Autor |
Wiadomość |
Wojtek321
|
 Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Sobota, 2 Lutego 2013, 23:21
Hej, prawdopodobnie przyjdzie mi odbudować dobrze znane forum samplerap.pl . Powstaje pytanie, co powinno się na nim znaleźć? Czy odtworzyć stare działy i pozostawić tak jak było, czy dodać np. działy związane ze sprzętem, produkcją etc?
_________________ serwery cs
|
Powrót do góry
|
|
 |
nomp
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Niedziela, 3 Lutego 2013, 01:34
Cotygodniowe beatbattle?
|
Powrót do góry
|
|
 |
13
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Niedziela, 3 Lutego 2013, 09:15
Dodaj, z czasem najwyzej skasujesz niepotrzebne.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Obi4
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Niedziela, 3 Lutego 2013, 13:54
Poza działem z dodawaniem sampli tamto forum było zupełnie martwe. Bezsensem jest tworzenie na nowo forum. Dużo ciekawsze by było zastąpienie go portalem na miarę whosampled. Autorzy forum samplerap niby coś robili, ale to jacyś nie ogarnięci ludzie bo robili go parę lat i nic nie wyszło. Chcesz zrobić coś ciekawego i pożytecznego, zrób portal z możliwością dodawania sampli. Mogłoby w nim być katalog sampli z linkami to youtube oraz poczekalnia, w której ludzie by głosowali czy dana piosenka jest samplem czy to nie to. Później by była przenoszona do katalogu lub usuwana z poczekalni, zależnie od głosów.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kapitan Bomba
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Niedziela, 3 Lutego 2013, 14:21
Beatbattle by się przydało, nie musi być co tydzień, ale chociaż raz w miesiącu.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Wojtek321
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Niedziela, 3 Lutego 2013, 15:09
Obi4 napisał(a): Poza działem z dodawaniem sampli tamto forum było zupełnie martwe. Bezsensem jest tworzenie na nowo forum. Dużo ciekawsze by było zastąpienie go portalem na miarę whosampled. Autorzy forum samplerap niby coś robili, ale to jacyś nie ogarnięci ludzie bo robili go parę lat i nic nie wyszło. Chcesz zrobić coś ciekawego i pożytecznego, zrób portal z możliwością dodawania sampli. Mogłoby w nim być katalog sampli z linkami to youtube oraz poczekalnia, w której ludzie by głosowali czy dana piosenka jest samplem czy to nie to. Później by była przenoszona do katalogu lub usuwana z poczekalni, zależnie od głosów. Myślałem o tym właśnie, ale to dłuższa robota(acz łatwa do wykonania). Na początek będzie forum na takim samym układzie jak poprzednie, w miedzyczasie bede kombinował portal. :-)
|
Powrót do góry
|
|
 |
dron
Dołączył(a): 03 Września 2008 Posty: 835 Lokalizacja: VinylCrate
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Niedziela, 3 Lutego 2013, 17:03
taaa beat battle, zawsze na takie opcje jest fchuj chętnych, a po dwóch, trzech battle jaranko słabnie...
w ogóle jaki sens jest robic kopię whosampled?

|
Powrót do góry
|
|
 |
13
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Wtorek, 5 Lutego 2013, 23:59
666666666666666666666666
Ostatnio edytowano Niedziela, 10 Listopada 2019, 14:59 przez 13, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
donU1esko
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: środa, 6 Lutego 2013, 00:24
dron napisał(a): taaa beat battle, zawsze na takie opcje jest fchuj chętnych, a po dwóch, trzech battle jaranko słabnie...
w ogóle jaki sens jest robic kopię whosampled? zgadzams się z pierwszym akapitem, jeśli chodzi o drugi to myślę, że jest jednak jakiś sens, choćby dlatego, że mało ludzi z pl ogarnia whosampled(w sensie dodawania tam polskich tracków/sampli i ogólnie wczuwania się), ale z drugiej strony jeśli faktycznie ma być to baza sampli, którą każdy zna na pamięć i jest do rozkminienia bez problemu na ws to faktycznie może lepiej nie...
_________________ JA TU JESTEM KIEROWNIKIEM TEJ SZATNI
|
Powrót do góry
|
|
 |
ae
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: środa, 6 Lutego 2013, 21:16
jeżeli chodzi o same polskie kawałki to sens jakiś jest, z poza polski whosampled temat już wyczerpał dokładnie
_________________ ......
|
Powrót do góry
|
|
 |
Wojtek321
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Piątek, 15 Lutego 2013, 19:01
Postawiłem forum na wzór starego, już smiga więc mozna sie rejestrowac.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Flavis
a.k.a. Kondzik
|
 Re: Samplerap.pl - nowa odsłona Wysłano: Czwartek, 14 Marca 2019, 01:51
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
_________________ Ten podpis jest trochę głupi, więc pewnie go nie będzie... Hm... Albo wiesz co? Nie będzie go, bo właśnie go przeczytałem.
|
Powrót do góry
|
|
|