Autor |
Wiadomość |
igson
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Piątek, 24 Kwietnia 2015, 21:35
Nie zostawia, ta sama "rodzina" co original i whitewater.
|
Powrót do góry
|
|
 |
elek
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 10:08
Podbijam OldSpice tylko, że w dezodorancie. Podobno antyperspiranty w tych twardych sztyftach zapychają pory 
|
Powrót do góry
|
|
 |
MagneticTape
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 11:15
Tylko ziaja ziomki
|
Powrót do góry
|
|
 |
Attache
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 12:47
Bottega Veneta Pour Homme w sztyfcie, zajebisty zapach pod pachą wyczuwalny przez 8-9h z odległości 1/2 metra, całkowicie maskuje pot, nie zostawia śladów na ciuchach, jedyny minus to taki, że nuty zapachowe bardzo wsiąkają w koszulkę i nawet po praniu są silnie wyczuwalne przez co gryzą się z niektórymi perfumami. Ocena 9,5/10. 
|
|
 |
elek
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 13:06
Ja ostatnio byłem zmuszony kupić wazelinę do ust bo miałem mage spękane i strasznie piekły przy ruszaniu nimi, nie wspomnę że wierzchnia warstwa zrobiła się taka sino czerwono i wyglądało jakbym miał malowane  jak posmarowałem wazeliną + ten kolor to ziomki pytały czy usta malowałem 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Northim
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 13:17
Carmex.
_________________ https://www.facebook.com/ZycieToTylkoKomedia/ - tu nerdzę na temat komedii
https://www.facebook.com/PiotrSplin - A tu śmieszkuję na temat życia
|
Powrót do góry
|
|
 |
bank zywnosci/bekaco
|
 Re: Odp: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 14:13
Macie jakiś specyfik na te czarne krosty na nosie?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ishi
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Niedziela, 26 Kwietnia 2015, 14:49
Saguaro napisał(a): dużo warzyw i owoców bo dobrze robią na cerę i nie wziąłem tego z dupy, bo np. na wycieczkach jak nie miałem dostępu do owoców i warzyw to mimo że jadłem zgodnie z dietą to nie miałem tak ogarniętej cery, jak gdy jem. Jakieś konkrety, czy po prostu wpieprzałeś wszystko co łapało się pod kategorię owoce i warzywa ?
_________________ "Znów chodzę, palę, piję przy śniadaniu wódkę i wino i osiągam to, czego nieświadomie pragnę: nie widzę głupoty, nikczemności swego położenia." -Толстой
|
Powrót do góry
|
|
 |
Maciek
Dołączył(a): 24 Marca 2014 Posty: 3643 Lokalizacja: internetełek
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Poniedziałek, 27 Kwietnia 2015, 06:54
bank zywnosci/bekaco napisał(a): Macie jakiś specyfik na te czarne krosty na nosie? Ostatnio uzywałem takich plastrów, ktore wyrywają te cos z "korzeniami". Jak wrócę do domu to podrzucę nazwę.
|
|
 |
PROBLEM
Dołączył(a): 01 Kwietnia 2012 Posty: 5155 Lokalizacja: miasto rapu, miasto przestępstw Banned
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Poniedziałek, 27 Kwietnia 2015, 10:01
ja tylko nadmienię, że krosta to tzw. wykwit skórny, a wągry to zaskórniki
_________________ chodzilem z boomboxem i pierdolilem slizg, kasety z czarnym rapem pozyczal ode mnie flint
|
Powrót do góry
|
|
 |
kr0pka
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Poniedziałek, 27 Kwietnia 2015, 10:07
Ja ze wzgledu na swoj zawod chyba pogodzilem sie z tym ze nie pozbede sie wagrow z nosa do poki nie zmienie pracy... Attache, niebawem zamawiam to Bottega Veneta Pour Homme, zobaczymy jak sie spisze  .
_________________ nic na potem
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paulie
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Poniedziałek, 27 Kwietnia 2015, 11:55
bank zywnosci/bekaco napisał(a): Macie jakiś specyfik na te czarne krosty na nosie? Myj mordę, serio.
_________________ CIESZĘ SIĘ Z TEGO, CO MAM, BO MOGĘ TAŃCZYĆ Z KURWAMI TANGO
JESTEŚ KURWĄ, ZDECHNIESZ KURWĄ, KURWA, KURWO
|
Powrót do góry
|
|
 |
kr0pka
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Poniedziałek, 27 Kwietnia 2015, 12:56
Paulie, niezly ignorant z ciebie.
_________________ nic na potem
|
Powrót do góry
|
|
 |
Choin
|
 Re: Odp: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Poniedziałek, 27 Kwietnia 2015, 16:40
bank zywnosci/bekaco napisał(a): Macie jakiś specyfik na te czarne krosty na nosie? piling wystarczy bro
|
Powrót do góry
|
|
 |
JLB
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Poniedziałek, 27 Kwietnia 2015, 16:57
polecam kosmetyczke, raz na kilka miesięcy, a efekty cudowne
|
Powrót do góry
|
|
 |
Saguaro
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Czwartek, 30 Lipca 2015, 18:14
jeszcze kilka protipów dla trochę mocniej pryszczatych jeśli ktoś nie chce się bawić w jakieś radykalne diety, polecam po prostu nie jeść żadnych słodyczy, ani pić słodkich napojów, do tego zero fast-foodów i raczej unikać ostrych potraw (niepotwierdzone) i zbyt słonych (potwierdzone) do tego aplikujemy sobie codziennie 3 tabletki cynku i 2 tabletki witaminy A i czekamy na efekty jeśli chodzi o alko to moim zdaniem można sobie raz na dwa tygodnie przypierdolić kilka browarków i nie powinniśmy zauważyć jakiegoś tragicznego wysypu, gorzej z wódą, choć sama w sobie też by jakoś nikogo od razu nie rozjebała na mordzie, to niestety zazwyczaj zapijamy ją słodkimi napojami, co już nie jest dobrym kolabo elo mordy
|
Powrót do góry
|
|
 |
Wueste
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Czwartek, 30 Lipca 2015, 18:54
Odkryłeś Amerykę.
_________________ szarlatan z podwórka
|
Powrót do góry
|
|
 |
Saguaro
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Czwartek, 30 Lipca 2015, 19:05
ty śmieszku xd poczytaj sobie lepiej ten temat, duzo bardziej szczegółowo już tu pisałem o diecie i przekazywałem wiedzę, której raczej praktycznie nikt tutaj nie posiadał, teraz podałem wersję lajtową, chociaż głównie chodziło mi o te suplementy i powinienem to podkreślić, poza tym też raczej mało kto wie o tym, że witaminka A może gówno zdziałać jeśli nie będzie wspomagana cynkiem i właśnie takie kombo może dać prawdziwe efekty, bo inaczej można sobie te tabletki w dupe wsadzić jeśli nie ma się diety bogatej w cynk, a raczej mało kto ma taką
|
Powrót do góry
|
|
 |
heross2
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Czwartek, 30 Lipca 2015, 19:42
Jeśli ktoś ma duży problem z trądzikiem to nie widzę przeciwwskazań do zażywania izotretynoiny. Pisałem już gdzieś to tutaj, ale nie wiem czy akurat w tym temacie.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Moxx
|
 Re: Używanie kosmetków przez mężczyzn Wysłano: Piątek, 31 Lipca 2015, 14:25
Biały Jeleń rano i wieczorem i po problemie, wiem z autopsji.
|
Powrót do góry
|
|
|