Autor |
Wiadomość |
BRN
|
 Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:13
Nie znalazłem tego tematu, więc w jakich sie bujacie? Jakie firmy robią najlepsze?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Tymin
Dołączył(a): 29 Października 2008 Posty: 772 Lokalizacja: Kamołdaria
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:27
na zimę chodziłem w kurtce z reportera. kupiłem, bo tania. za ładna nie jest, ale w miare wygodna i ciepła. pruła się po dwóch miesiącach chyba, więc nie polecam. zdjęcie z grudnia się uchowało. ta zielona

_________________ http://www.facebook.com/tymin.peus
|
Powrót do góry
|
|
 |
SickBoy!
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:30
Moje 2 ostatnie kurtki zimowe były od Metody, trwałe w chuj. Rok temu przez zime łaziłem w takiej bluzie z korzuszkiem i na kozackie mrozy znowu wyciagałem stare Metody. 
|
Powrót do góry
|
|
 |
wloski
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:32
Baron napisał(a): Nie znalazłem tego tematu, więc w jakich sie bujacie? Jakie firmy robią najlepsze?
Ja się bujam w Syndromie, Fenixie oraz Lonsdale, są to bejsbolówki.
Najlepiej wygląda ta z Syndroma, lecz z Fenixa ma najlepszy materiał, a Lonsdale podchodzi mi tak sobie, dlatego sprzedam za grosze.
_________________ Rabat 10% w The Avenue / Rabat 10% w For Pro
Ostatnio edytowano Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:44 przez wloski, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
Woy-Tek
Dołączył(a): 28 Lipca 2009 Posty: 904 Lokalizacja: sempeRFidelis Banned
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:35
Ja ostatnio śmiagam w takiej kurtce polecam bo elegnacko sie nosi .
_________________ MY GAME IS FAIR PLAY
|
Powrót do góry
|
|
 |
SickBoy!
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:36
Co to za firma? gdzie i za ile kupiłes? fajna kurtałka.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Woy-Tek
Dołączył(a): 28 Lipca 2009 Posty: 904 Lokalizacja: sempeRFidelis Banned
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:40
Firma The North Face kupiona w manu za dosc za dużą cene (cena jest nieproporcjonala do produktu).
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kamils
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:41
temat chyba.
ja tam klasycznie. 65 
|
Powrót do góry
|
|
 |
BRN
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:42
Ero na Fabule i na Moleście miał fajne kurtki jedna pomaranczowa, druga fioletową i jeszcze czarna. Wiecie gdzie można dostać?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Unabomber
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 20:53
Jesienną mam Etyline, którą kupiłem z racji bardzo fajnego wyglądu, ale jeżeli chodzi o wykonanie już nie jest tak kolorowo i raczej nie polecam. Jedna z kieszeni źle zszyta, nieźle trzeba się ściągaczami nabawić żeby suwak był na środku.
Co innego kurtka na zimę i Fenix. Propsy dla tej marki jak zawsze
e:
Baron napisał(a): Ero na Fabule i na Moleście miał fajne kurtki jedna pomaranczowa, druga fioletową i jeszcze czarna. Wiecie gdzie można dostać?
Też się jaram,
tak krojem to AKA Uniqforms?
|
 |
BRN
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 21:01
Unabomber napisał(a): Jesienną mam Etyline, którą kupiłem z racji bardzo fajnego wyglądu, ale jeżeli chodzi o wykonanie już nie jest tak kolorowo i raczej nie polecam. Jedna z kieszeni źle zszyta, nieźle trzeba się ściągaczami nabawić żeby suwak był na środku. Co innego kurtka na zimę i Fenix. Propsy dla tej marki jak zawsze  e: Baron napisał(a): Ero na Fabule i na Moleście miał fajne kurtki jedna pomaranczowa, druga fioletową i jeszcze czarna. Wiecie gdzie można dostać? Też się jaram, tak krojem to AKA Uniqforms?
Ta z Fabuły to chyba Clinic'a pomarańczowa. A ta fioletowa to raczej AKA uniqforms ciekawe czy gdzieś można kupić bo kozacka jest.
|
Powrót do góry
|
|
 |
wloski
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 21:01
wloski napisał(a): Baron napisał(a): Nie znalazłem tego tematu, więc w jakich sie bujacie? Jakie firmy robią najlepsze? Ja się bujam w Syndromie, Fenixie oraz Lonsdale, są to bejsbolówki. Najlepiej wygląda ta z Syndroma, lecz z Fenixa ma najlepszy materiał, a Lonsdale podchodzi mi tak sobie, dlatego sprzedam za grosze.
