|
Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje)
Autor |
Wiadomość |
potter
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Sobota, 2 Grudnia 2017, 12:28
Dwa remisy 0-0, wygrywamy z Japonią i 5 punktów powinno wystarczyć.
|
Powrót do góry
|
|
 |
>>Vego<<
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Sobota, 2 Grudnia 2017, 13:28
PeterStillNinety's napisał(a): Bardzo dobre losowanie. Z jakiej grupy mamy wyjść jak nie z takiej? Uniknęliliśmy Hiszpanów, Danii, Szwecji oraz Serbii z którymi nie mielibyśmy tematu plus jakaś Nigeria i leżymy.
Też mi się zdaje, że nie mielibyśmy tematu z Danią, która wyprzedziliśmy w eliminacjach  O Serbii i Szwecji nawet nie chce mi sie pisac
|
Powrót do góry
|
|
 |
mql
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Sobota, 2 Grudnia 2017, 15:47
no i to są mistrzostwa świata, ziomeczki
Z jednej strony egzotycznie, z drugiej niekoniecznie śmiesznie (vide Panama) - nie na tyle trudno, by się bardzo bać, nie na tyle łatwo, by móc rywali zlekceważyć. Ja się full cieszę i już nie mogę się doczekać. Oby to był wielki turniej Lewego, bo będzie nam bardzo, bardzo potrzebny. On i jego hat-trick co mecz,
_________________ ksiaze bronek erynia djniemal pdw świat zza krat nie taki kolorowy
|
Powrót do góry
|
|
 |
Bakan
Dołączył(a): 27 Czerwca 2007 Posty: 8157 Lokalizacja: Wrocław(właściwie okolice)
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Sobota, 2 Grudnia 2017, 18:10
PeterStillNinety's napisał(a): Bardzo dobre losowanie. Z jakiej grupy mamy wyjść jak nie z takiej? Uniknęliliśmy Hiszpanów, Danii, Szwecji oraz Serbii z którymi nie mielibyśmy tematu plus jakaś Nigeria i leżymy.
Ale co Ty w ogóle gościu gadasz? Do Hiszpanii podjazdu nie mamy to fakt, jakbyś wymienił tu jeszcze Chorwację to też byłbym się w stanie zgodzić ale Dania, którą jak ktoś wyżej wspomniał wyprzedziliśmy w grupie, średnia Szwecja czy Serbia to nie jest półka, "z którą nie mielibyśmy tematu". Co więcej jestem niemal przekonany, że Kolumbia z Sanchezem, Jamesem, Murielem, Cuadrado czy Falcao to reprezentacja zdecydowanie mocniejsza od wymienionych przez Ciebie.
Ostatnio edytowano Sobota, 2 Grudnia 2017, 18:21 przez Bakan, łącznie edytowano 2 razy
|
Powrót do góry
|
|
 |
SWN
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Sobota, 2 Grudnia 2017, 18:17
Bakan napisał(a): czy debiutant na Mundialu Serbia 
|
|
 |
Bakan
Dołączył(a): 27 Czerwca 2007 Posty: 8157 Lokalizacja: Wrocław(właściwie okolice)
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Sobota, 2 Grudnia 2017, 18:20
Wow, byłem przekonany, że nigdy nie grali na Mundialu.
W ogóle jak teraz rozkminiam skład Kolumbii to tam ponad połowa u nas pięknie w pierwszym składzie by pykała, zaryzykuję stwierdzenia, że kadrowo to oni od nas są mocniejsi.
|
Powrót do góry
|
|
 |
ergiees
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Sobota, 2 Grudnia 2017, 19:15
Kamilo napisał(a): Okazaki, Haraguchi, Honda, Kagawa, Shibasaki z Getafe fajny piłkarz, Sakai, Nagatomo, dorzuciłbym jeszcze Takashiego Inui z Eibaru, kto jeszcze z Japonii gra w Europie? jeszcze Yoshida, do tego sporo w Bundeslidze, np. Osako, Muto, Asano, drugi Sakai. Co do Kolumbii tam nieraz dziwią decyzje personalne, np. do niedawna lubili potrzymać na ławie Bacce czy Muriela, a grać Teofilo Guttierezem. Ogólnie nie są tak groźni jak w 2014 aż, ale na pewno personalnie mocni.
_________________ kiedy pojawił się Rooney, wtedy skumałem zamułę
|
Powrót do góry
|
|
 |
esbeha
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Niedziela, 3 Grudnia 2017, 01:49
James był żonaty z siostrą Ospiny, są chyba w trakcie rozwodu albo tuż po nim, mam nadzieje że spowoduje to jakieś spiny między nimi w kadrze i chuja ugrają bo będzie ciężko z nimi. No i nie obraziłbym się jakby Falcao się rozsypał znowu przed turniejem.
|
Powrót do góry
|
|
 |
RW0
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Niedziela, 3 Grudnia 2017, 01:52
obys sam sie smieciu rozsypal
_________________ gabriel jesus złota pilka
|
Powrót do góry
|
|
 |
piernikowyskoczek
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Niedziela, 3 Grudnia 2017, 03:14
no jak typek 0 spiny to raczej spiny nie będzie
|
Powrót do góry
|
|
 |
JadranKibic
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 920 Lokalizacja: poza kontrollo UWB/DŚ
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Niedziela, 3 Grudnia 2017, 10:23
_________________ Przez szalone życie zatruci
Gdy za dużo zobowiązań dźwiga moja głowa, to słucham sobie UNDY, bo taka nasza rola
|
Powrót do góry
|
|
 |
kalahar
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Niedziela, 3 Grudnia 2017, 10:23
Bakan napisał(a): Wow, byłem przekonany, że nigdy nie grali na Mundialu.
W ogóle jak teraz rozkminiam skład Kolumbii to tam ponad połowa u nas pięknie w pierwszym składzie by pykała, zaryzykuję stwierdzenia, że kadrowo to oni od nas są mocniejsi. Jak to przeczytałem, to przypomniał mi się vipdavid i jego kurewsko kontrowersyjne tezy : - )
|
Powrót do góry
|
|
 |
trezege
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Niedziela, 3 Grudnia 2017, 10:45
JadranKibic napisał(a): http://www.sport.pl/mundial/7,154361,22726012,ms-2018-mamy-medal-czyli-nasza-droga-do-polfinalu.html co to kurwa jest  Kibice w polskim sektorze po raz drugi śpiewają "Mazurka Dąbrowskiego". To chyba usypia czujność naszych "Orłów"  Poważny serwis, poważne dziennikarstwo.
|
Powrót do góry
|
|
 |
kapec
|
 Re: Mistrzostwa Świata 2018 - Rosja (kwalifikacje) Wysłano: Sobota, 3 Marca 2018, 16:57
Cytuj: FIFA, Gianni Infantino poinformował, że 16 marca w Bogocie w Kolumbii zostanie podjęta decyzja, czy VAR zostanie wykorzystany podczas zbliżających się Mistrzostw Świata w Rosji. Nie wiem nad czym się tutaj zastanawiać.
|
Powrót do góry
|
|
|