Dołączył(a): 06 Grudnia 2015 Posty: 1798 Lokalizacja: 10 12 14 Bureau
Re: Byle Zaoszczędzić [Polaczkowatość z beką w tle]
Wysłano: środa, 24 Maja 2017, 16:59
normalna sprawa na zachodzie, tzw. workation, ale na ślizgu dalej jak w lesie ofc
_________________ możesz mi mówić daquan
Spoiler:
[Chorus: Young Thug] Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa, issa Issa, issa, issa, issa, issa Issa, issa
Ostatnio edytowano środa, 24 Maja 2017, 18:44 przez kelsohmm, łącznie edytowano 1 raz
Wysłano: Poniedziałek, 4 Września 2017, 08:01
Oczywiście rupertz że nie ma w tym nic złego, ja zawsze z uśmiechem na ustach mówię że oczywiście, droga pani, proszę bardzo. A nawet to lubię bo to zawsze jakas interakcja z ludźmi po wyjściu z piwnicy
Chociaż nie ukrywam, że jak kasjer się mnie pyta czy zbieram naklejki to lekko drga mi kącik ust bo wiem co za chwilę się wydarzy
_________________ Niech sobie Ganges, Sorrento, Krym pod niebo inni wynoszą, A ja Łódź wolę! Jej brud i dym szczęściem mi są i rozkoszą
Wysłano: Poniedziałek, 4 Września 2017, 11:43
Mam zdrową 5 letnią córkę, uwielbia świeżaki, zbieranie i wklejanie naklejek. Jak robimy zakupy to zdarza mi się spytać kogoś o odstąpienie naklejek jeśli ten ktoś ich nie potrzebuje. Dziecko się cieszy = ja się ciesze.
Jak nie zbieracie naklejek a macie okazje przekazać je jakiemuś rodzicowi z dzieckiem to zróbcie to. Dzieci nie są winne skurwieniu społeczeństwa czy zjebanemu postępowaniu ich rodziców.
Sępienie na internecie pluszaków za friko niestety może oznaczać albo ubóstwo (sprawdź bohaterów imprezy Elbląg) albo chytrą polaczkowatość (beka w tle) jak baba z Radomia.