Dołączył(a): 26 Czerwca 2007 Posty: 6395 Lokalizacja: pokój na bliskim wschodzie
Re: Freddie Gibbs & Madlib - Bandana (201?)
Wysłano: Niedziela, 8 Maja 2016, 10:32
Łoł. Madlib also said during the interview that many of the choice beats that Kanye West auditioned for his album The Life of Pablo were snapped up by Gibbs, presumably for Bandana.
Cieszę się, że Kendrick już podobnie oceniany jest jak A$AP Rocky. Czekam aż moda na spuszczanie się nad nim minie, a na pewno minie, patrząc na los La Coka Nostra (płyta roku 2009) na forum SLG. Dzięki za uwagę.
Wczoraj panna kumpla bez pierdolenia się przelizała z inną świnią na jego oczach i wszyscy byli zadowoleni z tego powodu, tylko ja czułem żenadę. Jestem pedałem?
Dołączył(a): 06 Grudnia 2015 Posty: 1801 Lokalizacja: 10 12 14 Bureau
Wysłano: Poniedziałek, 9 Maja 2016, 18:41
wyjaśni mi ktoś dlaczego taki lubiany jest? bo nigdy nie potrafiłem zajawki złapać albo podeslijcie jakieś highlightsy, może na złe numery trafiałem do tej pory
_________________ możesz mi mówić daquan
Spoiler:
[Chorus: Young Thug] Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa
Wysłano: Poniedziałek, 9 Maja 2016, 19:09
gibsofc madlib broni sie sam zawsze, stad w sumie moje zainteresowanie tym albumem
Spoiler:
[Chorus: Young Thug] Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa
Wysłano: Poniedziałek, 9 Maja 2016, 19:34
ja polecam przede wszystkim esgn i pinate, gibbs to czlowiek tysiaca flow, w jednym kawalku potrafi leciec na pare sposobow. do tego tworzy swoj wizerunek tak, ze wydaje sie byc rzeczywiscie "prawdziwym gangsterm" jakkolwiek glupio to nie brzmi. w polaczeniu z klimatem podkladow madliba tworzy to piekna mieszanke.
bfk >>>>>>>>>>> esgn zreszta, fredek najlepsze rzeczy w karierze wydawal przed wlasnie esgn i ostatnim albumem, gdzie czasem ciezko zrozumiec co klapie jezorem, tylko pinata trzymala poziom po "babyfacekilla" (jakiego od niego oczekuje), dlatego cieszmy sie na wiesc o nowej kolaboracji
Wysłano: Wtorek, 10 Maja 2016, 16:49
bfk rzeczywiście ciekawsze, produkcje madliba na tej piniacie jakieś wyjątkowo nudnawe. może na nowym albumie jakoś lepiej mi to siądzie, nigdy nie byłem dobry w odkrywaniu albumów po latach oczywiście mocno poglądowa opinia bo sprawdziłem 3 jego płyty w 20 minut patrząc raczej na "mityczne bity i flow" niz wsluchując się w teksty
Spoiler: