ale to jest gówno. pierwsze dwa odcinki absurdalne, nawalone wątków, sikora z blachą jadą sobie koparką i przerzucają zwłoki do jeziorka, w ogóle już na starcie się dowiadujemy, że blacha jako koronny zabił kogoś, no w pierwszym kurwa odcinku. bez ładu i składu to wszystko, mocne rozczarowanie. myslalem, ze narracja bedzie sie krecila wokol tego zabojstwa blachy i ewentualnego przerzucania zwłok na spolke z blachą, pojawił sie pierdolniety prokuratorek ktorego nikt nie lubi i zmierzalo to wlasnie w te strone...ale ktoś zajebał tego grubasa ze starego pruszkowa i tamte watek juz pominiety, bo teraz ktos wyraznie wrabia blache w mord starego ziomka. dla mnie oczywiste ze to mnich, ale zobaczymy. no i corka blachy ktora wiąże się z jakimś pato-pół-gangusem od "cygi" którego miałem nadzieję nie oglądać już w tym serialu... z pozytywów: małgosia foremniak
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 884 Lokalizacja: kraina kopalni
Re: [film] Świadek Koronny / [serial] Odwróceni
Wysłano: środa, 27 Marca 2019, 08:37
Spoiler:
Ja pierdole mam wrażenie że oglądam jakiś para kryminalny wątek w m jak miłość a nie drugi sezon historii gangsterów z Pruszkowa, jakieś pizdy bez prawka [pzdr akam] biją Cyge i straszą, kowal który w pierwszym sezonie był czerwonym na ryju pojebem tu handluje kwiatkami xddddd i tak jak cyga ginie zabity z procy xddd córka sikory to feministka z mentalnym kutasen, tak jak pisał kolega MGK wyżej nic nie trzyma się kupy wszytko jest chaotyczne, i jak kurw można dać postaci pseudonim skucha lol
Nie wiem po co to powstało, pierwszy sezon w serduszku mocno resztę jebać