|  |
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kenny
|
 Głupie pytanie o reggae Wysłano: Czwartek, 28 Lipca 2005, 13:06
mam małe pytanko do ludzi mądrzejszych odemnie. :P a mianowicie prosiłby żeby ktoś z was podał mi definicje, wytłumaczył czym sie różnią, i czym w ogóle są (kumacie o co biega?) roots, reggae, ragga i dancehall. tak z ciekawości pytam.
|
Powrót do góry
|
|
 |
sabo-K
|
 Re: Głupie pytanie o reggae Wysłano: Czwartek, 28 Lipca 2005, 13:39
|
Powrót do góry
|
|
 |
Taki Aru
|
 Re: Głupie pytanie o reggae Wysłano: środa, 11 Stycznia 2017, 11:01
_________________ Jedno co dajesz i bierzesz od braci Wu-Tang Clan ain't nuttin' ta fuck wit!
|
Powrót do góry
|
|
 |
gogi
|
 Re: Głupie pytanie o reggae Wysłano: środa, 11 Stycznia 2017, 12:39
co można zrobić przez jedenaście i pół roku?
no nie wiem, zacząć podstawówkę i skończyć, zacząć gimbazę i skończyć, zacząć licbazę i szykować się do studniówki/leczyć kaca po studniówce/ogarniać próbne matury; można też spłodzić latorośl która będzie w piątej klasie podstawówki można zdążyć umrzeć na ten przykład, to też popularne rozwiązanie
przecież w lipcu 2005 na Kubie rządził Fidel Castro, w Polsce premierem był Marek Belka, prezydentem bohater memów Kwaśniewski, u Niemców kanclerzem był Schroder a u Francuzów prezydentem Chirac to wtedy w I lidze pojawiła się Korona Kielce, która po drodze zdążyła się spierdolić za korupcję i wrócić do e-klapy co ja mówię, od tego czasu Górnik Łęczna spuszczono za korupcję do III ligi a on od tego czasu dał radę wrócić do ekstraklasy mówimy o czasach w których Brożek dopiero co debiutował w reprezentacji a Błaszczykowski o tym marzył
można też po 11,5 roku odkopać temat żeby wrzucić do niego 83 sekundy z bełkoczącym Bobem Marleyem
brawo świeżak, łopata dekady jest w Twoich rękach
_________________ piszę poprawnie popolsku
|
Powrót do góry
|
|
 |
enes
Dołączył(a): 29 Stycznia 2017 Posty: 49 Lokalizacja: Stalowa Wola
|
 Re: Głupie pytanie o reggae Wysłano: Niedziela, 12 Lutego 2017, 02:19
gogi  Rozjebałeś mi mózgownicę 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Sneaker
|
 Re: Głupie pytanie o reggae Wysłano: Niedziela, 12 Lutego 2017, 03:25
_________________ https://www.last.fm/user/yungMvrs
|
Powrót do góry
|
|
 |
Japan
|
 Re: Głupie pytanie o reggae Wysłano: Niedziela, 12 Lutego 2017, 07:29
Zasłużony  Gogi - sam bym lepiej tego nie ujął. Dołączam się do gratulacji dla świeżaka!
_________________ http://klamstwa-nazdjeciach.blogspot.com/ https://www.instagram.com/japco100/
|
Powrót do góry
|
|
 |
Taki Aru
|
 Re: Głupie pytanie o reggae Wysłano: Niedziela, 12 Lutego 2017, 20:21
_________________ Jedno co dajesz i bierzesz od braci Wu-Tang Clan ain't nuttin' ta fuck wit!
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|