Wczoraj panna kumpla bez pierdolenia się przelizała z inną świnią na jego oczach i wszyscy byli zadowoleni z tego powodu, tylko ja czułem żenadę. Jestem pedałem?
Re: Nasze bity
Wysłano: Czwartek, 20 Kwietnia 2017, 23:23
Wojtisz, masz najgorszą wstawkę jaka może być ("buy these beats now", serio?), ale ten pierwszy bit świetny. Też kiedyś kminiłem z tym samplem, ale ty lepiej to zrobiłeś, fajnie to pociąłeś, dobre bębny. Buja, jaram się
Re: Nasze bity
Wysłano: Poniedziałek, 8 Maja 2017, 12:04
Witam, proszę o zruganie mojej myśli samplingowej i małego doświadczenia w składaniu tego typu produkcji. Siedząc sobie i słuchając różnych dobrych utworów stwierdziłem, że warto przeruchać parę klasyków i zrobić z tego wiekopomne dzieło (ta jasne). Chętnie przyjmę krytykę i dobre rady. Jak ktoś powie, że sample właściwie zajebane w calości, to nie ukrywam że tak jest, ale jestem zwolennikiem, że jak już coś mi dobrze gra, to tego nie muszę zmieniać. Pozdro ślizgowi producenci i słuchacze, mam nadzieję, że kiedyś dojdę do poziomu słuchalności.
Reno na Fb napisał Robi się nowy materiał, cisnę żeby to było dobre i żeby wyszło czerwiec/lipiec na CD. Jeszcze paru bitów brakuje, jakby co dawajcie na koncerty.reno@gmail.com
Wczoraj panna kumpla bez pierdolenia się przelizała z inną świnią na jego oczach i wszyscy byli zadowoleni z tego powodu, tylko ja czułem żenadę. Jestem pedałem?
Jestem początkującym raperem, tu macie próbkę moich umiejętności - https://www.youtube.com/watch?v=EW_X6fmioMU - szukam producentów do współpracy przy kolejnych numerach. Chętnie podejmę kolaborację z ludźmi dopiero zaczynającymi zabawę z produkcją, którzy mają ciekawe pomysły, jak i z nieco bardziej doświadczonymi producentami. Wszystkich chętnych do jakiejkolwiek współpracy na polu raper-producent zapraszam do kontaktu na priv.
_________________ OD PIASTA DO TERAZ, MOBBYN DYNASTIA