Autor |
Wiadomość |
kisiel1
Dołączył(a): 11 Marca 2011 Posty: 429 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Piątek, 5 Kwietnia 2013, 21:56
hejterow_mijam napisał(a): kisiel1 napisał(a): dla Ciebie mam co najwyżej takie, możesz mi wierzyć albo nie ja wyrażam swoje zdanie i to co słyszałem od kumatych z 3miasta  A kreatyna to nawet nie białko : ) kreatyna to suplement na bazie białka, zresztą możesz na siłce popytać
|
Powrót do góry
|
|
 |
hejterow_mijam
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Poniedziałek, 8 Kwietnia 2013, 08:29
kisiel1 napisał(a): hejterow_mijam napisał(a): kisiel1 napisał(a): dla Ciebie mam co najwyżej takie, możesz mi wierzyć albo nie ja wyrażam swoje zdanie i to co słyszałem od kumatych z 3miasta  A kreatyna to nawet nie białko : ) kreatyna to suplement na bazie białka, zresztą możesz na siłce popytać via wiki: Cytuj: Jest wykorzystywana do magazynowania i uwalniania energii niezbędnej do wielu procesów chemicznych zachodzących w komórkach, w tym do syntezy białek mięśniowych.
_________________ ▲ ▲ ▲ NEWFAGS CAN'T INTO TRIFORCE
|
Powrót do góry
|
|
 |
Oenes1
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Poniedziałek, 8 Kwietnia 2013, 19:24
Proponuję od białka przejść do mleka, a od tego już blisko do krowy i rolnictwa, jeśli uważacie że to temat o białku.
|
Powrót do góry
|
|
 |
grcc1
Dołączył(a): 12 Marca 2011 Posty: 987 Lokalizacja: Dziś ustawka na ławkach, wieczorem wódka, przyjdź Banned
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Poniedziałek, 8 Kwietnia 2013, 20:00
proponouje ruszyć dupsko z przed kompa i coś robić a nie pierdolić farmazony BO SŁYSZAŁEM OD ZIOMKA ZE TO KONFITURA. A ja Kisiel słyszałem że Ty tojuch jesteś i trzeba Cię jebać jak się napatoczysz BO MI ZIOMEK DOBRA MORDA POWIEDZIAŁ.
_________________ kaszlę jak skurwysyn bo jaram za dwóch, nie mam sił by to rzucić, wiem siara jak chuj... http://instagram.com/forsiee/
|
Powrót do góry
|
|
 |
kisiel1
Dołączył(a): 11 Marca 2011 Posty: 429 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Poniedziałek, 8 Kwietnia 2013, 22:30
sorry już pan kaziu maszynista kombinator mnie zaklepał potwierdzone info od grcccc two
|
Powrót do góry
|
|
 |
grcc1
Dołączył(a): 12 Marca 2011 Posty: 987 Lokalizacja: Dziś ustawka na ławkach, wieczorem wódka, przyjdź Banned
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Wtorek, 9 Kwietnia 2013, 14:50
_________________ kaszlę jak skurwysyn bo jaram za dwóch, nie mam sił by to rzucić, wiem siara jak chuj... http://instagram.com/forsiee/
|
Powrót do góry
|
|
 |
FPN
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Czwartek, 12 Września 2013, 06:46
_________________ "Dobrze ujęte, Gdańska szkoła typy zawzięte"
 instagram
|
Powrót do góry
|
|
 |
Patyczak2PL
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Czwartek, 12 Września 2013, 11:40
jebać murale
|
Powrót do góry
|
|
 |
PanPropS
Dołączył(a): 31 Października 2009 Posty: 397 Lokalizacja: UK - Slough
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Czwartek, 12 Września 2013, 13:34
m.trojmiasto.pl napisał(a): - Policjanci nadal nie zatrzymali tej osoby, chociaż istnieje materiał, który świadczy o jej winie - mówi krótko kom. Michał Rusak z Komendy Miejskiej Policji w Gdyni. No i mam nadzieje że go nie zatrzymają. RAICE na propsie 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Blefuze
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Czwartek, 24 Października 2013, 11:30
Żyje i ma się dobrze jak widać !
_________________ Where they are getting worse and I’m only getting better.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Blefuze
|
 Re: FUNK CREW Wysłano: Wtorek, 29 Kwietnia 2014, 12:28
 Funk's not Dead
_________________ Where they are getting worse and I’m only getting better.
|
Powrót do góry
|
|
|