|
wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać
Autor |
Wiadomość |
żyrafa
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 6 Września 2010, 20:07
czy opłaca się iść na film 3D, gdy jedyne wolne miejsca to mniej więcej w środkowym rzędzie, ale na krańcach? czy wtedy obraz nie jest "gorszy", słabszy efekt 3D czy coś? pytam, bo nigdy nie byłem, "Avatara" mam chęć obejrzeć, a grają tylko do czwartku i te miejsca zostały jedynie. czekam na szybkie odpowiedzi, bo jutro po południu muszę podjąć decyzję, tak więc jeśli ktoś się orientuje to niech wspomaga radą 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Montana
Dołączył(a): 18 Stycznia 2008 Posty: 2160 Lokalizacja: Castellaneta
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 6 Września 2010, 21:28
żyrafa napisał(a): czy opłaca się iść na film 3D, gdy jedyne wolne miejsca to mniej więcej w środkowym rzędzie, ale na krańcach? czy wtedy obraz nie jest "gorszy", słabszy efekt 3D czy coś? pytam, bo nigdy nie byłem, "Avatara" mam chęć obejrzeć, a grają tylko do czwartku i te miejsca zostały jedynie. czekam na szybkie odpowiedzi, bo jutro po południu muszę podjąć decyzję, tak więc jeśli ktoś się orientuje to niech wspomaga radą  Nie jest to jakaś mega opcja, ale da radę. Bierz to co jest.
_________________ Jaki to dziwak, ten Montana. Wiecznie coś czyta i czyta... Pije jakby ochujał.
|
Powrót do góry
|
|
 |
adoerdote
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 6 Września 2010, 21:39
Chcę oglądnąć film 5 fingers z lawrencem fishbournem.Warto?Mam zamiar jeszcze obejżec Step brothers, smieszne to?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
Dołączył(a): 20 Stycznia 2009 Posty: 4953 Lokalizacja: stade melodrome
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 6 Września 2010, 22:02
adoerdote napisał(a): Chcę oglądnąć film 5 fingers z lawrencem fishbournem.Warto?Mam zamiar jeszcze obejżec Step brothers, smieszne to? Nie wiem, nie widziałem, ale Twoja ortografia jest śmieszna na pewno. Przemyśl to.
_________________ wyślijcie ktoś bakanowi
|
Powrót do góry
|
|
 |
adoerdote
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 6 Września 2010, 22:08
Pytam o opinie na temat filmów, jeśli nie masz nic do napisania na ten temat to shut the fuck up.OBEJRZEĆ japierdole..
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paulie
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 13 Września 2010, 09:30
adoerdote napisał(a): Pytam o opinie na temat filmów, jeśli nie masz nic do napisania na ten temat to shut the fuck up.OBEJRZEĆ japierdole.. nie poprawiłeś się ani trochę.
_________________ CIESZĘ SIĘ Z TEGO, CO MAM, BO MOGĘ TAŃCZYĆ Z KURWAMI TANGO
JESTEŚ KURWĄ, ZDECHNIESZ KURWĄ, KURWA, KURWO
|
Powrót do góry
|
|
 |
Marmet
Dołączył(a): 27 Lipca 2008 Posty: 1672 Lokalizacja: Kozi Gród z Perłą aka 081
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Czwartek, 16 Września 2010, 14:43
A podobno to ja jestem na bakier z interpunkcją. 
