Tematy bez odpowiedzi | Aktywne tematy Teraz jest Piątek, 22 Listopada 2019, 21:33


Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1682 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 85  Następna strona
Problemy w działaniu i użytkowaniu forum 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 Czerwca 2006
Posty: 3662
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Poniedziałek, 15 Grudnia 2008, 22:48
pamietam dobrze ale jakos z rozrzewieniem nie wspominam.

_________________
http://www.lastfm.pl/user/ucanttellmeshit


Powrót do góry
Zobacz profil
moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 Lutego 2007
Posty: 2127
Lokalizacja: Kochcice/Wrocław
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Poniedziałek, 15 Grudnia 2008, 23:14
Kamils napisał(a):
bezkitu. nie dzialalo przez niecale 24h a wy juz marudzicie. naprawde, przydaloby sie wam popisac w starych czasach. niedzialanie to kultowy element forum. :wink:



Przecież marudzenie to typowa cecha Polaków,więc nic tego nie zmieni :grin:


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 30 Lipca 2008
Posty: 2517
Lokalizacja: Emblonk
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 16 Grudnia 2008, 12:17
prawie na samym dole strony, tuż nad "skocz do" u mnie wyswietla sie cos takiego
Cytuj:
lign="right" valign="top" nowrap="nowrap">


Nie jest to oczywiscie jakis problem uniemozliwiajacy dzialanie na forum, strona normalnie dziala, tylko chcialbym wiedziec czy to jest spowodowane brakiem jakiejs wtyczki czy co?

pozdro

_________________
Obrazek


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 27 Lipca 2008
Posty: 1674
Lokalizacja: Kozi Gród z Perłą aka 081
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 16 Grudnia 2008, 19:22
Jest to kwestią urwanego kodu HTML/PHP po komendach poznaje, że chodzi o wyrównanie i najprawdopodbniej jakąś ramkę na dole. Mi nie przeszkadza i w funkcjonowaniu też nie.

_________________
DJ Marmet | Chonabibe!


Powrót do góry
Zobacz profil profil na facebooku profil na lastfm WWW
admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 Grudnia 2004
Posty: 10398
Lokalizacja: THE INTERNET™
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: środa, 17 Grudnia 2008, 06:42
Igor napisał(a):
prawie na samym dole strony, tuż nad "skocz do" u mnie wyswietla sie cos takiego
Cytuj:
lign="right" valign="top" nowrap="nowrap">


Nie jest to oczywiscie jakis problem uniemozliwiajacy dzialanie na forum, strona normalnie dziala, tylko chcialbym wiedziec czy to jest spowodowane brakiem jakiejs wtyczki czy co?

pozdro

spoko, już poprawiłem. 5

_________________
http://daggerforest.com


Powrót do góry
Zobacz profil profil na discogs WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 Lipca 2007
Posty: 602
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Niedziela, 21 Grudnia 2008, 18:29
gdzie jest temat o płycie ero, to był fake?

_________________
Come in peace or leave in pieces


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 Lipca 2008
Posty: 5983
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Niedziela, 21 Grudnia 2008, 20:16
wiater napisał(a):
gdzie jest temat o płycie ero, to był fake?

Szukałeś w spisie i nie wyświetliło? Poszukaj przez google to znajdziesz.

_________________
Rap MATTers podcast
https://soundcloud.com/rapmatters
https://www.youtube.com/channel/UCkebu- ... ynJuls5s8g


Powrót do góry
Zobacz profil profil na facebooku profil na discogs
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 Maja 2007
Posty: 1505
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Poniedziałek, 22 Grudnia 2008, 22:34
Joł, tylko ja tak mam, że jak się loguję, to muszę to robić dwa razy ? W sensie, że wpisuje wszystko normalnie, klikam zaloguj, przechodzi mi na startową forum, ale nadal nie jestem zalogowany. Dopiero jak drugi raz to zrobię, to mnie loguje :cry:


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 Czerwca 2006
Posty: 3662
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Poniedziałek, 22 Grudnia 2008, 23:19
automatyczne logowanie rozwiazuje problem. ;)

