|  |
 |
Autor |
Wiadomość |
dobryjoint
|
 Re: TUZZA (C.V. - Gościnnie) Wysłano: Piątek, 24 Maja 2019, 18:55
Marker napisał(a): Nie wiem czy umie kolaga czytać ze zrozumieniem, ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie. Marker napisał(a): Cytuj: ALBUM JEST DOSTĘPNY TYLKO W PREORDERZE Jak się potrafi czytać ze zrozumieniem to nie ma o co pytać, bo w tym co cytujesz wszystko jest jasno napisane. 
|
Powrót do góry
|
|
 |
harmonyofthespheres
|
 Re: TUZZA (C.V. - Gościnnie) Wysłano: Sobota, 25 Maja 2019, 00:49
Bryx03 napisał(a): https://www.youtube.com/watch?v=XbnW3VpdbQs
TUZZA & PVLACE 808 MAFIA - KOSMOPOLITA Aż mi kobra stanęła do tego bitu
|
Powrót do góry
|
|
 |
Zephyr
|
 Re: TUZZA (C.V. - Gościnnie) Wysłano: Sobota, 25 Maja 2019, 02:14
Zostało jeszcze 241 sztuk na chwilę obecną, więc spokojnie jeszcze przez tydzień to pewnie nie zejdzie.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Marker
|
 Re: TUZZA (C.V. - Gościnnie) Wysłano: Niedziela, 26 Maja 2019, 07:19
dobryjoint napisał(a): Marker napisał(a): Nie wiem czy umie kolaga czytać ze zrozumieniem, ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie. Marker napisał(a): Cytuj: ALBUM JEST DOSTĘPNY TYLKO W PREORDERZE Jak się potrafi czytać ze zrozumieniem to nie ma o co pytać, bo w tym co cytujesz wszystko jest jasno napisane.  Widzisz jaki Ty jesteś mądry chłopak, nie wiem po co te złośliwości 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Yao
|
 Re: TUZZA (C.V. - Gościnnie) Wysłano: Niedziela, 26 Maja 2019, 12:40
Zephyr napisał(a): Zostało jeszcze 241 sztuk na chwilę obecną, więc spokojnie jeszcze przez tydzień to pewnie nie zejdzie. Trochę zdziwienie że jeszcze niema sold-outu. Byłem przekonany że rozejdzie się to szybciutko w max 24h. Ale widać fejm nie dojebany jeszcze w takim stopniu żeby padały serwery jak u P8M. Z drugiej strony cena jak za epeczke z paroma utworami, prawie 7 dyszek z wysyłką ... także tego.
_________________ ...But only a real thug can stab someone 'til they die Standing in front of them, staring straight into their eyes http://www.filmweb.pl/user/Yaoalkoholik
|
Powrót do góry
|
|
 |
rapsukinsyn
|
 Re: TUZZA (C.V. - Gościnnie) Wysłano: Sobota, 20 Lipca 2019, 19:30
_________________ Gdy dzwonią do mnie pieniądze, nie ma nieodebranych połączeń.
|
Powrót do góry
|
|
 |
noizeone
|
 Re: TUZZA (C.V. - Gościnnie) Wysłano: Poniedziałek, 22 Lipca 2019, 00:18
osobiście przejadła mi się już ta konwencja, a najlepsze co dali to na początku - Złote Cozze (tak to chyba szło)
|
Powrót do góry
|
|
|