SLG FORUM
http://slizg.eu/

Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
http://slizg.eu/viewtopic.php?f=14&t=8721
Strona 1 z 85

Autor:  ZINNN [ Piątek, 14 Września 2007, 18:29 ]
Tytuł:  Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Jeśli macie jakieś problemy z poprawnym funkcjonowaniem forum, coś nie działa jak powinno, to jest miejsce gdzie możecie o nich napisać.

Autor:  Pan Kepler [ Niedziela, 25 Listopada 2007, 11:42 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Odpowiedzi z tematów, które mają po kilkadziesiąt-kilkaset postów często nie przychodzą na maila, zresztą wielokrotnie wspominano o tym. Naprawdę nie da się nic z tym zrobić?

Autor:  Brooklyn Analog [ Sobota, 2 Lutego 2008, 10:50 ]
Tytuł:  Opinie i sugestie

Siemka, mam spory problem, bo nie mogę wkleić żadnej foty na swój profil;/ Nie wiem o co b, bo jak już zdjęcie niby jest, to nie wyświetla się na forum. mam nadzieję, że pomożecie :wink:
Pozdro Binek

Autor:  kozik [ Sobota, 2 Lutego 2008, 10:59 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

w podpisie uzywaj tagow a na avka 'odnosnik do zewnetrznego emblematu' to najlepiej wrzucic wybrana fote np. na imageshack.us, wkleic url po prostu i powinno smigac.

Autor:  Funkee [ Sobota, 2 Lutego 2008, 11:00 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Sprawdź czy twój avatar który chcesz wkleić ma odpowiednie rozmiary :wink:

Cytuj:
Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 150 pikseli, wysokość większa niż 150 pikseli, a rozmiar większy niż 0kB.

Autor:  Brooklyn Analog [ Sobota, 2 Lutego 2008, 11:02 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Wielkie dzięki spróbuje pokombinować. Pokój

Autor:  Brooklyn Analog [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 01:25 ]
Tytuł:  Opinie i sugestie

Kurwa mać, wiele problemów!!! Problemy z avatarem, loginem, i ogólnie gówniany ten serwer, czy chuj wie co- nie znam się, może, ale wogóle nic tu idealnie nie śmiga. Treść i merytorycznie extra, ale forma do luftu! :cry: Zróbcie czy coś, bo ja mam milion problemów, i nie chce mi się męczyć, bo po to są admini i moderatorzy. Narka, oby do lepszego zklikania, hej!

Autor:  ZINNN [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 01:43 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Napisz konkretnie jakie masz problemy z loginem / serwerem, bo z tego co napisałeś nic nie da się wywnioskować, i nie jestem Ci w stanie pomóc.



Co do obrazków:

PODPIS
Jeśli chcesz dać jakiś obrazek musisz link do niego zawrzeć w tagach , np:

[img]www.jakaśstrona.pl/link_do_obrazka.jpg[/img]

AVATAR
Co do avatara to musisz NAJPIERW wgrać swój obrazek na jakiś serwer, np: http://tinypic.com/, wybierasz jakiś obrazek z dysku (pamiętaj by szerokość nie przekraczała 150 pikseli), i klikasz na 'upload now'. Gdy obrazek zostanie wgrany na serwer tinypic.com, kopiujesz link z rubryki Direct Link for Layouts (przykładowo wygląda on tak http://i26.tinypic.com/mkejo9.jpg), i ten link kopiujesz do swojego profilu na forum do linijki Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:. Klikasz wyślij i powinno śmigać.

Autor:  enemski [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 07:20 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Napisałem Ci dwa PMy albo je olewasz albo nie sprawdzasz.
Wrzucasz za duże avatary, które po prostu usuwałem.

Autor:  Brooklyn Analog [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 10:19 ]
Tytuł:  Problem w użytkowaniu forum

AAAAAAAAAAAAAA, co się dzieję!? Nie ma w profilu opcji dodaj emeblemat, nawet nie ma Waszej galerii... Nie wiem, ocokaman, ale zmieńcie, to bo, ja się wyloguję dokumentnie,i ni ma binka na forum:( A tego ja nie chce... Do it somethin' mates, c'mon!!!

Autor:  Cube [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 10:22 ]
Tytuł:  Re: Problem w użytkowaniu forum

Ja pierdolę. [*]

Autor:  Brooklyn Analog [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 10:31 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Matko święta, przepraszam Cię Enemy, nie spojrzałem;// sorry wielkie, głupota z mojej strony, pardon.

No co do serwera, to non stop trzeba odświeżać, żeby stronka chodziła, poza tym nie można się czasami zalogować, no i ten nieszczęsny av... No nic, podsyłam linka do fotki, powiedzcie, czy jest ok..

[img]kindofblackbigjpgforumgl6.png[/img][/

Autor:  Cube [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 12:08 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Musisz mieć coś zjebane z netem, bo mi jeszcze NIGDY Slg nie zamulił.

Autor:  Brooklyn Analog [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 13:52 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

To jak Zin, może być ta fota? Prześlij mi odpowiedzieć na pw, to na bank się uda.
ps. Wielkie sorry, za te wiksy, ale to na serio nie moja wina, coś mi się pieprzy, a zależy mi na wyglądzie profilu.. :???: . Jeszcze raz przepraszam, ale w sumie po to tu jesteście :wink:

Autor:  root [ Wtorek, 5 Lutego 2008, 19:05 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Kod:
http://img138.imageshack.us/img138/9927/41843688ky2.jpg


o to Ci chodzi ? Jeżeli tak... to ma 319 px, a ma być 150
Za duże jest. Masz... pomniejszyłem:
http://img98.imageshack.us/img98/7641/4 ... ky2am9.jpg

bo z tym nie wiem co chcesz zrobić :

Kod:
[img]kindofblackbigjpgforumgl6.png[/img][/

Autor:  Jotas [ Wtorek, 12 Lutego 2008, 16:03 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

No więc przy wejściu ma forum pojawia się ten o to błąd od kilku dni i muszę próbować wchodzić do skutku.

Obrazek

No i od kilku dni właśnie forum stało sie jakieś zmulone, strasznie długo muszę wchodzić w nie które tematy. Znacznie dłużej niż np. z tydzień temu.

Autor:  Mr. Rehab [ Wtorek, 12 Lutego 2008, 16:47 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

mi też to wyskakuje czasami, myślałem, że to wina moje neta, który nie działa

Autor:  Pan Kepler [ Wtorek, 12 Lutego 2008, 18:33 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

Prawda chopy.

Autor:  Bakan [ Wtorek, 12 Lutego 2008, 19:01 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

No niestety, niestety. Mam to samo, dodatkowo rozjebałem tym temat o The Kingdom, przynajmniej ja go w ogóle już nie widzę. Pisałem o tym w PYTANIA UŻYSZKODNIKA(chyba lepiej było by tutaj ale trudno).

Autor:  Chojny [ Wtorek, 12 Lutego 2008, 19:04 ]
Tytuł:  Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum

wiem, ze to trochę z dupy problem: czemu jak sie zaloguję to zegar na forumie jest zawsze godzinę do przodu? niby nic, ale wkurwia

Strona 1 z 85 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/