_________________
http://www.lastfm.pl/user/ucanttellmeshit


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 Maja 2007
Posty: 1505
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 23 Grudnia 2008, 00:04
Najśmieszniejsze właśnie, że mam autologin, a i tak mnie nie loguje. Jebać system


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 30 Lipca 2008
Posty: 2517
Lokalizacja: Emblonk
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 23 Grudnia 2008, 01:09
w szkole jak sie loguje mam tak samo, ale nie wiem czemu. Moze cos z serii Ad... albo inne spyware i wirusiska


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 27 Lipca 2008
Posty: 1674
Lokalizacja: Kozi Gród z Perłą aka 081
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Poniedziałek, 29 Grudnia 2008, 16:51
Nie żebym się przypierdalał, ale:

Obrazek

wygląda nawet śmiesznie ;D

Wyświetliło mi się przy Szyk/Lifestyle

Edit: Dobra... Lygrys swoim postem o trampkach DC naprawił sprawę...

_________________
DJ Marmet | Chonabibe!


Powrót do góry
Zobacz profil profil na facebooku profil na lastfm WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 Marca 2007
Posty: 533
Lokalizacja: 634
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Poniedziałek, 29 Grudnia 2008, 17:21
ej napisze to tutaj żeby nie zaśmiecać, usuneliście temat o brudnych sercach?, bo po tym jak napisałem w nim posta by go zamknąć 5 minut potem dziwnie zniknął z działu, ocb ?

EDIT: okej temat znalazłem w szukałce, ale pare postów wjebało w nim


Powrót do góry
Zobacz profil
admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 Sierpnia 2004
Posty: 7356
Lokalizacja: 042
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Poniedziałek, 29 Grudnia 2008, 18:42
tak, zostały wyrzucone.

_________________
And I done made it through the struggle, don't judge me
What you say now, won't budge me
Cuz where I come from, so often
People you grew up with, layin in a coffin


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg numer komunikatora tlen profil na lastfm WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 Maja 2007
Posty: 559
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 30 Grudnia 2008, 14:40
co jest? wchodze na www.slizg.eu i pokazuje mi sie cos takiego


http://img216.imageshack.us/img216/6456 ... k01jb0.jpg


o co chodzi?

_________________
urodziłem sie tu, wychowałem się tu, dobrze wiem jak jest i chuj.


Powrót do góry
Zobacz profil
admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 Sierpnia 2004
Posty: 7356
Lokalizacja: 042
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 30 Grudnia 2008, 14:59
jesteśmy w trakcie zmiany głównej slizg.eu która ma być prosta w obsłudze, zbudowana na zasadzie wordpressa. więcej i tak tam nie trzeba.

_________________
And I done made it through the struggle, don't judge me
What you say now, won't budge me
Cuz where I come from, so often
People you grew up with, layin in a coffin


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg numer komunikatora tlen profil na lastfm WWW

Dołączył(a): 30 Października 2007
Posty: 2980
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 6 Stycznia 2009, 21:31
co jest kurwa z prywatnymi wiadomosciami?

niby ładuje, mija 5 min i nie wysyla a czasami pojawia sie error tempe.. cos tam

męcze sie juz pół godziny z gównem i nie moge wyslac


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 30 Października 2007
Posty: 2980
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 6 Stycznia 2009, 21:32
co jest kurwa z prywatnymi wiadomosciami?

niby ładuje, mija 5 min i nie wysyla a czasami pojawia sie error tempe.. cos tam

męcze sie juz pół godziny z gównem i nie moge wyslac


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 30 Lipca 2008
Posty: 2517
Lokalizacja: Emblonk
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: Wtorek, 6 Stycznia 2009, 21:45
cos sie niedobrego dzieje z forumkiem dzis... :neutral:

wiesza sie mocno

_________________
Obrazek


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 Marca 2007
Posty: 533
Lokalizacja: 634
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: Problemy w działaniu i użytkowaniu forum
  Wysłano: środa, 7 Stycznia 2009, 09:44
znowu pojawia się błąd http 503, service unavailable, wczoraj to wejść się na slg nie dało


Powrót do góry
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1682 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 85  Następna strona



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB
Forum style by Vjacheslav Trushkin and modified by zin.