|
Autor |
Wiadomość |
LeeSu
Dołączył(a): 04 Marca 2013 Posty: 2713 Lokalizacja: SLIZGAWKA.EU Banned
|
 Re: Fryzury Wysłano: Sobota, 23 Marca 2019, 16:27
Kurła panie drogie to
_________________ SLIZGAWKA.EU
|
Powrót do góry
|
|
 |
nihil Novi
|
 Re: Fryzury Wysłano: Sobota, 23 Marca 2019, 16:32
Również polecam, naprawdę kozacka wydajność. Chyba z 3 miechy sobie tym włosy układałem.
_________________ Ślizgaj się
|
Powrót do góry
|
|
 |
Lansky
|
 Re: Fryzury Wysłano: Sobota, 23 Marca 2019, 21:21
Ja skróciłem włosy i cofnąłem się w czasie do 2014 chyba. Używam obecnie beachboya 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Lonson
|
 Re: Fryzury Wysłano: Sobota, 23 Marca 2019, 21:33
dziekuje dobranoc
_________________ jakbyś pytał gdzie jestem, to jestem tu: slizgawka kropka eu
Ostatnio edytowano Czwartek, 6 Czerwca 2019, 15:06 przez Lonson, łącznie edytowano 2 razy
|
Powrót do góry
|
|
 |
Lansky
|
 Re: Fryzury Wysłano: Sobota, 23 Marca 2019, 21:37
Nie narzekam na hold bo nie dbam o idealnie ułożone włosy jak kiedyś ale następnym razem spróbuję postawić na tego made 4 mess 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Piters
|
 Re: Fryzury Wysłano: Niedziela, 24 Marca 2019, 12:29
Pozdro
Ostatnio edytowano Wtorek, 4 Czerwca 2019, 18:28 przez Piters, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Runiek
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 832 Lokalizacja: Olsztyn/Korsze Banned
|
 Re: Fryzury Wysłano: Niedziela, 24 Marca 2019, 12:30
woland napisał(a): Jaka matująca pasta/glinka na bardzo cienkie i rzadkie włosy? Nie zależy mi na tworzeniu nie wiadomo jakich fryzur, tylko uniesieniu do góry i przeczesaniu na bok.
Używałem goldwella i revlona. Niby spoko, ale fryzura szybko się rozwalała, a lekki wiatr robił z tymi włosami co chciał pomimo używania lakieru. mr bear clay suavecito clay baxter or california lockhart's matte a jak chcesz skorupe to layrite cement lub szara świnka na mokre włosy edit2: Piters - szara świnka lockhart's matte edit; ten blumaan jest średniawą, mocno skleja włosy i albo u kogoś siedzi oprór, albo ni chuj, więc lepiej nie ryzykować na daily, co innego jak się ma w razie czego jakiś inny produkt.
|
|
 |
3A
|
 Re: Fryzury Wysłano: Czwartek, 28 Marca 2019, 17:47
Ostatnio mam taką zakawkę na drugą połowę lat 90-tych, że zafundowałem sobie spiked haircut z soul patch i goatee beard. Coś w stylu wokalisty Deftones z tego okresu. Mój kumpel z pracy się śmieje, że stylizuje się na DABa (Kaliber 44) z 1997 roku.
_________________ Gala Kombat Pro Wrestling # KPW Arena 15 do obejrzenia za darmo na ich VOD!
|
Powrót do góry
|
|
 |
E-42
|
 Re: Fryzury Wysłano: Piątek, 29 Marca 2019, 15:04
.......
Ostatnio edytowano Niedziela, 7 Lipca 2019, 13:34 przez E-42, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
erykgx
|
 Re: Fryzury Wysłano: Piątek, 29 Marca 2019, 15:09
U kazdego barbera.
|
Powrót do góry
|
|
 |
E-42
|
 Re: Fryzury Wysłano: Piątek, 29 Marca 2019, 15:15
.......
