|
[plebiscyt] [wyniki] SIEDMIU WSPANIAŁYCH ŚLIZG.EU, EDYCJA 2017, Ebbing, Missouri
Autor |
Wiadomość |
Jose
|
 Re: [plebiscyt] [wyniki] SIEDMIU WSPANIAŁYCH ŚLIZG.EU, EDYCJA 2017, Ebbing, Missouri Wysłano: Niedziela, 1 Kwietnia 2018, 18:19
Blade Runnera obejrzałem wczoraj i na pewno wrzuciłbym do siódemki, choćby za zdjęcia. Cudownie wygląda.
_________________ Rap MATTers podcast https://soundcloud.com/rapmatters https://www.youtube.com/channel/UCkebu- ... ynJuls5s8g
|
Powrót do góry
|
|
 |
Bakan
Dołączył(a): 27 Czerwca 2007 Posty: 8737 Lokalizacja: Wrocław(właściwie okolice)
|
 Re: [plebiscyt] [wyniki] SIEDMIU WSPANIAŁYCH ŚLIZG.EU, EDYCJA 2017, Ebbing, Missouri Wysłano: Niedziela, 1 Kwietnia 2018, 18:23
Jose napisał(a): Blade Runnera obejrzałem wczoraj i na pewno wrzuciłbym do siódemki, choćby za zdjęcia. Cudownie wygląda. No pewnie, że wizualnie piękny, fabularnie za to bardzo przeciętny. No ale jeśli komuś ładne zdjęcia wystarczą to niech wam już będzie.
|
Powrót do góry
|
|
 |
kuszmen
|
 Re: [plebiscyt] [wyniki] SIEDMIU WSPANIAŁYCH ŚLIZG.EU, EDYCJA 2017, Ebbing, Missouri Wysłano: Niedziela, 1 Kwietnia 2018, 19:09
wole wizualnie piekny Blade Runner, niz fabularnie piekny xD Three Billboards Outisde Ebbing, Missouri
|
Powrót do góry
|
|
 |
pogaduchy
|
 Re: [plebiscyt] [wyniki] SIEDMIU WSPANIAŁYCH ŚLIZG.EU, EDYCJA 2017, Ebbing, Missouri Wysłano: środa, 4 Kwietnia 2018, 19:45
Sniper! jedyny sprawiedliwy. przynajmniej ty na piątym miejscu umieściłeś nowy film ubogacający polską kinematografię. chociaż.... sniper napisał(a): Mam tylko wątpliwość, czy jest to coś więcej niż wyeksploatowana opozycja kultura vs natura, Cieszy na pewno głęboko antychrześcijańska wymowa tego filmu Z porównania do Pokotu też bym się zaśmiał gdybym oglądał chujowe filmy.
_________________ Przesiaduję życie w parkach, bo lubię cień
|
Powrót do góry
|
|
|