_________________ DJ Marmet | Chonabibe!
|
Powrót do góry
|
|
 |
Jose
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 25 Lipca 2011, 08:21
Wytłumaczy mi ktoś fenomen "Procesu" Kafki?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Jabberwocky
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Wtorek, 6 Września 2011, 05:50
dobry klimat ma
_________________ tawerna huczy peniają kurwy a nikt nic nie wie
|
Powrót do góry
|
|
 |
wego
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Czwartek, 27 Września 2012, 16:39
oglądałem sobie dziś na yt odcinki "uważaj na kioskarza" z Kryszakiem i był tam urywek programu pt. "Taryfa Ulgowa", w której niby występowali Kryszak, Skiba, Drozda i jeszcze kilka osób. Wiecie coś o tej "TU"? w necie znalazłem tylko 5 minutowy wycinek z Kryszakiem i nic więcej.
|
 |
Etamabrey
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Czwartek, 4 Października 2012, 19:22
Oglądałem za dzieciaka, piękny program, dobre akcje.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Jose
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Czwartek, 28 Marca 2013, 07:58
Jest jakiś portal, gdzie w profilu można sobie ustawić, jakie posiada się książki i jakie chce się kupić/sprzedać? Coś w rodzaju discogs. Używam Bilbionetki i tam chyba tego nie ma.
|
Powrót do góry
|
|
 |
retrox
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 30 Marca 2013, 16:04
Ziomeczki pytanie mam do wtajemniczonych. Ostatnimi czasy robię generalne porządki na kwadracie i chcę przy nich trochęgrosza zgarnąć. Sprzedaję jakieś stare telefony itd. I mam mnóstwo książek, które dawno przeczytałem nie ruszam ich już, a tylko mi miejsce zawadzają, wiem, że można je sprzedać w antykwariatach, ale po ile jedna taka książka lata?
|
Powrót do góry
|
|
 |
deska
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 30 Marca 2013, 16:30
Jose napisał(a): Jest jakiś portal, gdzie w profilu można sobie ustawić, jakie posiada się książki i jakie chce się kupić/sprzedać? Coś w rodzaju discogs. Używam Bilbionetki i tam chyba tego nie ma. Chyba na http://lubimyczytac.pl/ coś takiego masz.
|
 |
PanPropS
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Sobota, 7 Września 2013, 21:34
Oglądałem kiedys komedie jakas na polsacie i zpaomnialem nazwy tego filmu. akcja rozgrywała sie w takiej wielkiej szklanej kuli, coś jak jakiś eksperyment, było tam pare osób w tym chyba 2 świrów. Ktoś wie jak nazywa sie ten film ??
_________________ Sprzedam:
Jan Wyga "Serce, Rozum & Głos" - maxi singiel (digipack) Skill Mega "Normal Magic" - stan zajebisty, bez folii.
Wiecej info na NA PW.
|
Powrót do góry
|
|
 |
..........
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Niedziela, 15 Grudnia 2013, 18:37
Potrzebuję jakieś materiały na temat niewolniczych rodzin z USA (filmy, artykuły, książki, etc.) może to być wątek poboczny, ważne żeby było coś na ten temat pokazane.  Ktoś coś poleca?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Blazfm
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Niedziela, 15 Grudnia 2013, 22:39
DesKa napisał(a): Jose napisał(a): Jest jakiś portal, gdzie w profilu można sobie ustawić, jakie posiada się książki i jakie chce się kupić/sprzedać? Coś w rodzaju discogs. Używam Bilbionetki i tam chyba tego nie ma. Chyba na http://lubimyczytac.pl/ coś takiego masz. http://www.goodreads.com/ Nie wiem czy tu jest taka opcja, ale możesz sprawdzić.
_________________ https://instagram.com/blazfm/
Ezio_Wroclaw napisał(a): Oskar to raczej experimental hip-hop w stylu Brockhampton.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Lokaty
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Niedziela, 2 Marca 2014, 18:49
Od dłuższego czasu zabieram się za "Motyl i skafander", warto?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Blazfm
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Piątek, 7 Marca 2014, 21:05
Warto.
_________________ https://instagram.com/blazfm/
Ezio_Wroclaw napisał(a): Oskar to raczej experimental hip-hop w stylu Brockhampton.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Hudy
Dołączył(a): 21 Marca 2011 Posty: 4370 Lokalizacja: oczywko nojs/free U1
|
 Re: wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać Wysłano: Poniedziałek, 31 Marca 2014, 12:53
Friends - True Hollywood Story po polsku, ktoś coś?
|
|