Re: Fantomowa Erekcja - Z Nietzsche na Betonie (2017)
Wysłano: Niedziela, 3 Września 2017, 22:16
moody napisał(a):
wytrzymalem jakies 9 sekund wokalu w singlu
moody o kłebo
moody napisał(a):
nigdy nie bylem wielkim fanem, ale tak na chlodno to serio polska jest juz na niego za mala i nie dziwie sie, ze sam ma zamiar wspolpracowac z zagranicznymi raperami. warsztatowo jest swietny, zongluje miedzy stylistykami i brzmieniami jak chyba nikt inny w tym kraju, a to, co go wyroznia to wyczucie estetyki i nadazanie za trendami + swietny marketing. mimo hurtowej ilosci wypuszczanych trackow i roznorodnosci ich tematyki bardzo rzadko robie po jego wersach, bitowo tez z reguly jest na poziomie, czasem jakby nawet przesadnie dobiera niezbyt wpadajace w ucho bity, jakby nie chcial byc posadzony o robienie muzy dla gimbazy
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 919 Lokalizacja: poza kontrollo UWB/DŚ
Wysłano: Poniedziałek, 4 Września 2017, 01:46
Dzizas, znowu ta banda bezbekow z niemalem i paradoksem na czele. A reszta niesmiesznych osób zaraz będzie wstawiać xDDDD Najbardziej mnie bawi jak ktoś z nich żartuje, a oni uporczywie chcą być fajni i odbić piłeczkę. I jeszcze to multi Jane Ahonen, niczym w pascie o ojcu wędkarzu. Ta płyta jak The Weeknd, nadaje się do słuchania w jakiś chujowych sytuacjach, jak chociażby podczas seksu. Ehhh, dobrze, że wraca przymusowa służba wojskowa.
_________________ Przez szalone życie zatruci
Gdy za dużo zobowiązań dźwiga moja głowa, to słucham sobie UNDY, bo taka nasza rola
Wysłano: Poniedziałek, 4 Września 2017, 04:33
Ablazir napisał(a):
Kiedy jakieś koncerty??
Zróbmy trasę!
Kiedyś jak klubik prowadziłem przez chwilę to zrobiłem taki jeden śmiechowy koncert i miał być Pantek, Astek i może Laik i żaden nie przyjechał
Ale fajnie było. Na zespole CruzZzaspał pogo, oczywiście skakałem w pierwszym rzędzie przy Królu Szczurów i upadłem, po czym wzorowo zostałem podniesiony przez współpogujących.
Dołączył(a): 06 Grudnia 2015 Posty: 1800 Lokalizacja: 10 12 14 Bureau
Wysłano: Poniedziałek, 4 Września 2017, 09:35
JadranKibic napisał(a):
Ta płyta [..] nadaje się do słuchania [..] podczas seksu.
up
_________________ możesz mi mówić daquan
Spoiler:
[Chorus: Young Thug] Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 919 Lokalizacja: poza kontrollo UWB/DŚ
Wysłano: Poniedziałek, 4 Września 2017, 10:15
LuckyLuke napisał(a):
Ablazir napisał(a):
Kiedy jakieś koncerty??
Zróbmy trasę!
Kiedyś jak klubik prowadziłem przez chwilę to zrobiłem taki jeden śmiechowy koncert i miał być Pantek, Astek i może Laik i żaden nie przyjechał
Ale fajnie było. Na zespole CruzZzaspał pogo, oczywiście skakałem w pierwszym rzędzie przy Królu Szczurów i upadłem, po czym wzorowo zostałem podniesiony przez współpogujących.
Wysłano: Poniedziałek, 4 Września 2017, 11:23
może jestem szalony, ale chciałbym żebyście wzięli do ręki porządny mikrofon, zdjęli z siebie kaftan bezpieczeństwa w postaci prowaxd i może byłoby to naprawdę dobre
_________________ robię nieszczęśliwy trap dziewczynko bo mam nieszczęśliwy traf tak jak w bingo
Wysłano: Poniedziałek, 4 Września 2017, 12:15
djniemal napisał(a):
moody napisał(a):
wytrzymalem jakies 9 sekund wokalu w singlu
moody o kłebo
moody napisał(a):
nigdy nie bylem wielkim fanem, ale tak na chlodno to serio polska jest juz na niego za mala i nie dziwie sie, ze sam ma zamiar wspolpracowac z zagranicznymi raperami. warsztatowo jest swietny, zongluje miedzy stylistykami i brzmieniami jak chyba nikt inny w tym kraju, a to, co go wyroznia to wyczucie estetyki i nadazanie za trendami + swietny marketing. mimo hurtowej ilosci wypuszczanych trackow i roznorodnosci ich tematyki bardzo rzadko robie po jego wersach, bitowo tez z reguly jest na poziomie, czasem jakby nawet przesadnie dobiera niezbyt wpadajace w ucho bity, jakby nie chcial byc posadzony o robienie muzy dla gimbazy
przypominam, że krytyka to też opinia
nie pozwólcie żeby Fantomową Erekcją dotknęło spierdolenie polskiego rapera i każdy głos krytyki traktowany był jako hejt
_________________ Niech sobie Ganges, Sorrento, Krym pod niebo inni wynoszą, A ja Łódź wolę! Jej brud i dym szczęściem mi są i rozkoszą