|  |
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Ulubione Single 2011 roku
Autor |
Wiadomość |
kondrad
moderator
|
 Ulubione Single 2011 roku Wysłano: Sobota, 24 Grudnia 2011, 18:01
Oczywiście, że lubimy zagłębić się w opowieść, którą jest cały krążek. Niektóre płyty przecież są jak książki, a jedynym sposobem jest słuchanie ich od intra do outra. Lubimy analizować sensowność ułożenia numerów, długość albumu czy po prostu jarać się tracklistą. Żyjemy jednak w XXI wieku gdy trendy dyktuje iTunes i często problem kupić tą czy tę płytę zastąpiło kupienie trzech piosenek z jednej, dwóch z drugiej i jednej z piątej. Zapraszam więc do pisania list ulubionych singli/nie singli z tego roku.
Na początek ja z moim Top50, nie zdawałem sobie sprawy, że dam radę wymienić ich tyle. Wyłowić z tysięcy, które słyszałem w tym roku czołówkę tych, które towarzyszyły mi w smutne i wesołe dni. Poza czołówka nie jestem żadnego miejsca pewien na 100%, nie jestem digitalem przepraszam.
1. The Kills - Satellite 2. Anna Calvi - Blackout 3. Gil Scott-Heron And Jamie xx - I'll Take Care Of You 4. Seeed - Molotov 5. Justice - Civilization 6. The Asteroids Galaxy Tour - Heart Attack 7. The Streets - Without Thinking 8. Veronica Falls - Bad Feeling 9. The Do - Too Insistent 10. Lana Del Rey - Video Games 11. The Kills - Future Starts Slow 12. Tyler The Creator - Yonkers 13. The Black Keys - Lonely Boy 14. Joker - Slaughter House (ft.Silas) 15. Esben and the Witch - Chorea 16. Danger Mouse & Daniele Luppi - Two Against One 17. Jamie Woon - Night Air 18. SBTRKT - Wildfire 19. Anna Calvi - Desire 20. Scroobius Pip - Let Em Come (feat. P.O.S & Sage Francis) 21. The Asteroids Galaxy Tour - Major 22. Mr. Muthafuckin' eXquire - The Last Huzzah (feat. Despot, Das Racist, Danny Brown, EL-P) 23. Yelle - Que Veux-Tu 24. Flogging Molly - Revolution 25. Cansei de Ser Sexy - City Grrl (feat. Ssion) 26. Kasabian - Re-wired 27. Kano & Mikey J - E.T. (feat. Wiley, Wretch 32 x Scorcher) 28. Little Dragon - Ritual Union 29. Seeed - Wonderful Life 30. King Midas Sound - Earth A Kill Ya (Mala Rework) 31. Kreayshawn - Gucci Gucci 32. Katy B - Witches Brew 33. Gotye - Somebody That I Used To Know 34. Prinz Pi - Du Bist 35. Cansei de Ser Sexy - Hits Me Like A Rock (feat. Bobby Gillespie) 36. Lana Del Rey - Born To Die 37. †‡† - Baba Vanga 38. Little Boots – Shake 39. The Subways - We Don't Need Money To Have A Good Time 40. Perfume – Laser Beam 41. Kano & Mikey J - Alien (feat. Maxsta) 42. A.S.M (A State Of Mind) - Don't Look Back 43. Toddla T - Watch Me Dance 44. The Joy Formidable - Austere 45. Machine Gun Kelly - Wild Boy (feat. Waka Flocka) 46. Kasabian - I Hear Voices 47. Wiley - 100% Publishing 48. Wolfgang Gartner - Circus Freaks (Feat. Jim Jones & Cam'ron) 49. Liquid Stranger - The Squid Strander 50. Marian - Letter
_________________ Bellum, Sacrum Bellum
|
Powrót do góry
|
|
 |
Alien
|
 Re: Ulubione Single 2011 roku Wysłano: Sobota, 24 Grudnia 2011, 18:57
nie widzę sandwiches
|
Powrót do góry
|
|
 |
olsen.
|
 Re: Ulubione Single 2011 roku Wysłano: Sobota, 4 Lutego 2012, 20:18
Propsy, sprawdziłem kilka rzeczy co nie znałem i Asteroid Galaxy Tour mega ekipa, ściągam wszystko
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ruces
Dołączył(a): 02 Listopada 2010 Posty: 1562 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Ulubione Single 2011 roku Wysłano: Sobota, 4 Lutego 2012, 20:45
Jest sporo dobrych rzeczy, np. Wildfire czy Witches Brew, reszty, co nie znam sprawdzę na dniach, ogólnie propsy, ciekawe zestawienie 
_________________ Twitter | Instagram | RateYourMusic | Filmweb | LastFM
R.I.P. ŚLIZG.eu
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|