Autor |
Wiadomość |
vampmoney
Dołączył(a): 31 Lipca 2018 Posty: 320 Lokalizacja: Carol City/Jarosław
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Czwartek, 31 Stycznia 2019, 08:47
https://youtu.be/ZbeGKxceQbQRIP POONIE MANE raper którego fani sceny memphis mogą kojarzyć z rewelacyjnego składu Manson Family gdzie współpracował np z Tommym Wrightem III
_________________ Kupię CD: Koopsta Knicca - Da Devil's Playground Wszystko od Alcomindz i wszystkie klasyki z memphis/dirty south/chiraq
po prostu dostajesz pudełko, które K U R W A świeci w ciemności.
|
Powrót do góry
|
|
 |
baqlashan
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Czwartek, 31 Stycznia 2019, 13:49
Byłem fanem Manson Family toteż szkoda gościa, ale jak sam nawijał o sobie "ain't scared to die". Rip Poonie Mane, Rip Lord Infamous
_________________ Knowledge nigga, crown the kings
|
Powrót do góry
|
|
 |
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Poniedziałek, 1 Kwietnia 2019, 01:38
https://www.popkiller.pl/2019-04-01%2Cn ... ZP8nm-NdVgNipsey zmarł w szpitalu po wielokrotnym postrzeleniu, smutek w chuj, niech mu ziemia lekką będzie
|
Powrót do góry
|
|
 |
many-s
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Poniedziałek, 1 Kwietnia 2019, 04:31
Cholera ale szok. Nippsey zajebiste rapsy. RIP.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Fischer
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Poniedziałek, 1 Kwietnia 2019, 06:11
Kurwa mać, ale szok
|
Powrót do góry
|
|
 |
Taki Aru
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Poniedziałek, 1 Kwietnia 2019, 09:37
Ojapierdole. Nie wierzę. Najlepszy kot. Pokój, Zbóju!
_________________ Jedno co dajesz i bierzesz od braci Wu-Tang Clan ain't nuttin' ta fuck wit!
|
Powrót do góry
|
|
 |
Dill
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Poniedziałek, 1 Kwietnia 2019, 11:07
powiem tak, wielka szkoda... strata dla rapu i muzyki w ogóle. ale też ice cube dobrze napisał na twitterze.
Let me spell it out for y’all who don’t think I know what time it is....when you beef with somebody, you open up the the door for everybody to do something to you. Ya dig?
i tyle...
|
Powrót do góry
|
|
 |
Taki Aru
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Niedziela, 9 Czerwca 2019, 17:37
Dziś, w wieku 53 lat zmarł Bushwick Bill na raka trzustki. Niedawno o jego chorobie pisał portal CGM: https://www.cgm.pl/news/bushwick-bill-s ... nie-chory/Pokój, Mały Wielki Człowieku!
_________________ Jedno co dajesz i bierzesz od braci Wu-Tang Clan ain't nuttin' ta fuck wit!
|
Powrót do góry
|
|
 |
TheD
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Poniedziałek, 10 Czerwca 2019, 07:58
O kurwa  . Ja nic o tym nie wiedziałem że jest aż tak chory. Jego wielkim fanem nie mogę być jak jedyną płytą Geto Boysów jaką na razie słuchałem było We Can't Be Stopped (super album a Chuckie bardzo duży bowdown), ale z Geto Boysów bardziej ogarniałem Scarface'a którego słuchałem wszystkie albumy. Po cichu liczyłem na nowy album od nich a tu chuj. Mam po prostu 2 wnioski: 1. W czerwcu umiera najwięcej raperów imo (Prodigy, XXXTENTACION, Jimmy Wopo, Bushwick). 2. O tych samych godzinach i w tym samym dniu tygodnia dowiedziałem się i o śmierci Nipseya a teraz Bushwicka RIP Bushwick [*] Geto Boys 4 Life
|
Powrót do góry
|
|
 |
TheD
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Czwartek, 20 Czerwca 2019, 19:16
Dzisiaj druga rocznica śmierci Prodigy'ego z Mobb Deep. Do dziś pamiętam jak się o tym dowiedziałem - przeglądając Youtube dostałem kompilację RIP Prodigy i potem w newsach sprawdziłem i to była prawda  . Aż odpaliłem sobie Infamy aby coś nadrobić od nich lecz jest to totalna średniawa. Tak czy inaczej respekt dla Prodigy'ego i Mobb Deep [*].
|
Powrót do góry
|
|
 |
baqlashan
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Piątek, 21 Czerwca 2019, 06:59
DAAAAAAAMN, RIP Bushwick, dopiero teraz się o tym dowiedziałem. Dla mnie na zawsze ten koleś będzie legendą, nie tylko południowego brzmienia ale i całego rapu. Jeden z pionierów, Geto Boys na zawsze
A co do Prodigiego, to gościu większość życia był gangsterem, uważanym za jednego z prawdziwszych na scenie a umarł dławiąc się jajkiem, trochę ironiczne i przykre
_________________ Knowledge nigga, crown the kings
|
Powrót do góry
|
|
 |
ZRO
|
 Re: Zmarli raperzy Wysłano: Piątek, 21 Czerwca 2019, 13:15
Niedawno zmarł Shorty z Da Lench Mob.
_________________ "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
|
Powrót do góry
|
|
|