|
Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać.
Autor |
Wiadomość |
Dziewięćdziesiąte
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać. Wysłano: Sobota, 22 Grudnia 2018, 20:46
Co polecacie od Lil Roba?
_________________ Jak ktoś nie wie co to rap co to hip hop, wyjaśniam https://www.youtube.com/watch?v=O6906WwsQik...ucz się młody bo słuchasz popu ok?
|
Powrót do góry
|
|
 |
K-Mart
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać. Wysłano: Niedziela, 20 Stycznia 2019, 10:12
Zamawiał ktoś może płyty na endisck.pl ? Jakieś opinie co do tego sklepu, wszystko legitne? Bo ofertę płyt mają sporą.
|
 |
yakubu73
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać. Wysłano: Niedziela, 20 Stycznia 2019, 10:23
K-Mart napisał(a): Zamawiał ktoś może płyty na endisck.pl ? Jakieś opinie co do tego sklepu, wszystko legitne? Bo ofertę płyt mają sporą. No spory katalog, ale ceny wyższe niż na dodax.pl
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fischer
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać. Wysłano: Niedziela, 20 Stycznia 2019, 18:07
A ten dodax.pl to dobre miejsce na zakupy? Korzystałeś? Widzę skrajne opinie.
edit. nieważne, przeczytałem kilka stron wcześniej ;)
|
Powrót do góry
|
|
 |
the_god19
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać. Wysłano: Niedziela, 20 Stycznia 2019, 21:15
Kupuje ktoś płyty z usa? Jak to jest z tymi cłami i ogólnie opłatami? Zamawiał ktoś coś np przez dustygroove.com do PL?
|
Powrót do góry
|
|
 |
yakubu73
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać. Wysłano: Poniedziałek, 21 Stycznia 2019, 17:48
Fischer napisał(a): A ten dodax.pl to dobre miejsce na zakupy? Korzystałeś? Widzę skrajne opinie.
edit. nieważne, przeczytałem kilka stron wcześniej ;) Zamawiałem od nich kilkanaście razy, wszystko w terminie i raczej bez problemów, a jak raz mialem uszkodzone pudełko to oddali część kasy, więc ogółem propsuję.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Manio
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać. Wysłano: Sobota, 16 Marca 2019, 12:00
Gdzie szukać starych kaset? allegro, olx, discogs i macie coś jeszce Chodzi mi głównie o jakieś klasyki dość znane
|
Powrót do góry
|
|
 |
kapsel1704
Dołączył(a): 19 Marca 2011 Posty: 1247 Lokalizacja: Starogard Gdański
|
 Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się spytać. Wysłano: Sobota, 16 Marca 2019, 18:20
Manio napisał(a): Gdzie szukać starych kaset? allegro, olx, discogs i macie coś jeszce Chodzi mi głównie o jakieś klasyki dość znane grupki z kasetami np kupujcie rap kasety
|
Powrót do góry
|
|
|