Dołączył(a): 06 Grudnia 2014 Posty: 1041 Lokalizacja: skunolandia
Re: Young Multi - Trapstar (2018)
Wysłano: Czwartek, 6 Grudnia 2018, 19:20
Kurwa, bedi nagrywający rap od 12 roku życia faktycznie nie ma w sobie hiphopu. co wy pierdolita to aż oczy bolą. taki pezet to faktycznie o sukach nie nawijał, baa nawet nagrał całą płyte w stylistyce suki pieniężnej.
Na szczęście nie Ty wyznaczasz to kto może stać się legendą i liczę na to że bedi za 15 lat będzie kimś dla tej sceny jak sokół obecnie. a tak, chociażby dla pisku dup dzbanów. btw. wykazujesz się straszną ignorancją mówiąc o bedim że ma 2 płyty, ale tak to już jest, pierdoli się na temat na który nie ma się pojęcia.
Wysłano: Czwartek, 6 Grudnia 2018, 19:23
alexmahone napisał(a):
jak oglądałem to video to tak się właśnie zastanawiałem co ci frustraci tym razem wymyślą żeby usprawiedliwić wylanie żółci na tego miłego chłopaka
No mlaskanie jest strasznie irytujące, plus brak pokory by sądzić że będzie się klasykiem na scenie, skoro nie ma na to dużych szans, jest jednostrzałowcem póki mamy falę ''trapu''. Zapomną o nim po czasie, miana klasyka nie będzie miał nigdy. Bedi może ma tam szanse, ale to dalej nie jest przełom jak Solar/Białas w 2010-2012.
Wysłano: Czwartek, 6 Grudnia 2018, 19:24
jak oglądałem to video to tak się właśnie zastanawiałem co ci frustraci tym razem wymyślą żeby usprawiedliwić pierdolenie głupot przez tego miłego chłopaka
_________________ ♫♫i to nie głupi plan żeby kupić gram ♫♫
8es napisał(a):
Mam tempo jak Metzelder Może wydam spermę To jest ten cel
Ja nie wierzę, że wy bronicie tego typa na poważnie. Gość się nie broni muzycznie, tekstowo, a wizerunkowo jest wyszczekanym gnojkiem, który za bardzo uwierzył, że jego nastoletni fanbase to gwarancja bycia na szczycie. Czeka go to samo, co wysyp raperów pokroju BRO czy Sulina. I bardzo dobrze.
i smieszy, jak jakis raper nie moze sie wypowiedz o innych 'raperach' bo zaraz go slizg rozlicza ile ma lat i ile zarabia. Czlowiek jak czlowiek moze pisac co mu sie podoba tak samo jak typowy Jan Kowalski z wypizdowa
_________________ "Nie jest nam wszystko jedno, chcemy jedno - wszystko"
Dołączył(a): 06 Grudnia 2012 Posty: 3897 Lokalizacja: Kałków Ostrzeżenia: 1
Wysłano: Czwartek, 6 Grudnia 2018, 21:36
MicBar napisał(a):
Czeka go to samo, co wysyp raperów pokroju BRO czy Sulina. I bardzo dobrze.
W sensie po dwie złote płyty i 30+ baniek wyświetleń pod singlami? Obu wyżej wymienionych niezbyt cenię, ale to raczej nietrafione przykłady 'chwilowej kariery'. Jeśli natomiast chodziło o bycie przedmiotem szydery przez resztę sceny to nie wiem czy specjalnie Multiego to obchodzi, bo on na wejściu mówił że nie chodzi mu o zbijanie piątek w Hradec Kralove tylko o sukces komercyjny
w ogóle na potrzeby tego posta sprawdziłem co u Sulina i promocja Stepu w okresie świetności była jakaś popierdolona, parę klipów z 20mln, większość powyżej bańki
_________________ Tchórz zanim umrze ginie wiele razy
Wysłano: Czwartek, 6 Grudnia 2018, 23:17
konto dla Multiego na SLG to idealna opcja, na pewno dograłby się do forumowego bengera
No akurat ja jestem ostatnią osobą na tym forum której można zarzucić ograniczenie. Nie mam problemów z nową szkołą, wręcz przeciwnie - wkurwia mnie stara.
no to jak denerwuje cię oldskul, to jesteś ograniczony, placku
Czeka go to samo, co wysyp raperów pokroju BRO czy Sulina. I bardzo dobrze.
W sensie po dwie złote płyty i 30+ baniek wyświetleń pod singlami? Obu wyżej wymienionych niezbyt cenię, ale to raczej nietrafione przykłady 'chwilowej kariery'. Jeśli natomiast chodziło o bycie przedmiotem szydery przez resztę sceny to nie wiem czy specjalnie Multiego to obchodzi, bo on na wejściu mówił że nie chodzi mu o zbijanie piątek w Hradec Kralove tylko o sukces komercyjny
w ogóle na potrzeby tego posta sprawdziłem co u Sulina i promocja Stepu w okresie świetności była jakaś popierdolona, parę klipów z 20mln, większość powyżej bańki
No to się sprecyzujmy. Ja oceniam z perspektywy skillsów, szacunku środowiska, utrzymywania w świadomości słuchacza, a nie komercyjnego sukcesu. O.T. Genasis też odniósł komercyjny sukces a czy czyni to tego one hit wondera kimś wartościowym? NO NIE
Pierwszy i ostatni raz zabieram głos w tej sprawie. W tym numerze wyrzucam wszystko z siebie, moje odczucia na temat wszystkich ostatnich wydarzeń na polskiej scenie i tym samym zamykam temat. Dziękuję za wsparcie i życzę Wam wszystkim jak najlepiej.
Dołączył(a): 26 Czerwca 2007 Posty: 6711 Lokalizacja: pokój na bliskim wschodzie
Wysłano: Piątek, 7 Grudnia 2018, 17:37
Nadal jest chujowy. Bez dykcji, linijek, krzyczy i placze... cóż za emocje.
Cieszę się, że Kendrick już podobnie oceniany jest jak A$AP Rocky. Czekam aż moda na spuszczanie się nad nim minie, a na pewno minie, patrząc na los La Coka Nostra (płyta roku 2009) na forum SLG. Dzięki za uwagę.