|  |
 |
RDK x Expe - Uwierzysz LP (2014) - PATRONAT SLG [ODSŁUCH] !
Autor |
Wiadomość |
enjoy1g
|
 Re: RDK x Expe - Uwierzysz LP (2014) - PATRONAT SLG [ODSŁUCH] ! Wysłano: Czwartek, 17 Lipca 2014, 22:38
https://www.youtube.com/watch?v=XEeTcLe8yd0 Jest klip ,Junes  Az sprawdze resztę, ale co ace odjebał to ja nawet nie
|
|
 |
superryba
Dołączył(a): 01 Kwietnia 2012 Posty: 836 Lokalizacja: DolnyŚląsk
|
 Re: RDK x Expe - Uwierzysz LP (2014) - PATRONAT SLG [ODSŁUCH] ! Wysłano: Wtorek, 22 Lipca 2014, 18:26
bedzie ta plyta do pobrania kiedys?
_________________ Jak ktoś ma pecha to i w dupie palca złamie. Kilka płytek do sprzedania
|
Powrót do góry
|
|
 |
zbysio_xd
|
 Re: RDK x Expe - Uwierzysz LP (2014) - PATRONAT SLG [ODSŁUCH] ! Wysłano: Niedziela, 18 Stycznia 2015, 16:24
Właśnie sobię odświerzam ten matierał i musze powiedzieć, że podchodzi mi jeszcze lepiej niż krótko po premierze.. fajny odskok od trapów i innych swagów. Polecam
_________________ [quote="Moris"]Gdzieś kiedyś czytałem, że w USA, takie legendarne postacie, wykonawcy również aktualnie nagrywający, którymi w Europie jest jaranko opór, tam są średnio gwiazdami, więc możliwe, że Herc jest nołnejmem. Zwłaszcza, że od dawna mało się udziela :([/quote]
|
Powrót do góry
|
|
|
|