|
Problem hejterstwa na forum
Autor |
Wiadomość |
pynchon
moderator
Dołączył(a): 06 Stycznia 2012 Posty: 2063 Lokalizacja: interzone
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2017, 18:21
Kadłub napisał(a): Nie do końca, taki post nie musi być zgłoszony, jeśli jest nadzwyczaj wulgarny, żeby ukarać autora. Warnem, nie permem. Kadłub napisał(a): Za przykład powinien służyć user PROBLEM Byłem przeciwny tamtemu banowi, mimo że problem pisał w moim kierunku wielokrotnie podobne wulgarne zaczepki. Uważam, że oba permy były bezpodstawne.
_________________ i'll bring the bottle and you bring your glasses, so you can see what hit ya
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kadłub
admin
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2017, 18:27
pynchon napisał(a): Byłem przeciwny tamtemu banowi, mimo że problem pisał w moim kierunku wielokrotnie podobne wulgarne zaczepki. Czyli lubisz nadstawiać drugi policzek, w nieskończoność. Ja sobie nie pozwole i tutaj się różnimy. PROBLEMA upominałem i prosiłem o powściągliwość nawet na PW. Jarek zwyczajnie przegiął swoim ostatnim postem i temat jest dla mnie zamknięty, nie będzie unbana.
_________________ Kupuj zagraniczny rap - cd, vinyl, tape - kup, sprzedaj, zamień, oddaj
PATRONATY SLG:
Proceente/Metro - Kolej Podziemna
Bonson - Postanawia Umrzeć (prod. by KPSN)
|
Powrót do góry
|
|
 |
FMH
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2017, 18:34
dobrze Kadłub, nie daj sobie pomiatać byle jakiemu użytkownikowi elitarnego forum ślizg.eu, użytkownicy muszą czuć oddech groźnego admina na plecach, bo inaczej będą się tu panoszyć jak Jarekk czy PROBLEM, świetna interwencja internetowej policji, jestem pod wrażeniem
|
|
 |
pynchon
moderator
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2017, 18:36
Po prostu się za mocno nie przejmuję co ktoś do mnie napisał w internecie. I nie nadużywam swoich uprawnień. A może powinniśmy pójść za przykładem i zacząć permować za wyzwiska? I zaczniemy od face kicka przezywającego tymina w swojej stopce?
_________________ i'll bring the bottle and you bring your glasses, so you can see what hit ya
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kadłub
admin
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2017, 18:41
Śmiej się, ale polityka warnowania, banowania, i wszelkich innych sankcji w obrębie tego forum i tak jest wielce pobłażliwa.
_________________ Kupuj zagraniczny rap - cd, vinyl, tape - kup, sprzedaj, zamień, oddaj
PATRONATY SLG:
|
Powrót do góry
|
|
 |
pynchon
moderator
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2017, 19:02
No szczególnie dla Jarka okazała sie wielce pobłażliwa.
Najlepiej jakby ta polityka była jednolita i zapisana w regulaminie, z którego jakiś czas temu zniknęły permy po trzecim banie. Jarek dostał po pierwszym warnie.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kadłub
admin
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2017, 19:08
Solidnie na to zapracował. Z mojej strony EOT, mam ciekawsze rzeczy do zrobienia niż rozwodzenie się nad losem kogoś tak chamskiego.
PATRONATY SLG:
|
Powrót do góry
|
|
 |
1938
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2017, 19:41
pynchon napisał(a): face kick napisał(a): Czyli: pokażmy wszystkim, że można pojechać administratora (każdego) od kurew i spokojnie sobie wrócić po jakimś czasie. Nie wiem co Ty pierdolisz. Zasady na tym forum są takie, że jak ktoś kogoś wyzwie, to osoba obrażona, jeżeli jest jej przykro, zgłasza posta, a moderator daje obrażającemu warna. nie daje warna tylko odpisuje: Kadłub napisał(a): Nic nadzwyczaj wulgarnego tutaj nie było a jeśli osobą obrażoną jest moderator wtem daje perma pozdrawiam
_________________ Nec temere, nec timide
|
Powrót do góry
|
|
 |
kr0pka
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2017, 10:34
Kadlub, czy ty masz jakis swoj tajny regulamin? Powinnismy o czyms wiedziec?
_________________ nic na potem
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ablazir
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2017, 10:40
Kadłub napisał(a): pynchon napisał(a): Byłem przeciwny tamtemu banowi, mimo że problem pisał w moim kierunku wielokrotnie podobne wulgarne zaczepki. Czyli lubisz nadstawiać drugi policzek, w nieskończoność. Ja sobie nie pozwole i tutaj się różnimy. To czemu jak Sarius sra na Ciebie to jesteś szczęśliwy?
_________________ #FreeWszyscy
|
Powrót do góry
|
|
 |
alexmahone
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2017, 10:42
nie zrozumiesz, on jest z innego pokolenia
_________________ robię nieszczęśliwy trap dziewczynko bo mam nieszczęśliwy traf tak jak w bingo
|
Powrót do góry
|
|
 |
pynchon
moderator
|
 Re: Problem hejterstwa na forum Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2017, 11:37
Kadłub napisał(a): Solidnie na to zapracował. Tak, tylko te 'zapracował sobie', 'przecież wszystkich wkurwiał', 'ewidentne prowo' oznaczają jedynie tyle, co 'osobiście go nie lubię'.
|
Powrót do góry
|
|
|