Ciężko było zrobić coś co pasowałoby do klimatu kawałka, a jednocześnie nawiązywałoby do Włoch. Próbowaliśmy robić jakieś przebitki z Rzymu, ale strasznie gryzło się to z resztą.
Usiadłem na spokojnie posłuchałem i z całym szacunkiem, na chuj mnie tu ten Diament?
Jak dostałem Werniksa to byłem zajarany, dalej pamiętam te przyspieszenia, może trochę słabsze flow, ALE POMYSŁ, wykonanie też nie było najgorsze, liczyłem że Wicher pójdzie za ciosem i znów da jakąś solówkę z niebanalnym konceptem, nie mówię że na Róży Wiatrów go nie ma, czy ta płyta jest słaba, ale liczyłem na coś innego. Diament kompletnie mi tu nie pasuje, dobrze leci, ale niech on sobie nagrywa swoje, a Wicher swoje, piona i liczę na jakiś ciekawy projekt!
_________________ -You went to Disney World by yourself? -Yeah, great gas it was! Had me picture taken with Goofy and everything. He's my favourite, Goofy! -You know I can't tell if you're really motherfuckin' dumb or really motherfuckin' smart
W ostatnich dniach odbywał się konkurs dla producentów zorganizowany przez wydawnictwo Vibe2NES - należało zremixować trzeci singiel duetu Wicher x Diament pt. "Włoska robota" (z albumu "Róża wiatrów"). Dziś nastał dzień ogłoszenia wyników - zwycięzcą konkursu został Diabolik. Sprawdzajcie zwycięski remix, a także pozostałe wyróżnione wersje – Mario Kontrargument, Kes-a i Vibein.
Nasza wersja 'Futbolu'. Wicher x Pueblos x Kes-a - Dream Team Czyli trochę celnych linijek i masa odniesień do tego pięknego sportu. Wszyscy fani piłki nożnej - pokażcie swoją siłę i niech poleci to jak najdalej. Daliśmy radę?
Raz widziałem ten ich klip na Eska.tv i byłem umiarkowanie zaskoczony. Później usłyszałem numer z Golinem i już się zajarałem bardziej. Także chyba warto sprawdzić.
@Up Jest temat o płycie więc nie wiem po co tu wrzucasz Mi klimatycznie ten singiel nie siadł.
Smoogy napisał(a):
w sumie smarki mial na imie Andrzej
Ezio_Wroclaw napisał(a):
No to jest pewien problem, bo niestety, można sobie kupić asg na śrut, kosę, a z przyłożenia do oka to nawet śrutówką można zabić, więc nie polecam nikomu do mnie podskakiwać.