Tematy bez odpowiedzi | Aktywne tematy Teraz jest środa, 19 Września 2018, 00:19


Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ] 
QUAKE III ARENA 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 28 Września 2004
Posty: 1415
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post QUAKE III ARENA
  Wysłano: Wtorek, 2 Listopada 2004, 22:00
SA TU MANIACY JACYS??? TO DAWAJ NA SERWEREK POPYKAMY W TEAMIE 8)


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 28 Września 2004
Posty: 1415
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Poniedziałek, 3 Stycznia 2005, 19:37
prowadzimy nabor do klanu heheheheheh
kto chce na maly tescik??? 8)


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 14 Maja 2005
Posty: 628
Lokalizacja: Pińczów
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Niedziela, 22 Maja 2005, 17:50
Ja w to grałem non-stop w kafejce, byłem nawet niezły, ale nie grałem już z 5 lat. Poza tym mam pirata, więc odpada...


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 11 Maja 2004
Posty: 2163
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Poniedziałek, 23 Maja 2005, 09:13
ja tez troche w tpo pykam,ale nie jestem zadobry, wole inne gry. i tez am pirata :wink:
P.S. a ktos teraz kupuje oryginalne gry w ogóle?

_________________
www.axunarts.pl


Powrót do góry
Zobacz profil
admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 Sierpnia 2004
Posty: 7339
Lokalizacja: 042
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Poniedziałek, 23 Maja 2005, 14:36
kupuje.

a kłeja mam pirata. ja moge w CS'a albo ET ;>

_________________
And I done made it through the struggle, don't judge me
What you say now, won't budge me
Cuz where I come from, so often
People you grew up with, layin in a coffin


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg numer komunikatora tlen profil na lastfm WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 Grudnia 2004
Posty: 5104
Lokalizacja: Hagen/Wrocław
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Poniedziałek, 23 Maja 2005, 15:15
no CS'a mam też orginał. czasem kupuje jak tanie. ale na kompa to zwykle piraty lecą. na gejmboja wydaje kase na orginały :D

_________________
Obrazek


Powrót do góry
Zobacz profil numer skype WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 Maja 2004
Posty: 710
Lokalizacja: Słupsk
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Sobota, 28 Maja 2005, 09:41
A no kupuje sie jeszcze orginały, ale my żyjemy w takim troszke pierdolnietym kraju gdzie jesli cos mozna miec za darmo to kazdy to wezmie i powie temu co kuouje orginały ze jest głupi. Noż KURWA, ja tez mam piraty , ale mam tez orginały i wcale na pieniądzach nie śpie, dlatego pochwalam kupowanie orginalnych gier poniewaz to jest tak samo jak z płytami. Na orginale gra sie lepiej, tak samo jak lepiej slucha sie orginalnej plyty.

A co do q3, kiedys gralem ( na piracie ;() Bloodonbeatz w necie bo się da bez zadnego problemu, przeciez ta gra nawet nie wymaga cd keya <lol>


Teraz pykam w Warcrafta 3 : The Frozen Throne na Battle.necie
realm: Europa
acc : toyboy


pzdr


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 04 Października 2004
Posty: 172
Lokalizacja: zagan
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Poniedziałek, 30 Maja 2005, 14:21
Ja troszke gram ale mam modem wiec pykalem na serwerze pewnego zioma( ma 56 lat a wymiata ze ja pierdole :)) ostatnio cos serwer siada, a gra ktos tu wogole na unfreezie :?: Polecam :!:

_________________
Moje gg- 2261644 pozdro wszystkim rapowiczom :)


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg YIM

Dołączył(a): 14 Maja 2005
Posty: 628
Lokalizacja: Pińczów
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Poniedziałek, 30 Maja 2005, 15:58
Toyboy napisał(a):
Bloodonbeatz w necie bo się da bez zadnego problemu, przeciez ta gra nawet nie wymaga cd keya <lol>


Nie wymaga? Ja mam jakiegoś cd-keya do tej gry. Wogóle to nigdy nie grałem na sieciówce na moim kompie.


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 Maja 2004
Posty: 710
Lokalizacja: Słupsk
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Sobota, 4 Czerwca 2005, 20:06
cd keya masz bo jest ale do grania po necie nie musisz go wpisywac :)


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 28 Września 2004
Posty: 1415
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Sobota, 4 Czerwca 2005, 23:07
z cd key'em to jest tak, ze nie potrzebny jest w ogole w wersjach 1.11 i 1.16
w upgrade'adzie o nazwie 1.32 jak najbardziej, ale na zagranicznych serwerach. co ciekawe na polskie nie jest wymagany <lol>

unfreeze najbardziej rozpowszechniona forma rozrywki w klaku
heh nie gram juz kupe czasu, z braku czasu
gierka jak kazda online wciaga. ojjj wciaga


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 14 Maja 2005
Posty: 628
Lokalizacja: Pińczów
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Niedziela, 5 Czerwca 2005, 10:16
Hmmm no to ok, ale ja mam jeszcze jakiegoś firewalla i ostatnio nawet próbowałem zagrać na QIII z kolesiem, i się przez to nie chciało połączyć. Ciężka sprawa z tym jest, bo nie mogę też używać eMule...


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 Maja 2004
Posty: 710
Lokalizacja: Słupsk
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Niedziela, 5 Czerwca 2005, 10:22
moja pani administrator tez ma zalozonego firewalla a przy okazji wszyscy w siecie tez i wkurza mnie to, bo nie moge zkladac gier na battle.neciew warcrafta 3 The frozen throne :( :evil:


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 14 Maja 2005
Posty: 628
Lokalizacja: Pińczów
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Niedziela, 5 Czerwca 2005, 10:34
Najgorsze jest to, że da się jakoś wyłączyć tego firewalla, tylko wtedy będę musiał płacić większy abonament. :evil:


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 Maja 2004
Posty: 710
Lokalizacja: Słupsk
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Niedziela, 5 Czerwca 2005, 11:54
Cytuj:
Najgorsze jest to, że da się jakoś wyłączyć tego firewalla, tylko wtedy będę musiał płacić większy abonament.




bloodonbeatz - a ty masz łącze dla siebie tylko czy masz sieć, i kto jest twoim dostawcą internetu??


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 28 Września 2004
Posty: 1415
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Niedziela, 5 Czerwca 2005, 12:28
no wlasnie?? to dziwne.. ja jestem w sieci prywatnej (cos tam cos tam) mam firewalle na kompie, ale wszystko mi hasa, no oprocz tlena (zeby go wlaczyc musze firewalla wylaczac:)


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg

Dołączył(a): 14 Maja 2005
Posty: 628
Lokalizacja: Pińczów
Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatem
Post Re: QUAKE III ARENA
  Wysłano: Niedziela, 5 Czerwca 2005, 12:58
Taki gość z Optimusa mi zakładał, to jest radiówka. Mam jakąś antenę na bloku założoną, nawet jej nie widziałem...


Powrót do góry
Zobacz profil numer gg
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 17 ] 



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB
Forum style by Vjacheslav Trushkin and modified by zin.