Dołączył(a): 06 Grudnia 2015 Posty: 1800 Lokalizacja: 10 12 14 Bureau
Re: Francuski rap.
Wysłano: Poniedziałek, 29 Maja 2017, 20:51
kalash nawidoczniej wydał 19 maja cały krążek Oyoki - Kalash Criminel
trzeba spotify odnowić
_________________ możesz mi mówić daquan
Spoiler:
[Chorus: Young Thug] Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa
_________________ Jak wygląda praca moderatora na internetowym forum Ślizg?
Spoiler:
To łódzka ziemia i łódzki styl życia / Czyli upadły przemysł i przewóz po kryzysach... ⛵ Warny spłacę paypassem, a resztę mam w kutasie / Możesz nie zrozumieć za co go dostałeś kiedy tracę zasięg... ⛵
Zacząłem sprawdzać francuski rap, jednak jak na razie trafiam na same uliczne rytmy typu Kaaris, Sofiane czy Lacrim. Interesuje mnie bardziej luźny rap, jakieś letniaczki z rytmicznymi bitami? Ktoś, coś?
Troszke sie zagalopowałeś chyba co to ma do fr rapu ?
Jesli chodzi o reszte to powiem Ci ze ja jakos nie moge sluchać 80% tych kawalku co siedzi se typ buja sie i spiewa na autotune bo podpierdala mi to pedałówą strasznie. Ogolnie taka konwencja jest spoko ALE trza to umiec zrobic zeby dobrze brzmialo. Z tych co podeslales Elams - Le son qui fout le darwa siedzi elegancko i Binta od Alonza który moim zdaniem jest kotem fest. Jesli chodzi o letniaczki to od niego to rozpierdala mi banie https://www.youtube.com/watch?v=_LJMg2_REW0
Mozecie ogolnie podsylac gosci co robia wlasnie taki zwykly rap cos jak wlasnie Deen Burbigo a nie uliczne darcie mordy (tego sie nasluchalem juz w chuj z Francji). Dobra techniczna nawijka, jakies tam spiewane refreny wiecie ocb ziomeczki ale np jęczenia na bicie tego PNL to ja nie moge sluchac. Jedyny kawalek co mi podszedl to "DA".
Dołączył(a): 17 Sierpnia 2011 Posty: 5527 Lokalizacja: 42 / global
Wysłano: Czwartek, 8 Czerwca 2017, 17:17
Kurwa, co gość jest selektą. Lepszego TOP10 w kategorii arab / nigga rap disco-polo to chyba nie ma. Nie wiem kim jesteś, ale dałbym ci przydomek DJ Rep Fchancusky.
Współczuję domownikom, gdy ich męczysz swoimi setami z francuskim rapem.
Spoiler:
To łódzka ziemia i łódzki styl życia / Czyli upadły przemysł i przewóz po kryzysach... ⛵ Warny spłacę paypassem, a resztę mam w kutasie / Możesz nie zrozumieć za co go dostałeś kiedy tracę zasięg... ⛵
Dołączył(a): 17 Sierpnia 2011 Posty: 5527 Lokalizacja: 42 / global
Wysłano: Czwartek, 8 Czerwca 2017, 23:10
Do Ciebie tylko druga część
Spoiler: