|
Autor |
Wiadomość |
nowyinternetzadnemc
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Czwartek, 7 Grudnia 2017, 20:16
Jakby kto pytał jakiego wyboru dokonałem to słabego xD ;/ Mam pół centa luzu ale w tych butach już nie jest wygodnie w nich rozmiar powinien być na styk bo teraz strasznie niewygodnie mi się chodzi przez wysoki tył
Co gorsze już ich nie wymienię a że zwrotem też nie bardzo chce mi się jebac Chodzę w nich godzinę z nadzieją że jakoś się rozchodzą ale średnio to widzę
Wyadaja zajebiście ale czuję się jak dupka odejabana w szpile
Ostatnio edytowano Czwartek, 7 Grudnia 2017, 20:20 przez nowyinternetzadnemc, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
knarku
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Czwartek, 7 Grudnia 2017, 20:19
świetny meczing posta z avkiem
|
Powrót do góry
|
|
 |
nowyinternetzadnemc
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Czwartek, 7 Grudnia 2017, 20:37
To już nie pierwszy i nie ostatni raz taki już jestem zjebany że moje wszystkie decyzje dosłownie wszystkie są przechujowe począwszy od chociażby zamówienie czegoś nie zjadalnego z gastronomii po kurtkę która po 2tygodniach nadaje się tylko na sciere do podłogi już z tym się pogodzilem
Ma ktos jakieś rady jak zniwelować ta różnice rozmiarowa?
|
Powrót do góry
|
|
 |
wrubel
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Piątek, 8 Grudnia 2017, 09:42
jazda skuterem i kupowanie butów Cię przerasta, ja pierdole
_________________ FREE PROBLEM FREE MITO
|
Powrót do góry
|
|
 |
FLoo
Dołączył(a): 28 Października 2009 Posty: 10218 Lokalizacja: białystok dziwko Ostrzeżenia: 1
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Piątek, 8 Grudnia 2017, 09:49
wloz wkladke druga 
_________________ Twenty-four seven, three-sixty-five, pussy stays on my mind.
|
Powrót do góry
|
|
 |
kazikson
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Piątek, 8 Grudnia 2017, 09:51

|
Powrót do góry
|
|
 |
ProXima
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Czwartek, 29 Marca 2018, 18:36
Skąd najlepiej zamówić dżordanki? Chciałbym takie: https://basketzone.pl/product.6066.nike ... .oreo.htmla no i wklejajcie wg was najlepsze buty marki Nike Jordan tak do 500 zł, bo może jeszcze zmienie decyzję
|
|
 |
wrubel
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Piątek, 30 Marca 2018, 16:43
no właśnie z basketzone
ale jak dasz za te buty więcej niż 250zł to ładnie z Tobą
_________________ FREE PROBLEM FREE MITO
|
Powrót do góry
|
|
 |
kshaq
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Piątek, 30 Marca 2018, 17:08
Jebać basketzone, wcale nie mają mocno konkurencyjnych cen, a przy reklamacjach strasznie w chuja tną, ogólnie nie polecam. https://sklepkoszykarza.pl/ - tu często sporo przecen jest.
Pusha T napisał(a): My record sales ain't much as theirs and we still ride the same coupes How we still fuck the same hoes, why we still buy the same clothes How we both got the same watch, I'm just keepin' y'all on y'all toes
|
Powrót do góry
|
|
 |
ProXima
|
 Re: [marka] Jordan Wysłano: Piątek, 30 Marca 2018, 21:30
wrubel napisał(a): no właśnie z basketzone
ale jak dasz za te buty więcej niż 250zł to ładnie z Tobą dlaczego? na tym sklepiekoszykarza nie ma tych co wkleiłem wyżej, w ogóle jak szukałem to właśnie tylko na basketzonie są :////
|
|
|