Autor |
Wiadomość |
maniura
|
 Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 00:28
|
Powrót do góry
|
|
 |
kml
Dołączył(a): 08 Marca 2011 Posty: 559 Lokalizacja: Częstochowa/Warszawa
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 00:40
właśnie przed chwilą się dowiedziałem, smutne 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Sidd aka AlbatrBoss
I Mistrz Quizwania
Dołączył(a): 01 Kwietnia 2012 Posty: 6057 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 00:42
Bardzo przykra wiadomość, sporo świetnych ról miał na koncie, tak jak było mówione w offtopie, często komicy cierpią na depresje. Smutno.

|
Powrót do góry
|
|
 |
bohtr
Dołączył(a): 04 Marca 2013 Posty: 2607 Lokalizacja: mentalna ulica Zwycięstwa
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 08:46
przykre mocno 
_________________ chciałeś tu wypłynąć, ale wyszedł kutos miałeś tu wypłynąć, ale wyszło głupio
|
Powrót do góry
|
|
 |
PROBLEM
Dołączył(a): 01 Kwietnia 2012 Posty: 5155 Lokalizacja: miasto rapu, miasto przestępstw Banned
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 08:51
zagrał w jakichś dobrych filmach komediowych? bo te które znam to same chujowizny kina familijnego z polsatu
_________________ chodzilem z boomboxem i pierdolilem slizg, kasety z czarnym rapem pozyczal ode mnie flint
|
Powrót do góry
|
|
 |
asttaer
Dołączył(a): 09 Grudnia 2012 Posty: 834 Lokalizacja: Straight out the fuckin' dungeons of rap
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 09:06
Przykro, bardzo lubiłem tego aktora. Jak na ironię ostatnio oglądałem "Między piekłem, a niebem" oO Swoją drogą dojebany film.
_________________ Just a nigga walking with his finger on the trigger
|
Powrót do góry
|
|
 |
theadam
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 09:48
O shit  "miedzy piekłem a niebem" najlepszy film jego który oglądałem z jego udziałem. Szkoda że coraz wiecej samobójstw ostatnio i taki aktor odchodzi, smutek 
_________________ Blog z recenzjami filmowymi:
www.filmistycznie.blogspot.com
|
Powrót do góry
|
|
 |
bogo
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 09:55
"buntownik z wyboru" osobisty klasyk. świetny aktor. szkoda go 
|
 |
Peyton
Dołączył(a): 05 Października 2008 Posty: 1256 Lokalizacja: kraków
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 11:00
Smuteczek wielki. Świetny aktor, sporo dobrych filmów...
|
 |
Johnny
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 13:09
i już zaczął się maraton wspominek, no i tradycyjnie - nagle okazuje się że to był najlepszy aktor świata i wszystkich ulubiony 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Óp
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 13:14
Ani najlepszy, ani mój ulubiony - pewnie by się nawet nie zmieścił w moim top 1000. Ale widz jakoś utożsamia się z postaciami granymi przez aktora, a Williams to morda znana od trzech dekad, grał w wielu filmach (słabych - średnich - niezłych), wybitnych ról nie pamiętam, ale nie widzę nic dziwnego w tym, że ludziom przykro, że zmarł ktoś, kogo znali z filmów.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Michauu
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 13:24
Na pewno nie top 10, ale kto nie odczuwał chociaż trochę sympatii dla tego śmieszka. Poza tym Jumanjii i Pani Doubtfire katowanko za dzieciństwa, więc jakiś sentyment jest.
_________________ Thousand Lakes EP
|
Powrót do góry
|
|
 |
BigPapek
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 13:52
Óp napisał(a): grał w wielu filmach (słabych - średnich - niezłych - świetnych), wybitnych ról pare, ale nie widzę nic dziwnego w tym, że ludziom przykro, że zmarł ktoś, kogo znali z filmów. poprawiłem, no bo przecież Good Morning Vietnam, Stowarzyszenie umarłych poetów albo oscarowa rola w Buntowniku z wyboru. przecież to nie tylko pani doubtfire i flubber :v
|
Powrót do góry
|
|
 |
dziejaszek
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 14:15
W "Bezsenności" jeszcze fajna rola.
stachustach napisał(a): Spłycenie warstwy tekstowej jest powodowane naciskiem na flow, bo napisanie skomplikowanego tekstu dobrego do eleganckiego pojechania po bicie graniczy z niemożliwością. Włodi: A Eldo to jest pedał, chuj, dupa, cwel do potęgi.
|
Powrót do góry
|
|
 |
MagikDeLow
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 14:31
A jaki sens miała jego scena we Friendsach? Bo była nieśmieszna.
|
 |
LeeSu
Dołączył(a): 04 Marca 2013 Posty: 2728 Lokalizacja: Thais Banned
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 15:25
Najpierw Leslie Nielsen, teraz Robin Williams. Smutek.
_________________ I might need to move to Atlantis, cause my mind's too outlandish
KTO PRAWILNY TEN NIEWINNY
|
Powrót do góry
|
|
 |
sniper
Dołączył(a): 25 Września 2004 Posty: 15039 Lokalizacja: Xenia, Ohio
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 15:57
Dorastałem z widokiem jego wstrętnie sympatycznej mordy w telewizorze, ale nie wiem, czy zagrał w jakimś filmie, który po odrzuceniu prostego sentymentu uznałbym za naprawdę dobry - nie znoszę Buntownika z wyboru, wkurwia mnie Fisher King, boję się po latach obejrzeć jeszcze raz Stowarzyszenie umarłych poetów, obawiając się ciężkiej chujni.
|
 |
Northim
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 16:05
sniper napisał(a): boję się po latach obejrzeć jeszcze raz Stowarzyszenie umarłych poetów, obawiając się ciężkiej chujni. Oł kaptyn, maj kaptyn. Przereklamowany film w cholerę, słusznie się obawiasz. Choć faktycznie wydaje się być idealny dla dorastających chłopców i potrafię dostrzec dlaczego tak jest. Żałuję, że obejrzałem go dopiero po dwudziestce.
_________________ https://www.facebook.com/ZycieToTylkoKomedia/ - tu nerdzę na temat komedii
https://www.facebook.com/PiotrSplin - A tu śmieszkuję na temat życia
|
Powrót do góry
|
|
 |
bulka_pszenna
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 16:37
Robin Williams występujący w jakimkolwiek filmie od razu klasyfikował go w mojej głowie jako kino familijne, które można znaleźć w niedzielę w trakcie jedzenia z rodzicami rosołu i przerzucania kanałów TV. Niestety większość dialogów w tych filmach to pseudointelektualny bełkot podobny do kłótni licealisty z nauczycielem. ps. ale "Flubber" był super 
_________________ "Jeszcze mnie jedna dama nawiedza, a przy niej usnąć się nigdy nie da. Zawsze w najdroższych i modnych strojach – Miss Paranoja".
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paul
|
 Re: Robin Williams popełnił samobójstwo Wysłano: Wtorek, 12 Sierpnia 2014, 16:46
Awakenings nie było takie złe, chociaż to akurat nie jest zasługa Robina.
|
Powrót do góry
|
|
|