Odejście Wayne'a z CM mogłoby mieć skutki podobne do odejścia Tedego z RRX, tak myślę.
Smoogy napisał(a):
w sumie smarki mial na imie Andrzej
Ezio_Wroclaw napisał(a):
No to jest pewien problem, bo niestety, można sobie kupić asg na śrut, kosę, a z przyłożenia do oka to nawet śrutówką można zabić, więc nie polecam nikomu do mnie podskakiwać.
Re: Dwa Sławy - Dandys Flow (20.01.2017) [Zapowiedź]
Wysłano: Czwartek, 23 Lutego 2017, 17:42
Nawet nawet obrazek, chociaż miałem jakieś takie większe oczekiwania co do teledysku do tego numeru, ale z drugiej strony nie wiem jakbym chciał go przedstawić, wiec to musi wystarczyć
Odejście Wayne'a z CM mogłoby mieć skutki podobne do odejścia Tedego z RRX, tak myślę.
Smoogy napisał(a):
Ezio_Wroclaw napisał(a):
No to jest pewien problem, bo niestety, można sobie kupić asg na śrut, kosę, a z przyłożenia do oka to nawet śrutówką można zabić, więc nie polecam nikomu do mnie podskakiwać.
mam jakieś skrzywienie bo oglądam każdy ich wywiad z ogarnietymi prowadzącymi.
W koncu przesluchalem plytke, na razie pare razy i dosc pobieżnie, ale pozytywnie się zaskoczylem. single poza tym "A może by tak" nie siadły, więc jakoś nie miałem ochoty na odsłuch. Przede wszystkim zmiana klimatu z typowo prześmiewczego, sławowego na nieco bardziej "poważny" - to zdecydowanie dobra zmiana. Fajnie usłyszeć trochę bardziej osobistych linijek, a do tego dużo inteligentnych, bystrych linijek do których Rado i Jaro nas już przyzwyczaili. Nikt w Polsce jak Dwa Sławy pod tym względem, i nie ma dyskusji nawet na ten temat. Muzycznie poza wyjątkami, tymi mocno elektronicznymi (nie wszystkimi ofc) zajebiście. Szkoda że rzeczeni w wywiadzie goście nie weszli, bo z pewnością byłoby jeszcze ciekawiej. Na wyróżnienie zasługuje gościnka TDFa, naprawdę nie spodziewałem się od niego tak błyskotliwego tekstu, również pozytywne zaskoczenie.
Smoogy napisał(a):
Ezio_Wroclaw napisał(a):