|
Autor |
Wiadomość |
Fusion
Dołączył(a): 20 Stycznia 2009 Posty: 4933 Lokalizacja: stade melodrome
|
 Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 12:17
reakcja Tottiego na powstanie blogastało się, nadszedł czas na założenie oficjalnego tematu wypotężniałego bloga o zjawiskowo skarlałej włoskiej piłce i nie tylko, jest to zarazem temat, w którym mogę odpowiadać na wszelkie pytania, jeśli ktoś czegoś nie zrozumie #Sulej jest to także temat, w którym można zamieszczać swoje sugestie lub ciekawostki, godne Waszym zdaniem znalezienia się na melodromie wczoraj pojawił się nowy wpis traktujący o oknie transferowym, najlepszym piłkarzu Europy roku 2012 oraz wzmianka o szaleństwie Radamela Falcao blog do znalezienia pod adresem: http://melodroma.blogspot.comlubcie, linkujcie, subskrybujcie czy co tam jeszcze człowiek jest w stanie zrobić updatehttps://twitter.com/dlugapilka
_________________ to mój ostatni post
Ostatnio edytowano Wtorek, 11 Lutego 2014, 00:21 przez Fusion, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
MASARNIA
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 12:18
Jak będzie coś o niemieckiej to poczytam  Nie no, będe odwiedzać 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 12:24
jeśli w Bundeslidze będzie jakaś dobra beka (Robben, liczę na ciebie) to powinno się znaleźć w tym temacie możecie zamieszczać śmieszne - i nie tylko - wydarzenia ze świata piłki (liga polska to nie jest piłka)
|
Powrót do góry
|
|
 |
rkn
FEJM
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 12:25
no;d ja też cos przeczytam ale spoko jakbys np pisał o gwiazdach typu robinho czy motolivo ;d a jakbyś potrzebował obrazka do podpisu PEDAŁY to łap
_________________ WOJCIECH MODEST AMARO MIESZA ZUPĘ FUJARĄ
|
Powrót do góry
|
|
 |
mfn
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 12:40
czytam i propsuje
_________________ a jak napiszę coś słabego to żartowałem
http://spojrzeniezkanapy.pl/ premier league, fantasy i futboool http://www.wygrywamzanoreksja.pl
|
Powrót do góry
|
|
 |
Aquila
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 12:44
Będę czytał i propsy śle, zaś mam inne pytanie, myślę że ciekawe dość - co sprawiło, że akurat Serie A i w konsekwencji konkretnie Roma ? Już za dzieciaka się jarałeś Tottim ? czy może wtedy popierdalałeś w koszulce Del Piero jak 80 % dzieciaków nawalających w piłę na blokach czy podwórkach ? 

Szybkie tempo, mocne basy, koka z tacy, zapach kasy Agentury, dziwki, szmaty ♥
Gdy jesteś miękki to Cię niszczą, gdy wielki to suki piszczą
|
Powrót do góry
|
|
 |
chico
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 12:49
MASARNIA napisał(a): Jak będzie coś o niemieckiej to poczytam  Nie no, będe odwiedzać  Dwa JEDYNE polskie blogi o Bundeslidze: http://bundesblog.blogspot.com/ i http://dojednejbramki.blogspot.com/ (ten drugi mój). Ostatnio co prawda znowu cisza, ale na dniach wracam do regularnego pisania, wierzę.
_________________ http://dojednejbramki.blogspot.com/
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 13:11
włoską piłką jarałem się - z przerwami - od dziecka, przyznaję, że najbardziej Juventusem, w mniejszym stopniu Interem (kiedyś to mogło imponować, teraz śmieszy) i Barceloną, na MŚ we Francji trzymałem kciuki za Włochów i pamiętam moją złość jak ten pedał Salas strzelił dwie bramki i przy obu zjebała się transmisja i płakałem, gdy odpadli z Francją, tak jak płakał Ronaldo, gdy zginął Senna Tottiego zacząłem uwielbiać podczas Euro 2000 i już zawsze byłem rozdarty między nim a Del Piero, choć tym drugim najebałem najwięcej bramek w historii serii FIFA, jeszcze z tym kadawerycznym śmieciem Inzaghim u boku, moja sympatia do Tottiego przeniosła się na Romę, a katalizatorem był okres świetności od zdobycia scudetto, kiedy byli jedną z najsilniejszych drużyn Europy, jak zaczęli podupadać, stwierdziłem, że bycie kibicem Barcelony i kibicem sukcesu jest zdecydowanie zbyt łatwe (nieletni psychofani mi w tym znacznie pomogli), no i w Romie gra mój ulubiony zawodnik Włochy to mój ulubiony kraj ze wszystkich, w których byłem, uwielbiam tam wracać, moja ulubiona kuchnia, obskurne lokale ze świetną kawą i lodami ze stolikami nakrytymi ceratą w biało-czerwoną kratę, chcę mieć na starość dom w Toskanii, jeździć boso na ośle albo vespie, miażdżyć winogrona pod stopami i mieć wszystko w dupie, ej ten post dedykuję mojemu wewnętrznemu keyserowi ps: chico, wypierdalaj z tego tematu z reklamami jakichś marnych blogów 
|
Powrót do góry
|
|
 |
chico
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 13:24
Marne to są najwyżej wypociny, które płodzisz od kilku dni. Chujowy ten blog, nie polecam.
