Re: Counter-strike
Wysłano: środa, 23 Sierpnia 2017, 22:46
To po chuj masz komunikat 'Nacisnij e, zeby podniesc'? i z tej samej odleglosci raz moge na luzaku podniesc, a raz nie albo jest tuz przede mna, g nic nie daje, a e nagle nie dziala albo jeszcze lepiej jak naciskasz e i zamiast podniesc broni wypierdala stara i zostajesz bez niczego xdddddddddddd zreszta steel juz podsumowal podnoszenie broni w csgo tak samo jak hitboxy
_________________ A world I wasn't supposed to, I'm stoked that I didn't know you But, sucks you ain't give a fuck and consider a sperm donor now
Nie no świruje se przecież, wiadomo że to jest zjebane. A z wyrzucaniem drugiej broni jest tak, że jak klikniesz E i zmieni broń, to jak klikniesz drugi raz zanim wyrzucona spadnie na ziemie, to drugą też Ci wypierdala. Nie wiem czemu tak, jebać valve ogólnie śmieci jebanych, w sumie to gabena najbardziej za to że ma wyjebane na grę, która ma najlepsze community z całej tej jego skurwiałej platformy, pomijając, że gra już ma tyle lat i swoją historię. Tak potężny chuj do dupy graczy od gabena, który zatrudnił tylko 5 osób do pracy przy csku.
Wczoraj zainstalowałem na komputerze Windows 10 i mam ogromne dropy fpsów raz na jakiś czas, gdzie normalnie na siódemce miałem stałe ~200, ktoś miał taki problem?
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 4203 Lokalizacja: Przasnysz/Warszawa
Wysłano: Niedziela, 10 Września 2017, 18:23
Niech żyje Kadłub
Smoogy napisał(a):
w sumie smarki mial na imie Andrzej
Ezio_Wroclaw napisał(a):
No to jest pewien problem, bo niestety, można sobie kupić asg na śrut, kosę, a z przyłożenia do oka to nawet śrutówką można zabić, więc nie polecam nikomu do mnie podskakiwać.
Ostatnio edytowano Czwartek, 25 Kwietnia 2019, 21:37 przez DeDoK, łącznie edytowano 1 raz
Okazało się, że system jednak nie był problemem. Mimo zainstalowanego świeżego Windowsa 7 i wszystkich sterowników dalej mam problem z płynną grą w CS. Podczas normalnej gry (matchmaking) klatki na netgraphie są w okolicach 200, w niektórych momentach spadają nawet do 50 na jakieś 10 sekund i potem wszystko wraca do normy. Sprawdzałem przez dwa programy temperaturę procesora i karty graficznej i wszystko wydaje się być w porządku. Co może być przyczyną i jak na to zaradzić? Może jakieś parametry startowe, cokolwiek?
Parametry mojego komputera:
nvidia geforce gtx 660 8gb ram amd fx 6300 six core processor
My record sales ain't much as theirs and we still ride the same coupes How we still fuck the same hoes, why we still buy the same clothes How we both got the same watch, I'm just keepin' y'all on y'all toes
Ostatnio edytowano środa, 5 Czerwca 2019, 21:31 przez kshaq, łącznie edytowano 1 raz
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 832 Lokalizacja: Olsztyn/Korsze Banned
Wysłano: Sobota, 23 Września 2017, 12:50
Zgłaszać się - kto chce pograć mix10 w 1.6 4fun, tak powspominać stare czasy. Uwaga, zapewne dalej jestem takim kotem jakim byłem :}
Mam już swoją ekipę, ale wiadomo, że nie każdy zawsze będzie chętny, więc im więcej tym fajniej, a szczególnie, że ze ślizgerami też spoko będzie popykać. Zróbmy ślizgową listę: 1. Runiek
nawet będę strimował xD