Dołączył(a): 01 Października 2014 Posty: 1704 Lokalizacja: Albuquerque, New Mexico
Re: Szybcy i Wściekli 7 (2015)
Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 21:07
Sorki za agresję słowną - no offence - ale gówno prawda, właśnie to jest piękny hołd dla niego samego, nie powiem, że mi łezka nie popłynęła za ostatniej scenie. O to chodzi, by Bryan od początku do końca był częścią tego filmu, tej ekipy, by nawet po śmierci Walkera jego postać pozostała zapamiętana w filmie. Uśmiercanie nie miałoby sensu, mogą zrobić kolejną część bez niego na przykład. A tak postać Paula pozostanie wieczna i w sercach fanów.
Dołączył(a): 01 Października 2014 Posty: 1704 Lokalizacja: Albuquerque, New Mexico
Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 22:09
DeDoK napisał(a):
No offence, ale i film dostał hype lvl over 9000, dlatego, że zmarł, bez tego ludzie inaczej by na to patrzyli, przepraszam, ale nie kupuje tego.
Oczywiście że tak jest, nie mogę tego podważyć, pewnie inaczej patrzyłbym na całość, gdyby nie ta sytuacja. Ale moim zdaniem nie wykorzystali ŹLE tej sytuacji, tj. w taki sposób by wykorzystać śmierć do promocji czy coś. I to jest piękne.
kurwa sniper - taka mała prośba: weź może obejrzyj sobie jakiś serbski dramat, a nie wpierdalasz się w tematy nt większości popularnych filmów i pieprzysz farmazony z podręcznika niespełnionego krytyka.
Dołączył(a): 25 Września 2004 Posty: 15039 Lokalizacja: Xenia, Ohio
Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 23:27
Panowie, apeluję o pokój i wzajemny szacunek. Wierzę, że pogodzi nas niebawem nowy Mad Max i gdzieś na szczycie galerii handlowej wszyscy razem spotkamy się.
I na dodatek uśmiałem się lepiej, niż przy większości współczesnych komedii.
Rozumiem, że to ironia, ale kolejny przykład fenomenu tego filmu to właśnie humor - mówcie co chcecie, ale czasami dialogi były naprawdę zabawne, a Roman w niektórych scenach powalał.
Akurat z tych "zabawnych dialogów" za bardzo się nie śmiałem...