1.SYNDROM 2.LONSDALE 3.FENIX
Ostatnio edytowano Sobota, 29 Sierpnia 2009, 21:10 przez wloski, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
empty
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 21:03
ja kupiłem rok temu na zimę w new yorkerze zajebistą fishbone'a w kolorach moro, najlepsza kurtka jaką miałem oficjalnie, sporo kieszonek, dobrze skrojony kaptur, podwójne rękawy ( w sensie takie śmieszne rękawy w środku, żeby nie było nieprzyjemnie chodzić w samym t-shircie). I jakoś niewiele ponad stówkę dałem.
Za to na jesień będe musiał czegoś poszukać, bo mam jedną triboard od początków liceum jakoś i baseball'ową moro sport, jak mes na flexxipie, oldskul.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Unabomber
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 21:52
Baron napisał(a): Ta z Fabuły to chyba Clinic'a pomarańczowa. A ta fioletowa to raczej AKA uniqforms ciekawe czy gdzieś można kupić bo kozacka jest.
No ja tam widzę, raczej AKA na kurtale ;) Poza tym Siwers i Łysol należą do ekipy akauniq oficjalnie, nie wiem jak Eros, ale taka wersja mi tym bardziej pasuję.
|
 |
BRN
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 22:04
Unabomber napisał(a): Baron napisał(a): Ta z Fabuły to chyba Clinic'a pomarańczowa. A ta fioletowa to raczej AKA uniqforms ciekawe czy gdzieś można kupić bo kozacka jest.
No ja tam widzę, raczej AKA na kurtale ;) Poza tym Siwers i Łysol należą do ekipy akauniq oficjalnie, nie wiem jak Eros, ale taka wersja mi tym bardziej pasuję.
No specjalnie obejrzałem i masz racje. Można gdzieś kupić?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Bartek
moderator
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 22:09
wloski napisał(a): wloski napisał(a): Baron napisał(a): Nie znalazłem tego tematu, więc w jakich sie bujacie? Jakie firmy robią najlepsze? Ja się bujam w Syndromie, Fenixie oraz Lonsdale, są to bejsbolówki. Najlepiej wygląda ta z Syndroma, lecz z Fenixa ma najlepszy materiał, a Lonsdale podchodzi mi tak sobie, dlatego sprzedam za grosze. 1.SYNDROM 2.LONSDALE 3.FENIX
Gdzie znajdę taką kurtkę Fenixa?
|
Powrót do góry
|
|
 |
wloski
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 22:15
Żadna jest już niedostępna.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Bartek
moderator
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 22:17
A cos w takim stylu?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Unabomber
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 22:21
Baron napisał(a): Unabomber napisał(a): Baron napisał(a): Ta z Fabuły to chyba Clinic'a pomarańczowa. A ta fioletowa to raczej AKA uniqforms ciekawe czy gdzieś można kupić bo kozacka jest.
No ja tam widzę, raczej AKA na kurtale ;) Poza tym Siwers i Łysol należą do ekipy akauniq oficjalnie, nie wiem jak Eros, ale taka wersja mi tym bardziej pasuję. No specjalnie obejrzałem i masz racje. Można gdzieś kupić? No na stronie nie mają kurtał dostępnych z tego co widziałem. Wydaję mi się, że widziałem AKA jakieś snowboardowe w sklepie obok Kamuflage na dole w Blue City, ale nie wiem czy Ci to coś pomoże skoro jesteś z okolic 71  Chyba, że mają wysyłkę. wloski napisał(a): Żadna jest już niedostępna.
Lepiej:
Żadna nie jest już dostępna:D
|
 |
wloski
|
 Re: Kurtki Wysłano: Sobota, 29 Sierpnia 2009, 22:28
Rudy napisał(a): A cos w takim stylu? Hmm nie wiem, może coś takiego wyjdzie w kolekcji jesiennej. Unabomber napisał(a): wloski napisał(a): Żadna jest już niedostępna. Lepiej: Żadna nie jest już dostępna:D

|
Powrót do góry
|
|
|