Dołączył(a): 06 Grudnia 2015 Posty: 1806 Lokalizacja: 10 12 14 Bureau
Young Thug / JEFFERY / SEX / b.a.e. C.V.
Wysłano: Piątek, 31 Marca 2017, 17:01
Young Thug - człowiek[citation needed], raper, instrument, reżyser, stylista, postać od której ciekawsze są jedynie fake newsy na jego temat. Znany z takich przebojów jak Best Friend, Pick Up The Phone czy Lifestyle
dyskografia:
Spoiler:
wstawie jak mi sie uda przekopiować :/
Q/A:
Spoiler:
Q: Czy to prawda że jest ciepły? A: Gorący.
Q: Czy ziomki z sql go polubią? A: Nie, nie polubią.
Q: Co od niego na początek? A: Jeffrey, Slime Season 3, Barter 6
Q: Co dupeczce na prezent do 100zł? A: Wisiorek z pingwinem
O tym dlaczego jest nadczłowiekiem
Spoiler:
1. Nie lubi jeść, często nie je pare dni a na trasie odżywia się zupkami chińskim i platkami Lucky Charms. Raz w miesiącu lekarz daje mu zastrzyk z witamin których nie ma w ramenie [source1, source2]
2. Nie może mieć ghostwritera, bo zamiast pisać teksty rysuje na kartce obrazki i nawija o nich skojarzenia source1]
3. Jego muzyka jest kompletna w świetle teorii muzyki, chociaż on sam prawdopodobnie nigdy o niej nie słyszał [ https://www.thebookofthug.com]
4. Nie dzieli muzyki na zwrotki, refreny, bridge, wszystko wychodzi mu samo [wywiad z TIPem, nie moge znalezc teraz]
[Chorus: Young Thug] Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa
Ostatnio edytowano Czwartek, 5 Kwietnia 2018, 11:09 przez kelsohmm, łącznie edytowano 21 razy
Jeden z najlepszych artystów w historii, więc wpis na 1 stronie obowiązkowy. Jak ktoś chce się troche podołowac wspaniałymi kawałkami, które pewnie nigdy nie wyjdą, to polecam https://www.youtube.com/channel/UCConGQ ... zWxxmJRoSA
Re: Young Thug C.V.
Wysłano: Piątek, 31 Marca 2017, 18:25
mocne czwarte miejsce za świętą trójcą (kdot, yeezus, drake) współczesnego rapu i to bez oficjalnego albumu na koncie gdybym miał wskazać jeden numer definiujący thuggera to pewnie byłoby "hercules", ale tak naprawdę by przedstawić spektrum jego artystycznego adhd potrzeba było skomponowania kilkudziesięciotrackowej listy
z płyt oczywiście klasyg Jeffery, uwielbiam też pierwszą połowę I'm Up, SS konkretnego nie potrafię wyróżnić, bo na każdym są zajebiste momenty. forma obecnie bardzo dobra, tylko coś żadnego projektu nie widać, a już wystarczająco czasu minęło od sierpnia
Dołączył(a): 01 Października 2014 Posty: 1710 Lokalizacja: Albuquerque, New Mexico
Re: Young Thug C.V.
Wysłano: Piątek, 31 Marca 2017, 22:29
Będąc szczerym, to poznałem go jakoś na początku 2015 roku, ale na początku uważałem go za czuba, który chce się wybić na zaczepianiu Lil Wayne'a. Potem wyszedł Barter 6 i zamknął mi usta. Od tamtego czasu jestem fanem i z radością w oczach widzę ogromne postępy, jakie te chłopak czyni. Zdecydowanie największa przyszłość tej sceny, on odmieni(ł) oblicze spojrzenia na ten gatunek.
Też chcę mieć zaszczyt bycia na pierwszej stronie. Fanem jestem co prawda od niedawna odkąd na aniemal kolektyw (https://www.facebook.com/aniemalcollective/?fref=ts) pojawiły się jego dwie płyty w zestawieniu TOP15. Jeffrey słuchane regularnie, I'm Up i Slime Season 3 mi trochę mniej siedzą, a reszty jeszcze nie sprawdzałem. Mówicie, że Barter sztosik?
YOUNG THUG UCZYNIŁ MOJE ŻYCIE LEPSZYM
_________________ znajomi biorą gap year, ja wziąłem gap life
Bartera oczywiście warto sprawdzić, bo to świetna płyta, jednak jak dla mnie chyba najlepszy Thugger to ten z okresu 2014-2015. Choć nie wydał wtedy żadnego, naprawdę mocnego materiału, to pojedyncze kawałki zamiatały wszystko i wszystkich.
Young Thuga lubię i szanuję. Po 1017 Thug byłem lekko w szoku, myślałem, że to niedorozwinięty Danny Brown, ale jak usłyszałem co zrobił z Quanem na płycie Rich Gangu, to zostałem fanem. Przepraszam Panie Young Thug