Risen to dno, jedna z gorszych gier w jakie grałem w ostatnich latach. Wielkość wyspy, "fabuła", "czary", no po prostu kurwa nie, nie róbcie sobie tego i zapomnijcie o tej grze.
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 1600 Lokalizacja: Auld Reekie
Re: Gothic
Wysłano: Wtorek, 8 Listopada 2016, 20:38
dobra zrobiłem z myszką tak jak wyżej i jest lepiej, ale drugi problem jak wyłączyć auto aim? bo jak wyciągne miecz to kamera automatycznie blokuje się na najbliższym typie nieważne czy sojusznik czy bandyta, a odejśc nie mogę bo kamera jest zablokowana na nim i chodze w kółko
Grał ktoś w moda Złote Wrota do G2 - Noc Kruka? Słyszałem dobre opinie o tym modzie, fani robili to 6 lat, jest nawet polski dubbing, ponoć dosyć wysoki poziom trudności.
polecam obejrzeć każdemu fanowi tej prześwietnej gry, wiele ciekawych informacji o anulowanym dodatku do G1, a także sporo smaczków jeśli chodzi o zapożyczenia G2 z niewydanego rozszerzenia
Nie wiem po co Pirania się pruje o pliki do anulowanego projektu sprzed 15 lat, daliby do tego dostęp i ruscy/niemieccy moderzy za kilka miesięcy by zrobili z tego normalny dodatek.
Myślę, że jakoś specjalnie się nie prują, ale nikt chyba nie byłby zadowolony, jeżeli jego praca wyciekałaby do sieci bez zgody. Założę się, że jeśli ktoś by poprosił o współpracę w tej kwestii, nie mieliby więlkich oporów. Inna sprawa to to, że wjebanie dodatku o takiej fabule w tym momencie totalnie popierdoliłoby cały Gothicowy lore i jeśli miałoby to być wypuszczone, to chyba tylko jako jakiś spin off.
Myślę, że jakoś specjalnie się nie prują, ale nikt chyba nie byłby zadowolony, jeżeli jego praca wyciekałaby do sieci bez zgody. Założę się, że jeśli ktoś by poprosił o współpracę w tej kwestii, nie mieliby więlkich oporów. Inna sprawa to to, że wjebanie dodatku o takiej fabule w tym momencie totalnie popierdoliłoby cały Gothicowy lore i jeśli miałoby to być wypuszczone, to chyba tylko jako jakiś spin off.
Może kazali to tak szybko zdjąć z neta bo wiążą ich jakieś kwestie prawne? Nie pamiętam jak tam było ale Pirania miała wiele zawirowań i problemów z JoWood i nie tylko. Niemniej byłoby bardzo fajnie jakby dali te pliki jakiejś grupie fanów która zrobiłaby z tego modyfikację, której nikt nie traktowałby jako dodatek do Gothica tylko oddzielną historię.
Te Dzieje Khorinis zapowiadają się chyba jako najbardziej profesjonalny mod, czekanko wiadomo. Na weekend sobie sprawdzę te Złote Wrota.
czy ten mod DirectX11 istnieje w wersji dla Gothica 2 bez dodatku?
bo przy próbie uruchomienia dostaję error
"Your Gothic-Executable does not match the cheksum for this Version of GD3D11! This DLL only works for Gothic 2 - The Night Of The Raven, Version 2.6 (fix) or the System-Pack.
You can continue and try anyways but the game will most likely crash.|
_________________ Hey, man! I'm slinging mad volume and fat-stacking Benjies, you know what I'm saying? I can't be all about, like, spelling and shit!
Dołączył(a): 06 Grudnia 2015 Posty: 1800 Lokalizacja: 10 12 14 Bureau
Re: Gothic
Wysłano: Niedziela, 25 Czerwca 2017, 20:41
jest jakaś przybliżona data premiery?
e: dobra obejrzałem do końca xd piękne to bedzie
_________________ możesz mi mówić daquan
Spoiler:
[Chorus: Young Thug] Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa
na forum ichnim jest takie coś tylko https://www.dzieje-khorinis.pl/forum/sh ... hp?tid=594 jakby ten początek 2018 rzucony tam przez kogoś okazał się faktyczną datą premiery to jaranko, przecież oni to już od tylu lat robią w czeluściach internetu znalazłem pytanie o planowaną datę premiery zadane w maju 2009, więc bliżej niż dalej na pewno : )
_________________ Hey, man! I'm slinging mad volume and fat-stacking Benjies, you know what I'm saying? I can't be all about, like, spelling and shit!
Jestem wielkim fanem tej serii a nazwa Dzieje Khorinis obiła mi się tylko o uszy. Po obejrzeniu filmiku jestem naprawdę pod wrażeniem rozmachu tego projektu i mocno czekam na efekty