Ostatnio edytowano Niedziela, 7 Lipca 2019, 13:34 przez E-42, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Runiek
|
 Re: Fryzury Wysłano: Piątek, 5 Kwietnia 2019, 12:45
W tk maxxie fajny rzut dali, wczoraj w Olsztynie były dwie puchy czerwonego i srebrnego daxa, jak i ostatnia sztuka tego prestylera spray i kremu. Srebrny właśnie dzisiaj wleciał na kask i co to jest za wosk! Po prostu dobry, heavy hold OB. Zapach dla mnie taki 2+/6, ale nie utrzymuje się na włosach, hold taki jaki powinien być, nie wiem jak jakieś pompy i inne, bo ja zawsze pod grzebień, ale do tego idealnie się nadaje, każdą zaczeskę się zrobi i utrzyma w ryzach. Nawet łatwo się zmywa jak na tłuściocha. Build up mały, który się przydaje. Połysk nazwałbym nawet lekkim, takim raczej naturalnym, widocznym, ale o małej sile Pierwszy raz użyłem prestylera w życiu, a dokładnie sięgnąłem po tego spreja, no i żałuję, że nigdy nie zainwestowałem w prestylera od kiedy jestem pomadowym świrem, co to daje za rezultaty z suszarką Pomady 13zł sztuka, oba woski, czerwony wg producenta ma być jeszcze mocniejszym betonem, krem i spray 17zł sztuka. Na grupie pomadowych świrów się rzucili na wszystkie tk maxxy, więc w niektórych może być pucha, jeden gość wspominał, że w pozku nigdzie nic nie znalazł. Jak macie czas to się przejdźcie, sam prestyler to IMO must have, no i szary dax!! jeśli ktoś nie korzystał nigdy z dobrego smalca. Tańsze niż biczboj, a elastyczny beton za 13złotych. Dla samego spróbowania królowej pomad, bo ja już jakoś z rok czasu nie używam wosków i ponownie uświadomiłem sobie, że co jak co, ale nic nie zastąpi klasyka. Glinki, wodniaki mają plusy, ale warto mieć choć jedną puchę wosku.
|
|
 |
Wueste
|
 Re: Fryzury Wysłano: Sobota, 6 Kwietnia 2019, 16:13
Właśnie żałuję, że ten szary nie był nigdzie w Trójmieście. Jakby ktoś chciał zdilować to pisać. A czerwony to już od dawna znane i lubiane, bardzo dobry wosk za bezcen.
_________________ szarlatan z podwórka
|
Powrót do góry
|
|
 |
MagikDeLow
|
 Re: Fryzury Wysłano: Czwartek, 11 Kwietnia 2019, 19:17
Rozpocząłem kilkumiesieczną kuracje z Loxon Max na brode żeby była gestsza i żeby wypełniła mi łyse placki. Robił to ktoś?
|
 |
Runiek
|
 Re: Fryzury Wysłano: Poniedziałek, 15 Kwietnia 2019, 21:57
Dziś użyłem sampla prospectors coal mine i co to za fajny pomejd  taka szara świnka tylko w lepszej wersji, fajniejszy chwyt, włosy jakoś tak lepiej się prezentujące, no mocniejszy ten mat i ciekawszy. Jak ktoś myśli nad glinką reuzela niech śmiało powija prospectorsa ;-) Z góry zakładam, że osoba interesująca się prosiakiem wie pod jakie preferencje jest to pomada, oba produkty nie są do jakichś ciaśniejszych zaczesów czy odpicowanych pompów. Ostatnio też strasznie duży hajp(słuszny) jest nad mr bear matt clay, muszę kiedyś go powinąć 
|
|
 |
micHahasa
|
 Re: Fryzury Wysłano: Czwartek, 2 Maja 2019, 12:12
Koledzy, jakiś spoko fryzjer w Warszawie, który zna się na rzeczy - doradzi trochę odnośnie doboru fryzury przy konkretnym kształcie twarzy itp, i zamknie wizytę w cenie do ok. 100 zł? Ewentualnie, dodatkowo jakieś pomysły na fryzurę przy dużym czole? Marzy mi się jakiś french crop, ale nie jestem przekonany czy u mnie jest to możliwe w takiej odsłonie, żebym był zadowolony. Aktualnie od dłuższego czasu noszę jakiś quiff i czuję potrzebę zmiany. Primo ofc szukamy fryzjera, a przy okazji chętnie posłucham rad w poszukiwaniu inspiracji ;)
|
Powrót do góry
|
|
 |
iFilip
|
 Re: Fryzury Wysłano: Wtorek, 14 Maja 2019, 20:45
|
 |
Wueste
|
 Re: Fryzury Wysłano: Wtorek, 14 Maja 2019, 21:19
Wcale nie takie fajne, po pierwsze nic ciekawego, a po drugie u konkurencji taniej.
_________________ szarlatan z podwórka
|
Powrót do góry
|
|
 |
iFilip
|
 Re: Fryzury Wysłano: środa, 15 Maja 2019, 07:43
Oceniałem po reuzelu szczerze mówiąc
|
 |
Ema
|
 Re: Fryzury Wysłano: Czwartek, 30 Maja 2019, 13:03
testowałem ostatnio z 5-6 produktów tych "fejmowych" barberowych brandów, reuzele, pomp &co, dapper dan itd jakie to wszystko jest gówno obesrane, a ceny z dupy. szukalem glinki lub kremu, który da dobry mat. producenci nie maja pojecia co to mat, wszystko to tłuste gówno ze słabym holdem. biczboj cały czas królem matu
_________________ Kiedyś dziurawe najki, dzisiaj gucci - jebać kurwy!
|
Powrót do góry
|
|
|