|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Michalczewski Dariusz, Wegen Wolfgang - Tiger to ja
Autor |
Wiadomość |
Mamflowilajt
Dołączył(a): 14 Września 2009 Posty: 2891 Lokalizacja: Kołobrzeg
|
 Michalczewski Dariusz, Wegen Wolfgang - Tiger to ja Wysłano: Poniedziałek, 3 Listopada 2014, 17:45
 Kod: Autobiografia jednego z najsłynniejszych zawodowych bokserów, niepokonanego mistrza świata, „championa wszech czasów”. Opisana jest w niej błyskotliwa kariera zadziornego chłopaka z Gdańska, który jako 12-latek rozpoczął treningi bokserskie, jako 20-latek został zawodowym bokserem, otrzymał obywatelstwo niemieckie, rozpoczął drogę na sportowe szczyty i… został dożywotnio zdyskwalifikowany przez Polski Związek Bokserski. Mistrz opowiada tu o swojej 12-letniej karierze, o obecnym życiu ojca rodziny, biznesmena i społecznika, a także o kulisach współczesnego boksu zawodowego, najciekawszych walkach, postaciach i organizacjach bokserskich. Dostałem w prezencie, nie długo zbiorę sie do czytania, ktoś ma, czytał, poleca?
|
 |
The Badman
|
 Re: Michalczewski Dariusz, Wegen Wolfgang - Tiger to ja Wysłano: Wtorek, 4 Listopada 2014, 18:50
Ciekawe czy pisał o 'przygodach' ze Snarskim
_________________ bądź kim jesteś, a nie kim nie jesteś, bo jeśli nie jesteś tym kim jesteś, stajesz się tym, kim nie jesteś
#LFC
|
Powrót do góry
|
|
 |
VanDer
|
 Re: Michalczewski Dariusz, Wegen Wolfgang - Tiger to ja Wysłano: Wtorek, 4 Listopada 2014, 19:42
Zakłamany typ. Nie ma sensu czytać.
_________________ (...) Głoszę "tak" względem wszystkiego, co umacnia, co gromadzi siłę, co usprawiedliwa poczucie siły (...)
|
Powrót do góry
|
|
 |
Tedzik
|
 Re: Michalczewski Dariusz, Wegen Wolfgang - Tiger to ja Wysłano: środa, 5 Listopada 2014, 16:58
Jest rozdział o LGBT?
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|