Tematy bez odpowiedzi | Aktywne tematy Teraz jest Wtorek, 22 Sierpnia 2017, 08:15


Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2154 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 108  Następna strona
Laptopy 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 17 Czerwca 2006
Posty: 13284
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Laptopy
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 18:32
dobry laptop, do 3000 zł
może ktoś polecić? tak żeby powiedzieć do w sklepie i dostać?
kumpel mi polecił taki:
http://allegro.pl/item407022915_toshiba ... dansk.html
a wy? :roll:


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 23 Grudnia 2005
Posty: 4993
Lokalizacja: Bledzew
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 19:58
kurde pamietam ze byl taki temat ale nie moge znalezc. no ale wydzielilem. jak ktos pamieta jak dokladnie sie nazywal niech napisze to sie dolaczy.

co do wyboru modelu propsuje. mam taki od kilku dni i zadowolony ale tego konkretnego bym nie bral.
http://www.primakomp.pl/product_info.ph ... ts_id/5388
mniejszy dysk ale procesor lepszy. no chyba ze ci zalezy na gigabajtach.

wogole poszukaj na skapiec.pl bo tego co dales linka tez powinienes taniej niz w tej aukcji wyhaczyc :wink:


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 Października 2006
Posty: 4422
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 20:38
http://www.primakomp.pl/product_info.ph ... ts_id/5192 mam i polecam.

_________________
Obrazek


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 17 Czerwca 2006
Posty: 13284
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 21:00
w sumie chodzi mi głównie o wszystko - żeby gry najnowsze mi poszły, żebym mógł otwierać w chuj programów i w końcu nic się nie cięło, żeby wszystko działało szybko i sprawnie. chyba faktycznie, lepiej większy procesor niż dysk, w końcu 160gb to też sporo. z tym, że jest również mniejszy ram, a na tym także mi dość zależy.
a i jeszcze jedno - jak z systemem? można od razu zamienić na coś innego? czy raczej polecacie zostawicie vistę?


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 Listopada 2004
Posty: 5274
Lokalizacja: Skwierzyna- ostatni niby bastion truskulu.
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 21:25
ja mam a200 i mogę polecić :D


Powrót do góry
Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 Października 2006
Posty: 4422
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 21:28
jabolsdz napisał(a):
w końcu 160gb

Wiesz co, mam 200gb i zapchałem w 2 miesiące.

_________________
Obrazek


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 17 Czerwca 2006
Posty: 13284
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 21:32
no tak, ale mówiłem to raczej w kontekście moim - ja mam 30gb na tym kompie i spokojnie mi starcza, tzn. czasami muszę się natrudzić, zgrywać rzeczy na płytki, ale daję radę.


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 Listopada 2007
Posty: 3478
Banned
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:00
jabolsdz do czego ten komp będzie ?
Będziesz grał dużo w jakieś wymagające gry ? Czy raczej zależy Ci na GB na filmy i muzę.

Kiedyś też chciałem kupić laptopa, ale jakoś się powstrzymałem.

Firmy dominujące na rynku : Acer ? Asus ? Toshiba ? Hp ?chyba ta 4:)

Toshiba ma dużo bajerów za niższą cenę w porównaniu z pozostałą trójką z stabilnością nie wiem jak jest ( nie miałem ).

Z tego co słyszałem najbardziej stabilny = HP, ale nie wiem czy za 3tys. kupisz coś dobrego ( parametry ) tej firmy.

Szukaj w modelach Asusa i Toshiby.

_________________
Darmowe 50$ na pokera, sprawdzone, polecam : KLIK


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 17 Czerwca 2006
Posty: 13284
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:05
jak pisalem - nie gracz jak na playstation, ale zeby nowosci poszly bez przypalu.
a takto glownie muza, filmy, praca na studiach. stabilnosc. mala awaryjnosc.


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 Listopada 2007
Posty: 3478
Banned
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:15
To szukaj w laptopach firmy Toshiba :)
Najlepiej załóż konto na jakimś forum komputerowym niech Ci ludzie siedzący w tym na co dzień pomogą.

