Re: Rower
Wysłano: Wtorek, 7 Marca 2017, 17:19
Trasa uczelnia-dom ok. 5km ostre koło czy jakiś miejski rower? Cenowo do 450zl powiedzmy jeśli się da. Po Krakowie by było jeżdżone. Ma to w ogóle sens, czy przyjadę spocony jak mops na zajęcia i tyle z tego?
No Lazaro ma fajne mtb z dobrym osprzętem w tej cenie. Tylko u nich raczej kiepsko jeśli chodzi o damki. Znajoma ma krossa b2 z gorszym osprzętem, ale jak mówi nie do zajechania rower.
Ale jebać polską modę na kupowanie rowerów górskich do miasta, jeżdzą potem na 15kg klocach na oponach kurwa 2.2 cala i narzekają że ciężko się pedałuje.
Wiadomo, że te rowery to nie jest najwyższa półka, ale naprawdę można już na nich naprawdę fajnie pojeździć bez wkurwiania się na sprzęt.
no bo nie wiem teraz, od razu pomyślałem o mtb bo sam mam mtb ale mogę sprzedać i kupić inny. jaki najlepszy, cross, trekking czy właśnie mtb czy jeszcze coś innego. do jazdy na jakieś spoks wycieczki po lasach, ścieżkach, czasem jakichś piochach, czasem trochę asfalt ale raczej rekreacja.
Wysłano: Sobota, 14 Października 2017, 13:03
Czy ktos z was uzywal trenazera do treningu? Zapowiadaja sie gorsze dni a trzeba sie ruszac. Warto w to inwestowac i np. codziennie z rana latac na tym godzine?
Wysłano: Sobota, 14 Października 2017, 13:59
Nie lepiej spinning ? Ja chodzę 3 razy w tygodniu i nawet gdybym miał taki trenażer w domu to na pewno bym tak nie zapierdalał tak jak na zajęciach, bo to jednak całkiem coś innego.
Snake Plissken: Got a smoke? Malloy: The United States is a no-smoking nation. No smoking, no drinking, no drugs. No women - unless of course you're married. No guns, no foul language... no red meat. Snake Plissken: Land of the free.
Wysłano: Sobota, 14 Października 2017, 16:42
Używałem jedną zimę bo pierdolca było dostać, opór jest spoko i do treningu się nadaje, ale takiego lajtowego, robienie bazy żeby się można było skupić na jakimś meczyku czy serialu bo mocniejsze krecenie to udręka, cała podłoga w pocie, na telewizorze oka nie zawiesisz i pedałuj tak godzinę albo dwie, dziękuję
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
_________________ czerwonych do wora, a wór do jeziora