_________________ http://dojednejbramki.blogspot.com/
|
Powrót do góry
|
|
 |
jabolsdz
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 13:29
tematyką się jaram, nie podoba mi się trochę konstrukcja wizualna (?>?>) bloga, ale chuj w to, a roma kozak
napisz koniecznie o największym i najlepszym człowieku wśród piłkarzy - DANIELE
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 13:37
jabolsdz napisał(a): tematyką się jaram, nie podoba mi się trochę konstrukcja wizualna (?>?>) bloga, ale chuj w to, a roma kozak mnie też się nie za bardzo podoba, ale blogspot jest popierdolony, zapisuje mi zmiany, ale ich nie robia Daniele, syn Alberto, to najlepszy piłkarz i człowiek jako piłkarz i jako człowiek, będzie dostawać czas antenowy bankowo
|
Powrót do góry
|
|
 |
grime87
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 15:37
propsuje i czytam, czytam i propsuje
|
|
 |
prdx000
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 15:49
Dokładnie tak, linijki o liczeniu ile Pique'ów potrzeba do zapełnienia bramki - mega, będę śledził.
_________________ Wszyscy jesteśmy hejterami
|
Powrót do góry
|
|
 |
Aquila
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 16:34
Cytuj: a Daniele, syn Alberto, to najlepszy piłkarz i człowiek jako piłkarz i jako człowiek, będzie dostawać czas antenowy bankowo
Jako człowiek serio ? czy tak dla jaj napisane 

Szybkie tempo, mocne basy, koka z tacy, zapach kasy Agentury, dziwki, szmaty ♥
Gdy jesteś miękki to Cię niszczą, gdy wielki to suki piszczą
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 21:39
wiadomo, że trochę żartuję, znam go tylko z telewizora/internetu, ale to wszystko składa się na jakiś tam obraz - został w Romie, mimo że kusiły go jeszcze większymi pieniędzmi kluby, które rzeczywiście wygrywają trofea, za każdym razem odmawiał - co już samo w sobie jest rzadkim przypadkiem - nie symuluje, nie zachowuje się na boisku jak matoł - choć czasem go ponosi w ferworze walki, ale widać ile znaczy dla niego reprezentowanie barw Romy i kraju - gdy go poniosło w pierwszym wielkim turnieju i uderzył McBride'a łokciem w twarz, czekał po meczy w korytarzu, żeby go przeprosić - gdy w meczu z Messiną sędzia nie zauważył, że zdobył bramkę ręką, przyznał się i gol nie został uznany  - prawy rękaw nosi dłuższy, żeby zakryć tatuaże, które przyszłemu kapitanowi klubu i reprezentacji nie przystoją - kiedy czytaliście jakieś nowinki z jego życia prywatnego? no właśnie wygląda na to, że w końcu jakiś porządny facet, który nie ma gówna zamiast honoru gdy go spotkam na ulicy Rzymu, na pewno uchylę kapelusza
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
|
 Re: Melodroma Wysłano: Poniedziałek, 3 Września 2012, 23:30
nowy wpis na blogu, podsumowujący drugą kolejkę Serie A
|
Powrót do góry
|
|
 |
rkn
FEJM
|
 Re: Melodroma Wysłano: Wtorek, 4 Września 2012, 10:48
swietny, propsuje. kilka razy beka na głos, chociaż obrazki słabsze niż zwykle Cytuj: Była to prawidłowa decyzja Zemana, młodzian bowiem grał prawie tak dobrze jak Francesco Totti, ale dużo gorzej. Cytuj: Jak widać namnożyło się epigonów Króla-Jaszczura Cytuj: Zgodnie z turyńską matematyką mecz skończył się wynikiem 1:6. Cytuj: Cagliari podobno zremisowało u siebie z Atalantą, ale nikt tego meczu nie oglądał i nie wiadomo, jak to naprawdę było Cytuj: Hulk i Witsel zostali dziś zawodnikami Zenita Sankt Petersburg za łączna kwotę w wysokości PKB Bułgarii 
_________________ WOJCIECH MODEST AMARO MIESZA ZUPĘ FUJARĄ
|
Powrót do góry
|
|
 |
Lepka reka
|
 Re: Melodroma Wysłano: Wtorek, 4 Września 2012, 10:51
"Faszyści z Lazio" -  Ostatnimi czasy, to na Curva Sud częściej wisiały swastyki, krzyże celtyckie, ale lepiej podtrzymywać stereotypy.
|
 |
VanDer
|
 Re: Melodroma Wysłano: Wtorek, 4 Września 2012, 10:55
Na pewno masz widzę. Pomyśl o jakiejś domenie w rozszerzeniu .pl ( to tylko 12 pln przez 1 rok, potem 45) , bo na tej subdomenie to słabiutko wygląda, jeśli chcesz myśleć o jakiś bardziej komercyjnym wykorzystaniu tego projektu.
Też za dzieciaka jarałem się Tottim, byłem w Rzymie i chciałem kupić jego koszulkę, lecz jej nie było. I musiałem zadowolić się Cassano, pamiętam jak Włoch z tym akcetem powiedział Cassono - the best friend of Totti. Potem przestałem śledzić ich losy. Powiedz, dlaczego Totti jest wg Ciebie głup #homofutbolusi? Coś tam, że przedkładał swoje dobro nad dobrem drużyny a.k.a kłótnie z trenerami. Coś tam też czytałem, że angażował się w politykę a.k.a popierał lewackiego kandydata na włodarza Rzymu czy coś?
_________________ (...) Głoszę "tak" względem wszystkiego, co umacnia, co gromadzi siłę, co usprawiedliwa poczucie siły (...)
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Września 2012, 10:56 przez VanDer, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paulie
|
 Re: Melodroma Wysłano: Wtorek, 4 Września 2012, 10:56
Czemu nikt nie docenił zdania o tym, że inter grał na stadionie lokalnego rywala? 
_________________ CIESZĘ SIĘ Z TEGO, CO MAM, BO MOGĘ TAŃCZYĆ Z KURWAMI TANGO
JESTEŚ KURWĄ, ZDECHNIESZ KURWĄ, KURWA, KURWO
|
Powrót do góry
|
|
|
|