_________________
Darmowe 50$ na pokera, sprawdzone, polecam : KLIK


Powrót do góry
Zobacz profil

Dołączył(a): 23 Grudnia 2005
Posty: 4993
Lokalizacja: Bledzew
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:16
dobra rada odpusc fujitsu-simens. mialem spora stycznosc (moj tata ma) i gowno nie przecietne. ciagle cos sie sypie. zaczelo sie od napedu dvd. ostatnio karta sieciowa swiruje.


a co do toshiby a300 to jedyna wada to system. Vista niestety. chcialem XP ale nic sensownego juz prawie nie chodzi pod tym systemem. ciezko cokolwiek wylapac. a ten system ciagle swiruje. pelno wodotryskow i zadaje jeszcze bardziej wkurwiajace pytania przed kazda czynnoscia w ktorej wg niego czai sie zagrozenie. :evil:


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 Października 2006
Posty: 4422
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:23
Kamils napisał(a):
i zadaje jeszcze bardziej wkurwiajace pytania przed kazda czynnoscia w ktorej wg niego czai sie zagrozenie.

A nie da się tego wyłączyć? Bo mam to samo.

_________________
Obrazek


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 Sierpnia 2007
Posty: 1424
Lokalizacja: Śląsk
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:28
Cytuj:
chcialem XP ale nic sensownego juz prawie nie chodzi pod tym systemem.


co to znaczy 'nic sensownego', bo ja mam dalej i nie zamierzam zmienić dla fajerwerków i pożerania 512ramu na start. serio pytam, te nowe gry nie idą na xp już w ogóle? bo ja w nic w sumie nie gram, odkąd poszedlem na odwyk od cs'a ;).


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 23 Grudnia 2005
Posty: 4993
Lokalizacja: Bledzew
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:31
nic sensownego w znaczeniu zadnego laptopa w sensownej cenie i specyfikacji nie sprzedaja juz z XP. bo naprawde wolalbym XP miec zamiast Visty.


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 Marca 2008
Posty: 614
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:36
Obecnie najbardziej oplaca sie kupic laptopa.. w stanach, mi udalo sie zdobyc HP Pavilona db9000 jeszcze zanim wszedl na nasz rodzimy rynek za smieszne pieniadze - jakies 1000 dolcow


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 Listopada 2004
Posty: 5274
Lokalizacja: Skwierzyna- ostatni niby bastion truskulu.
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 22:41
toshiba zjada dupą asusy i inne cuda, najlepsza firma, ew. porównywalny jest hp.


Powrót do góry
Zobacz profil WWW

Dołączył(a): 17 Marca 2007
Posty: 68
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 23:13
ja mam toschiba p305d s8818 z usa, za ... 1400 zl;) od razu brat pozbyl sie visty i zainstalowal xp, ja tak radze rowniez wszytskim innym postąpic, taka mala sugestia :wink:

_________________
babylet'shaveababybeforebushdosomethingcrazy


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 Stycznia 2008
Posty: 2158
Lokalizacja: Castellaneta
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 23:15
Polecam Ci składać laptopa ja osobiście pół roku temu składałem i za niecałe 3k złożyłem naprawdę wypaśny sprzęt.

_________________
Jaki to dziwak, ten Montana. Wiecznie coś czyta i czyta... Pije jakby ochujał.


Powrót do góry
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 Listopada 2004
Posty: 5274
Lokalizacja: Skwierzyna- ostatni niby bastion truskulu.
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 23:27
vista jest kozacka truskulowi konserwatyści!


Powrót do góry
Zobacz profil WWW

Dołączył(a): 23 Grudnia 2005
Posty: 4993
Lokalizacja: Bledzew
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: laptop
  Wysłano: Piątek, 25 Lipca 2008, 23:44
kozacka bedzie jak ze 2 service packi wyjda. narazie mnie co chwila wkurwia pytaniami co zrobic jak program nie odpowiada. bo procesor dual core 2.0 plus 2 gb ramu nie radza sobie z foobarem i opera plus gg....


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2154 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 108  Następna strona



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: baunsowiec, Delvekk i 15 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB
Forum style by Vjacheslav Trushkin and modified by zin.