Re: Tede Vs. Peja
Wysłano: Wtorek, 23 Stycznia 2018, 15:47
Aha... już widzę jak glamour boy się bije nawet z małolatem...chyba musiał by nieźle wciągnąć albo z 10 latkiem walczyć, z Peją brał trenera żeby go z chodnika zbierał
Tym razem Peja zadbał żeby ogień nie wygasł w tym pasjonującym konflikcie xD
Cytuj:
Nie ma sensu komentować kogoś, kto mnie w żaden sposób nie inspiruje, nie interesuje, nie ma wpływu w żaden sposób na moje życie. Jego wypowiedzi nie przedstawiają dla mnie żadnej wartości. Nie szanuję jego twórczości i w wymiarze ludzkim też jest to wątpliwy egzemplarz na kolegę, partnera, przyjaciela, kogokolwiek. (…) Jest to po prostu troszeczkę znany hejter. Nasze drogi czasem się krzyżują, ale wtedy on nie ma już tyle do powiedzenia co na co dzień w mediach społecznościowych. Ja nie jestem trampoliną do jego sukcesu. On bardzo by chciał, żebym ja to wszystko komentował, bo wtedy on ma tlen. Rychu Peja jest jego tlenem blisko dekadę i ten gość poświęcił 10 lat na to, żeby w każdy swój singiel, news, zapowiedź, wywiad, wcisnąć dwa słowa – Rychu Peja. Jest to osoba, która jest troszeczkę bardziej znanym hejterem. Mógłby sobie jakiś kanał hejterski otworzyć, vloga czy coś i tam z powodzeniem uprawiać swoją radosną twórczość. Dla beki można by to było trochę pooglądać. Klasyczny ból dupy
Wysłano: środa, 14 Lutego 2018, 11:02
Tede 8 miejsce Peja 4 jeśli chodzi o umiejętności, rap itd. musiał bym być idiotą żeby powiedzieć ze tede jest słabym raperem jest w polskiej ekstraklasie ale jednak Peja go zjada, mówi to osoba która słucha rapu od 28 lat, rap jest codziennie u mnie na głośnikach, mam płyt itd. więc dziękuje nara.
Dołączył(a): 26 Czerwca 2007 Posty: 6708 Lokalizacja: pokój na bliskim wschodzie
Wysłano: środa, 14 Lutego 2018, 11:06
Cytuj:
musiał bym być idiotom
-
Cieszę się, że Kendrick już podobnie oceniany jest jak A$AP Rocky. Czekam aż moda na spuszczanie się nad nim minie, a na pewno minie, patrząc na los La Coka Nostra (płyta roku 2009) na forum SLG. Dzięki za uwagę.
Wysłano: środa, 14 Lutego 2018, 11:46
pierwszą piątkę mogę ci dać bo wiele było by w 10 miejsc wice i tu też by się znalazło
5.Nullo 4.Peja 3.Gural 2.Mes 1.Pezet
I pamiętaj po całokształcie twórczości nie poznasz najlepszych polskich raperów (szkoda!) musisz brać poszczególne sztosy, braggi itd. Żaden młody polski raper choć by nawet silił się ponadmiarę im nie dorówna na razie, mówił o tym w wywiadach Eldo czy Fokus...
Wysłano: środa, 14 Lutego 2018, 12:04
oyche widzisz co napisałem "po całokształcie twórczości nie poznasz najlepszych polskich raperów (szkoda!) musisz brać poszczególne sztosy, braggi" rozumiesz co to znaczy?
Wysłano: środa, 14 Lutego 2018, 19:13
Dziewięćdziesiąte edukuj użytkowników ślizgu I mam niesmiałe pytanko, czy umiałbyś dać te sztosy, które przekonały Cię do dodania tych raperów do top5? Takie top5 sztosów, jeden na każdego rapera z top5, byłoby super.
_________________ Gdybym słuchał moich impulsów, byłbym dzisiaj w szpitalu dla obłąkanych albo dyndał na szubienicy.
Wysłano: środa, 14 Lutego 2018, 21:26
Wojsław napisał(a):
jemu chyba chodzi o to, że raperów się powinno oceniać po szczytowych osiągnięciach a nie całokształcie, dobrze kminię? czy jednak złapałem zarzutkę?
nie spodziewałem się, że kiedyś się zgodzę z 90 ale w sumie trochę racji w tym jest tylko to też nie jest takie zero-jedynkowe bo typa który nie jest na scenie od 10. lat ciężko równać z tymi którzy aktualnie rozpierdalają, po za tym jak gość po latach który kiedyś był w topce robi chujnię to też może być mocno dyskusyjne,
No akurat ja jestem ostatnią osobą na tym forum której można zarzucić ograniczenie. Nie mam problemów z nową szkołą, wręcz przeciwnie - wkurwia mnie stara.
no to jak denerwuje cię oldskul, to jesteś ograniczony, placku