dziwne bo wcześniej temat był "B.A.D. - Drop (2017) [Zapowiedź]" i myslalem, ze moze sql mysli ze chce baze dropnac, ale dalem taki "BAD - Drp (2017) [Zapowiedź]" i jest to samo
@edit dobra, winne było emoji w treści posta. Dzięki!
Help. Jak loguje się na forum, mimo zaznaczenia opcji o logowaniu z automatu przy każdej wizycie, non stop po zamknięciu strony muszę się znowu logować.
Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
Wysłano: Niedziela, 22 Października 2017, 11:10
jebany tapatalk, chciałem usunąć swojego posta bo zapomniałem po co zaczalem go pisać, zamiast posta usunąłem cały temat, jak chciałem cofnąć to forum wyjebało (jakiś błąd too many connections) i nic nie mogłem zrobić, sorry panowie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Frank Ocean napisał(a):
I proszę, nie zaczynaj znowu z Eminemem, wiadome jest, że posiadanie go na tracku w 2013 to strzał w stopę [...]bo jest najgorszy[...]
Borewicz napisał(a):
Nas ma nudne, niezmienne flow w każdym kawałku
Literat napisał(a):
nie powiem żeby maklemor był chujowy ale sokół akurat zamiata go tekstowo
Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
Wysłano: Czwartek, 22 Lutego 2018, 20:25
Ta, już ogarnięte, jutro pewnie będzie domena normalnie śmigać.
_________________ And I done made it through the struggle, don't judge me What you say now, won't budge me Cuz where I come from, so often People you grew up with, layin in a coffin
No to korzystając z okoliczności pytanko: czemu forum przez adres slizg.eu nie działa, ale po IP http://91.223.175.25 da się normalnie wejść i postować?
Problem powrócił u mnie dzisiaj koło godziny 13. Wchodząc na kompie przez mozillę/chrome forum nie chce się załadować. To samo na telefonie, próbuję przez 3 przeglądarki + tapatalk, wszędzie to samo. Po wbiciu adresu ip działa jak gdyby nigdy nic.
Przy czym wiem że inni nie mają tego problemu
e: jak na telefonie przeszedłem z wifi na normalną transmisję danych to działa. Reset routera nie pomógł.