Autor |
Wiadomość |
Tailor
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 17:51
ale wczuta w forumek slizg.eu XD
_________________ I DO THE MOST FOR THE CULTURE, NIGGA, BY JUST EXISTING
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
Dołączył(a): 20 Stycznia 2009 Posty: 4933 Lokalizacja: stade melodrome
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 17:56
damian niezły odlot, będzie klepał typa który krytykuje jego moderowanie
_________________ to mój ostatni post
|
Powrót do góry
|
|
 |
_Damian_
moderator
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 18:03
Czym innym jest krytyka, a czym innym "uprzejmosci" pod moim adresem. Krytyke biore na klate, antypatie wzgledem mojej osoby rowniez, ale jak ktos mi wrzuca, to niech sie liczy z tym, ze sobie nie pozwole.
Tylo ode mnie w tym temacie, was rowniez prosze o nierozmywanie, jak ktos chce przedyskutowac to zapraszam na priv.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paulie
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 18:05
Przecież nikt ci nie napisze nic na priw, bo na pizdę można dostać za poważny internetowy biznes.
_________________ CIESZĘ SIĘ Z TEGO, CO MAM, BO MOGĘ TAŃCZYĆ Z KURWAMI TANGO
JESTEŚ KURWĄ, ZDECHNIESZ KURWĄ, KURWA, KURWO
|
Powrót do góry
|
|
 |
sniper
Dołączył(a): 25 Września 2004 Posty: 15077 Lokalizacja: Xenia, Ohio
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 18:10
Okazuje się, że po technikum można nie tylko prowadzić doping na stadionie, ale nawet moderować forum.
|
 |
MagikDeLow
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 18:44
Ustawienie się na wpierdol moderator vs użytkownik to byłby hit tego forum. A jeszcze jakby Damian dostał w pape i dalej moderował i dzień w dzień widział posty swojego oprawcy.
|
 |
radhew
Dołączył(a): 11 Września 2012 Posty: 996 Lokalizacja: irracjonalizm
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 21:40
Nie podpuszczaj ;/
_________________ Chuj wbijam w normy i ogólne prawa
|
Powrót do góry
|
|
 |
kand
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 21:46
Damian to taki typ człowieka, który w rubryce "lokalizacja" byłby w stanie, całkiem na serio, wpisać "KoSzaolin" i nadal uważałby to za zabawne.
_________________ ♬☊ฺ zaspalimy was chuj widocznie #luckystrike ☊ฺ♬
NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH, ZIOM TYLKO TAKIE CO PRZED WONSEM SĄ
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ruces
Dołączył(a): 02 Listopada 2010 Posty: 1517 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 21:59
Będzie transmisja z ustawki?
_________________ Twitter | Instagram | RateYourMusic | Filmweb | LastFM
|
Powrót do góry
|
|
 |
Globe
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 23:40
Damian zobaczył na kamerkach chudych i przystojnych i myśli że teraz każdy koleś tutaj taki jest. Przestrzegam, zdarzają się grubasy.
_________________ WITAM Z TEJ STRONY GLOBE GDY JESTEM NIEŚMIESZNY TŁUMACZĘ SIĘ PROWEM
|
Powrót do góry
|
|
 |
Pinky F.
złodziej Fen
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 23:42
chętnie zaaranżuję walkę Bober vs damian
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kadłub
admin
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 23:46
A ja chętnie rozdam Wam kilka ostrzeżeń, bo widzę że już się nakręciliście za bardzo.
_________________ PATRONATY SLG:
|
Powrót do góry
|
|
 |
djniemal
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 8 Czerwca 2016, 04:05
Może mi ktoś wytłumaczyć, jak taki cham i gbur jak xzychu został moderatorem? Spoko, szanuję jego wiedzę, ale polecam przejrzeć jego posty (więcej info w garniturach). Przecież on każdą osobę, która ma inne zdanie, nazywa durniem i kretynem. Liczę na odpowiedź, Kadłub.
_________________ Ej, hejejejejej, energoli pełen karton, ja przez miasto 160 Hejejejejej, chuj w mandaty, ich nie płacę, zdjęcie przyślą mi za miesiąc Z radia "Guns N' Roses" W szyberdachu czuje wiatr
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kadłub
admin
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 8 Czerwca 2016, 17:06
Przelał gruby kwit na moje konto, taki na który nie stać usera problem.
|
Powrót do góry
|
|
 |
PROBLEM
Dołączył(a): 01 Kwietnia 2012 Posty: 5155 Lokalizacja: miasto rapu, miasto przestępstw Banned
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 8 Czerwca 2016, 17:10
leon proponował mi objęcie funkcji administratora tego forum na długo przed tobą, ale kto by chciał zostać takim chujem do szczania? naturalnie, grzecznie podziękowałem
_________________ chodzilem z boomboxem i pierdolilem slizg, kasety z czarnym rapem pozyczal ode mnie flint
|
Powrót do góry
|
|
 |
SWN
Dołączył(a): 06 Grudnia 2012 Posty: 3888 Lokalizacja: Kałków Ostrzeżenia: 1
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 8 Czerwca 2016, 17:11
|
|
 |
Kadłub
admin
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 8 Czerwca 2016, 17:17
Nie dość, że biedak to jeszcze i kłamca. Idealne kombo.
|
Powrót do góry
|
|
 |
leon
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 8 Czerwca 2016, 17:27
PROBLEM napisał(a): leon proponował mi objęcie funkcji administratora tego forum na długo przed tobą, ale kto by chciał zostać takim chujem do szczania? naturalnie, grzecznie podziękowałem nie to mialem na mysli mowiac ci zebys wypierdalal na jakies forum z kreska ale w istocie odmowiles i nadal sie tu szwendasz
_________________ "ojciec to nie policjant, mama nie jest politykiem, a ja kocham swoje miasto co nie chwali sie pomnikiem" StereoTypy - Parszywa Trzynastka track 9 "Nigdy"
|
Powrót do góry
|
|
 |
Mider
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Sobota, 25 Czerwca 2016, 15:54
Ratatuj powinien stracić posadę za zdradzieckie wpisy w livescore
Kadłub wierzę, że zrobisz to co trzeba
|
Powrót do góry
|
|
 |
Bolo
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Sobota, 25 Czerwca 2016, 15:57
co z niego za polak
_________________ Dinozaury i w ogóle.
|
Powrót do góry
|
|
|