zaangażowali" ,że sie nawet nie spocili 
|
Powrót do góry
|
|
 |
szon
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: środa, 25 Czerwca 2008, 10:39
o kurde.. najgorszy koncert to zdecydowanie Guru w warszawskiej lokomotywie. Kto tam wtedy był to wie co się działo. Tłok, gorąc, syf i raper który stracił głos. Porażka.
|
Powrót do góry
|
|
 |
artoor
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Sobota, 12 Lipca 2008, 12:14
najgorszy koncert to z pewnością "da generation hip hop festival 2006" w Poznaniu. Miała być świetna impreza ze sporą częścią polskiej sceny a zagrali tylko 3Wkasta po czym odcieli prąd i ochrona zaczęła "wypychać" ludzi z sali. Jeszcze Wienio, Pele i WSZ zdążyli przeprosić, że nie mogą wystąpić, ponieważ organizatorka "ulotniła się" z pieniędzmi. Za bilety nikt nie otrzymał zwrotu no ale after z ludźmi z Krakowa był dobry 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Dtc
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 11:11
Lubsko 2005 koncert Grammatik/Endefis/ramona 23
do koncertu headlinerów był jeszcze spokój, ale już na grammatiku pojawiły się latające butelki, ramona z kolesiami krzyczącymi coś do eldoki, ogółem totalny nie wypał i wieś do tego stopnia że eldo musiał przerwać koncert 
|
Powrót do góry
|
|
 |
hax
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Wtorek, 26 Sierpnia 2008, 21:29
No muszę to przyznać, ale najgorsza impreza na jakiej byłem, to niestety ale taka która sam zorganizowałem. Cztery Elementy Jam, latem w 2005 roku, z założenia miało być git, przedstawiciele każdego elementu hiphopowej kultury, no ale taki niefart że na dwie - trzy godziny przed rozpoczęciem biby, zaczeły się telefony że jedni nie mogą przyjechać bo cała ekipa zachorowała, drugim się samochód zepsuł, jeden sobie przypomniał ze ma 18, itd. Przyszło tylko kilku writerów,
no ale już kilka lat minęło i już wiem kogo nie zapraszać 
_________________ DJ IKE - Listen
|
Powrót do góry
|
|
 |
jackson
Dołączył(a): 05 Października 2008 Posty: 932 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Niedziela, 5 Października 2008, 09:38
Moze nie tyle najgorszy koncert, ale najwieksze rozczarowanie to DJ Premier na OCF. Ciagle bezsensowne darcie ryja i cos co z trudem mozna nazwac setem.
|
Powrót do góry
|
|
 |
margolcia
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Wtorek, 4 Listopada 2008, 21:23
jackson napisał(a): Moze nie tyle najgorszy koncert, ale najwieksze rozczarowanie to DJ Premier na OCF. Ciagle bezsensowne darcie ryja i cos co z trudem mozna nazwac setem.
Podpisuje się pod tym. Preemo nadaje się do klubu, a nie na plenerową imprezę.
Zresztą OCF ogólnie był słabo przygotowany, mam nadzieje, że kolejne edycje, będą bardziej dopracowane.
_________________ http://WWW.UKNOWHOWWEDO.COM <- Sprawdz koniecznie
[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a66/Luz-Pritchett/logouknowJPGmale-1.jpg[/IMG]
|
Powrót do góry
|
|
 |
jackson
Dołączył(a): 05 Października 2008 Posty: 932 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Wtorek, 4 Listopada 2008, 23:21
trzeba przyznac ze we freshu premierawypadl duuuzo lepiej niz w lodzi. organizacja ocf rzeczywiscie nie byla za dobra, ale pamietajmy ze byl darmowy(!)
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ev
Dołączył(a): 18 Marca 2005 Posty: 6809 Lokalizacja: Paryż Północy
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Poniedziałek, 19 Stycznia 2009, 09:22
Dtc - to co, Poznaniacy tj. Ramona 23 i reszta jego kumpli taki syf zrobiła ?
|
Powrót do góry
|
|
 |
gin lubuski <3
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Czwartek, 22 Stycznia 2009, 19:27
na bank jednym z najgorszych koncertow jakie widzialem bylo 2cztery7 na kempie. nie wiedzialem czy sie smiac, plakac, isc do namiotu czy co.
_________________ mmmmmMMMMMMMM
|
Powrót do góry
|
|
 |
m0niiska
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Niedziela, 1 Lutego 2009, 20:02
Gural w Jeleniej Górze ;)
_________________ http://myspace.com/m0niiska
|
Powrót do góry
|
|
 |
Bryza
Dołączył(a): 30 Lipca 2007 Posty: 1114 Lokalizacja: NY / Wrocław / Jelenia Góra
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Niedziela, 1 Lutego 2009, 20:46
m0niiska napisał(a): Gural w Jeleniej Górze ;)
why?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kicka Pree
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Czwartek, 5 Lutego 2009, 22:04
Molesta w ramach trasy "NNMN"... 50 niepotrzebnych supportów (grał Dinal wprawdzie, ale po paru beznadziejnych osiedlowych składach był już męczący, no i Wankz wykpił publiczność w dodatku niesprawiedliwie), nie zagrali niczego starego przez 80% koncertu (potem nie wiem, bo wyszedłem), za to nie omieszkali zagrać kawałków Hemp Gru i ViP.
_________________ i like to battle with raps
but if you lose
then i battle with my motherfuckin bloody axe
|
Powrót do góry
|
|
 |
MONK
moderator
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Poniedziałek, 4 Maja 2009, 20:48
Niestety większośc koncertów w Polsce = dupne nagłośnienie, ścisk, dzieciarnia, raperzy najebani bardziej od publiki.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Dafnicki
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Poniedziałek, 4 Maja 2009, 21:12
Kicka Pree napisał(a): no i Wankz wykpił publiczność w dodatku niesprawiedliwie
Jakieś szczegóły? Bom ciekaw.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Miszczyk
emeryt
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Piątek, 10 Lipca 2009, 12:43
_________________ Vibe2NES A.D. 2013 CZW Rap Night A.D. 2008 fb.com/vibe2nes fb.com/czluchowrapnight
|
Powrót do góry
|
|
 |
serszi
|
 Re: Najgorsza Impreza/Koncert HipHopowy Na Jakim Byłeś ? Wysłano: Wtorek, 28 Lipca 2009, 23:45
Mes w Riwierze ( pseudoklub) w Żarach ;D
_________________ http://www.lastfm.pl/user/serszi
|
Powrót do góry
|
|
|