|
Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach
Autor |
Wiadomość |
Lothia
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Piątek, 27 Listopada 2015, 11:03
To chyba warn za to, że nie wstawiłem obrazka w spoiler ;/
_________________ Słyszysz: Drag0, myślisz: smok? może taniec Dla nas to autor postów, które znamy na pamięć
/modern rastignac
|
Powrót do góry
|
|
 |
djniemal
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Sobota, 28 Listopada 2015, 06:22
Będzie drugi moderator w "innej"?
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kadłub
admin
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Wtorek, 1 Grudnia 2015, 20:04
Kadłub napisał(a): na dniach zostanie wprowadzony inny user, który sam się zgłosił z propozycją pomocy. Ale nie jako moderator. Na forum pojawi się nowa funkcja, którą leon nazwał "korektor". Będzie to stanowisko, które pozwoli userowi na edycje, łączenie, przenoszenie postów/tematów, etc. Bez możliwości nadawania ostrzeżeń, banowania i całej reszty poważniejszych działań. Jeśli dana osoba się sprawdzi zostanie moderatorem.
User Freeman555 otrzymał już w/w uprawnienia i od dzisiaj może działać. TEŻ TO MAM - poli
_________________ Kupuj zagraniczny rap - cd, vinyl, tape - kup, sprzedaj, zamień, oddaj
PATRONATY SLG:
Proceente/Metro - Kolej Podziemna
Bonson - Postanawia Umrzeć (prod. by KPSN)
|
Powrót do góry
|
|
 |
Maciek
Dołączył(a): 24 Marca 2014 Posty: 3643 Lokalizacja: internetełek
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Poniedziałek, 7 Grudnia 2015, 23:14
Czy Sz.Kol. Bartek pełni wciąż funkcję moderatora w dziale Sz/l? Jeżeli tak, to serdecznie proszę o rozpatrzenie wypierdolenia z tego stanowiska użyktownika Ratatuj, któremu troche się w główce pojebało i obrósł w piórka po otrzymaniu możliwości wklejania warnów.
|
|
 |
Bartek
moderator
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Poniedziałek, 7 Grudnia 2015, 23:22
Tak.
Nie.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Lothia
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Poniedziałek, 7 Grudnia 2015, 23:23
Jeden i drugi niezły as. Ale Bartek chyba (naj)gorszy.
_________________ Słyszysz: Drag0, myślisz: smok? może taniec Dla nas to autor postów, które znamy na pamięć
/modern rastignac
|
Powrót do góry
|
|
 |
Bartek
moderator
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Poniedziałek, 7 Grudnia 2015, 23:24
Tak.
<znaki>
|
Powrót do góry
|
|
 |
Maciek
Dołączył(a): 24 Marca 2014 Posty: 3643 Lokalizacja: internetełek
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Poniedziałek, 7 Grudnia 2015, 23:26
Bartek przynajmniej nie był nigdy stronniczy, a w samym dziale można było spokojnie postować, jeżeli nie przekraczało się jakichś dalekich granic.
|
|
 |
Bartek
moderator
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Poniedziałek, 7 Grudnia 2015, 23:29
Uważaj, bo zaraz nas posądzą o kumoterstwo.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Ratatuj
moderator
Dołączył(a): 17 Sierpnia 2011 Posty: 5527 Lokalizacja: 42 / global
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Poniedziałek, 7 Grudnia 2015, 23:57
Nie rozumiem przypierdalania się do mojego moderowania. To, że Twoich rodziców stać na Supreme czy ciuchy od Kawakubo nie oznacza, że mogą Ci kupić moda na forumku  Masz o to ból? Bo ciągle coś Ci nie pasuje. Może sprecyzuj w którym miejscu obrosłem w piórka i pojebało mi się w głowie od możliwości dawania warnów? W którym momencie jestem stronniczy?
_________________ Jak wygląda praca moderatora na internetowym forum Ślizg?
To łódzka ziemia i łódzki styl życia / Czyli upadły przemysł i przewóz po kryzysach... ⛵ Warny spłacę paypassem, a resztę mam w kutasie / Możesz nie zrozumieć za co go dostałeś kiedy tracę zasięg... ⛵
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
Dołączył(a): 20 Stycznia 2009 Posty: 4953 Lokalizacja: stade melodrome
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Wtorek, 8 Grudnia 2015, 00:02
kim ty w ogóle jesteś pierwszy raz cię widzę
_________________ wyślijcie ktoś bakanowi
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kadłub
admin
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Wtorek, 8 Grudnia 2015, 07:32
MVC3K napisał(a): Czy Sz.Kol. Bartek pełni wciąż funkcję moderatora w dziale Sz/l? Jeżeli tak, to serdecznie proszę o rozpatrzenie wypierdolenia z tego stanowiska użyktownika Ratatuj, któremu troche się w główce pojebało i obrósł w piórka po otrzymaniu możliwości wklejania warnów. Takie wnioski to do administracji. Ale jakieś uzasadnienie poproszę.
