Autor |
Wiadomość |
knarku
|
 [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 1 Lutego 2019, 21:01
Nie widziałem tematu więc zakładam,jak wam siada? Obejrzałem raczej całość tylko dla Maeve bo jest zajebistą postacią. Czekacie na drugi sezon?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kalom
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 1 Lutego 2019, 21:33
Zawsze wspieram serduszkiem tego typu produkcje, więc oczywiście, że czekam na kolejne sezony
|
Powrót do góry
|
|
 |
EmoTL
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 1 Lutego 2019, 21:38
Obejrzałem wszystko w jeden dzień, sentyment mocny do seriali młodzieżowych.
|
Powrót do góry
|
|
 |
boixos
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 1 Lutego 2019, 21:53
Już pisałem w innym temacie, że zajebisty. Jedna z lepszych oryginalnych produkcji Netflixa. Najgorsze, że tak szybko się go ogląda, a później się żałuje, że już się skończył. 8 odcinków, a przelatuje jak nic. Minął tydzień, a ja mam ochotę odpalić z powrotem. Zostałem fanem. Oglądając zwiastun bałem się, że jak to przy takich tematach zostanie to zjebane, wyjdzie nieśmiesznie i stereotypowo itp, a okazało się wręcz odwrotnie. No polecam serdecznie, dr Depko.
_________________ sit down be humble
|
Powrót do góry
|
|
 |
kshaq
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 1 Lutego 2019, 22:51
[POST DOSTĘPNY DLA SUBSKRYBENTÓW SLG+]
Pusha T napisał(a): My record sales ain't much as theirs and we still ride the same coupes How we still fuck the same hoes, why we still buy the same clothes How we both got the same watch, I'm just keepin' y'all on y'all toes
Ostatnio edytowano środa, 5 Czerwca 2019, 20:29 przez kshaq, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
koniec
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 1 Lutego 2019, 22:53
fajny serial, zakończenie sezonu nawet spoko ale nie ogarniam w ogóle w jakich latach się akcja rozgrywa 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Jose
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 1 Lutego 2019, 22:57
Superowy serial, bardzo szanuję i czekam na drugi sezon.
_________________ Rap MATTers podcast https://soundcloud.com/rapmatters https://www.youtube.com/channel/UCkebu- ... ynJuls5s8g
|
Powrót do góry
|
|
 |
iFilip
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 1 Lutego 2019, 23:51
Również uważam, że bardzo przyjemny serialik. Dodam, że piękne są kadry i kolory i ogólnie klimat sielski.
|
 |
jaca
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Sobota, 2 Lutego 2019, 13:32
pozdrowionka
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Czerwca 2019, 11:22 przez jaca, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
koniec
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Sobota, 2 Lutego 2019, 13:59
Miejsce to raczej na pewno anglia bo było mówione, że nie mają prezydenta i coś o królowej było, smartfony niby mają ale za to rowerki, samochody, ciuchy czy nawet zachowanie ludzi oraz obraz społeczeństwa trochę jak lata 90 albo nawet wcześniej. W każdym razie fajnie zrobione
|
Powrót do góry
|
|
 |
kocur
Dołączył(a): 02 Stycznia 2010 Posty: 1803 Lokalizacja: Koziegłowy
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Sobota, 2 Lutego 2019, 14:25
+ ruch lewostronny
|
Powrót do góry
|
|
 |
typ
moderator
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Wtorek, 5 Lutego 2019, 22:18
no i w jednym z pierwszych odcinków pojawia się polski akcent - 'nasze' produkty na półkach i napisy. a serial spoko, obejrzałem w dwa wieczory, ale bez przesadnej podjarki.
_________________ "z rapem wyroslem, lecz z rapu nie wyrosne"
|
Powrót do góry
|
|
 |
kamson.
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: środa, 6 Lutego 2019, 14:09
Czy serial epatuje tą słynną tolerancją i zachodnią emancypacją? Obejrzałbym sobie, ale boje się, że redpill mode mi się odpali i nie wyrobię z bigosem na uspokojenie.
_________________ ktoś tam jest gorszy ja jestem lepszy nie wpuszczaj rekina pomiędzy leszczy
ZOSTAŃ UŻYTKOWNIKIEM ŚLIZG-PREMIUM, BYKU[ZOBACZ JAK] #freebedogie
|
Powrót do góry
|
|
 |
kshaq
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: środa, 6 Lutego 2019, 14:14
Pusha T napisał(a): My record sales ain't much as theirs and we still ride the same coupes How we still fuck the same hoes, why we still buy the same clothes How we both got the same watch, I'm just keepin' y'all on y'all toes
Ostatnio edytowano środa, 5 Czerwca 2019, 20:28 przez kshaq, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
jaca
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: środa, 6 Lutego 2019, 14:16
pozdrowionka
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Czerwca 2019, 11:21 przez jaca, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Jachcik
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: środa, 6 Lutego 2019, 14:25
W ogóle netflix w swoich serialach strasznie często wstawia wątek homoseksualistów Co do serialu, fajny. Dobrze sie ogląda. Nie jest jakimś mega rozpierdalaczem, ale zeby poleżeć i zbytnio nie skupiać się na nim to wchodzi dobrze
|
Powrót do góry
|
|
 |
kamson.
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: środa, 6 Lutego 2019, 14:53
No dobra, może moja delikatna, uprzywilejowana, biała mentalność jakoś to wytrzyma
_________________ ktoś tam jest gorszy ja jestem lepszy nie wpuszczaj rekina pomiędzy leszczy
ZOSTAŃ UŻYTKOWNIKIEM ŚLIZG-PREMIUM, BYKU[ZOBACZ JAK] #freebedogie
|
Powrót do góry
|
|
 |
pykpyk
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Czwartek, 7 Lutego 2019, 16:23
moja wytrzymala poza kilkoma momentami gdy nie ale szybko mi przeszlo i overall jest fajne i obejrze drugi sezon tez jak bedzie maeve fajniutka full
|
Powrót do góry
|
|
 |
kshaq
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 8 Lutego 2019, 09:23
Ostatnio edytowano środa, 5 Czerwca 2019, 20:28 przez kshaq, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
instinct
Mistrz Typera EPL
Dołączył(a): 07 Grudnia 2014 Posty: 11985 Lokalizacja: slizgawka.eu
|
 Re: [serial] Sex Education Wysłano: Piątek, 15 Lutego 2019, 09:33
dziś obejrzałem, bardzo mi się podobał geje, lesbijki (łosie, jelenie, kuny, jenoty) niezbyt "nachalne" mimo że obecne w dość sporym stężeniu, co więcej myśle że te wszystkie wątki zadziałały korzystnie większość postaci wyrazista i bardzo dobrze zagrana - co nie zdarza się zbyt często
sezon drugi jest potwierdzony (i ma chyba być kręcony już od kwietnia bodajże, gdzieś mi takie info mignęło) oby tylko go nie spierdolili jak np 13 reasons why gdzie sezon 2gi był kurwa gigantyczną wtopą pod każdym względem
_________________ http://slizgawka.eu/
|
Powrót do góry
|
|
|