_________________ Kupuj zagraniczny rap - cd, vinyl, tape - kup, sprzedaj, zamień, oddaj
PATRONATY SLG:
Proceente/Metro - Kolej Podziemna
Bonson - Postanawia Umrzeć (prod. by KPSN)
|
Powrót do góry
|
|
 |
Lowrider
Dołączył(a): 26 Kwietnia 2010 Posty: 5244 Lokalizacja: Kielce / Kraków
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Wtorek, 8 Grudnia 2015, 08:19
Ratatuj napisał(a): Nie rozumiem przypierdalania się do mojego moderowania. To, że Twoich rodziców stać na Supreme czy ciuchy od Kawakubo nie oznacza, że mogą Ci kupić moda na forumku  Masz o to ból? Bo ciągle coś Ci nie pasuje. Może sprecyzuj w którym miejscu obrosłem w piórka i pojebało mi się w głowie od możliwości dawania warnów? W którym momencie jestem stronniczy? wbijam już w poważny posting w tym dziale, więc ci nie odpowiemk, ale na przykład cytowany post był full chujowy śmieć jako człowiek i śmieć jako vnmpozdrawiam
|
|
 |
kamil1239
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Wtorek, 8 Grudnia 2015, 08:33
wasi rodzice nie potrafili wam zapewnić dobrego dzieciństwa, mieli was w dupie i teraz patrzycie z zazdrością na Macieja, którego rodzice kochają i dbają, by synowi niczego nie zabrakło do tego Maciek sam pisał, że zarabia i to nie jest rozpieszczanie, bo Maciek wyrósł na dobrego człowieka
warn. Prosiliśmy już kilka razy, byście nie marnowali naszego czasu. Każdy kolejny niepoważny post = warn.
_________________ vis+kamil1239=<3
|
Powrót do góry
|
|
 |
sniper
Dołączył(a): 25 Września 2004 Posty: 15039 Lokalizacja: Xenia, Ohio
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: Poniedziałek, 11 Stycznia 2016, 22:01
Ratatuj napisał(a): Nigdy się nim nie jarałem. W temacie o Bowiem  To serio jakiś podczłowiek.
|
 |
radhew
Dołączył(a): 11 Września 2012 Posty: 990 Lokalizacja: irracjonalizm
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 11:59
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego użytkownik o nicku _Damian_ z poważnymi problemami psychicznymi jest moderatorem tego forum. Po moim wczorajszym poście piętnującym jego zachowanie otrzymałem bardzo niepokojące PW od niego, możliwe że podchodzące pod jakiś paragraf wskazujące na spore zachwiania w psychice tego człowieka. Liczę na poważne podejście do tematu i zajęcie się sprawą. Nie wynosiłbym tematu na wokandę, ale jednak jego dopisek po rozmowie na PW do mojego posta (który wywołał tą rozmowę) świadczy o możliwych urojeniach i zaburzeniach w postrzeganiu rzeczywistości, więc robię to w trosce o jego zdrowie.
Nie wiem jak się takie sprawy tutaj załatwia, dlatego prosiłbym stosownych ludzi o odzew.
_________________ Chuj wbijam w normy i ogólne prawa
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fusion
Dołączył(a): 20 Stycznia 2009 Posty: 4953 Lokalizacja: stade melodrome
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 12:14
zin juz zapierdala z kaftanem i pasami
_________________ wyślijcie ktoś bakanowi
|
Powrót do góry
|
|
 |
Paulie
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 12:40
Tanecznym krokiem ku sprawiedliwości.
_________________ CIESZĘ SIĘ Z TEGO, CO MAM, BO MOGĘ TAŃCZYĆ Z KURWAMI TANGO
JESTEŚ KURWĄ, ZDECHNIESZ KURWĄ, KURWA, KURWO
|
Powrót do góry
|
|
 |
_Damian_
moderator
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 16:41
Chlopie, skoro masz do mnie problem, to nie bede wywlekal tego na forum publicznym tylko kulturalnie zaproponowalem spotkanie w cztery oczy, jak mezczyzna z mezczyzna. Bedziesz mial jaja, to sie odezwiesz (sam stwierdziles, ze bywasz w Szczecinie), a jak nie, to oszczedz sobie epitetow pod moim adresem. To, ze 90% uzytkownikow tego forum pozwala sobie badz tez wdaje sie w slowne przepychanki, nie oznacza, ze i ja postapie tak samo. Skoro masz czelnosc mi nawrzucac w internecie, to miej tez odwage zrobic to w realu, a nie juz drugi raz sie dzisiaj zalisz i wyjezdzasz z chorobami psychicznymi. Badz facet i wez odpowiedzialnosc za swoje slowa, a jak nie, to za przeproszeniem trzy chuje w bok ode mnie.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Pinky F.
złodziej Fen
|
 Re: Kandydatury na moderatorów i opinie o moderatorach Wysłano: środa, 23 Marca 2016, 17:44
|
Powrót do góry
|
|
|