Autor |
Wiadomość |
motylma
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Piątek, 29 Czerwca 2018, 15:45
pykpyk napisał(a): u mnie tez dzis fajnie, nie powiem ile zeby mnie nasz piekny kraj nie okradl ale bardzo lubie sezon trawiasty i chcialbym spropsowac unibet, 5 dzien z rzedu dostaje zaklad bez ryzyka 55zł jak wpłacasz wypłacasz? i jak ogólnie z legalnością?
_________________ -You went to Disney World by yourself? -Yeah, great gas it was! Had me picture taken with Goofy and everything. He's my favourite, Goofy! -You know I can't tell if you're really motherfuckin' dumb or really motherfuckin' smart
|
Powrót do góry
|
|
 |
pykpyk
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Piątek, 29 Czerwca 2018, 17:28
wplacanie jakos ogarneli ze sie prepaid karte od nich kupuje i karta wlatuje a wyplata normalnie leci w euroskach na konto twoje bankowe, i tak zwykle nie wyplacam zadnych wielkich pieniedzy wiec co sie tam spinac bede a i nielegalne to jest, moze mnie nie dojado
|
Powrót do góry
|
|
 |
davides123
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Sobota, 30 Czerwca 2018, 18:08
Podbeskidzie vs Vitorul Towarzyski Live Over 4,5 Kurs 2,0 Etoto Edit 2:3 ++
MoTyW napisał(a): U facetów tak, u kobiet takiej zależności nie stwierdzono... Ale nie ma potrzeby, smak cipki jest najlepszy sam w sobie. Róbcie zajebiste minety swoim dziewczynom, zobaczycie, że będą Wam wdzięczne.
|
Powrót do góry
|
|
 |
davides123
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Sobota, 14 Lipca 2018, 18:03
Mundial mundialem, a hajs trzeba zarabiac Jutro http://www.betexplorer.com/soccer/swede ... /4v8gFj7b/Moje typy 2/1 mocno 1/2 lzej 3/4 ostatnie mecze polamane Etoto ma Z fartem
MoTyW napisał(a): U facetów tak, u kobiet takiej zależności nie stwierdzono... Ale nie ma potrzeby, smak cipki jest najlepszy sam w sobie. Róbcie zajebiste minety swoim dziewczynom, zobaczycie, że będą Wam wdzięczne.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Hawar
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Czwartek, 19 Lipca 2018, 14:31
Z ciekawości grupa Szukam ustawek jeszcze funkcjonuje bo pamiętam , że jak jeszcze grałem to całkiem spory hype na to był?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Powrót do góry
|
|
 |
kapec
moderator
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Czwartek, 19 Lipca 2018, 14:34
Działa, dostęp tylko po wpłacie przez patronite
|
Powrót do góry
|
|
 |
davides123
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Czwartek, 19 Lipca 2018, 20:53
live 52' Blackburn vs Liverpool typ 2 mecz przedsezonowy, drugi skład od 46', w moich oczach lepszej jakości, powinni spokojnie wygrać kurs 1,75 e: 0:2 FT +++
|
Powrót do góry
|
|
 |
davides123
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Wtorek, 24 Lipca 2018, 21:17
live 74min obecnie 2:1 http://www.betexplorer.com/soccer/world ... /zgRGRNCC/bolton lubi w sparingach sobie zarobić 1/2 nastepny gol - Bolton kurs 2 wygrana Bolton kurs 7 z fartem
|
Powrót do góry
|
|
 |
davides123
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Niedziela, 29 Lipca 2018, 16:07
http://www.betexplorer.com/soccer/slova ... /zNtJN8Rb/Gruba para pod katem lamakow 2/1 kurs 21 1/2 kurs 41 Fortuna Ja wierze.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Hasszz
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Niedziela, 29 Lipca 2018, 16:46
Ktos obstawial z was wedlug ciagu fibonacciego? Wydaje sie to rozsadne bez duzych wygranych ale tez bez duzego ryzyka.
_________________ I predicted you be addicted to my dick once you lick it
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kacper
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Niedziela, 29 Lipca 2018, 17:04
a mieszkasz w Polsce czy za granicą ?
|
|
 |
Hasszz
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Niedziela, 29 Lipca 2018, 17:23
W polsce a czy to ma jakies znaczenie?
_________________ I predicted you be addicted to my dick once you lick it
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kacper
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Niedziela, 29 Lipca 2018, 17:26
jak dodasz do tej matematyki podatki to strzela ją chuj
|
|
 |
davides123
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Niedziela, 29 Lipca 2018, 19:21
Ten sam mecz co dalem wyzej Live 68' Gospo graja w 9 Wygrana gosci kurs 1,8 edit: lamak w plecy, win gosci na plus, kto obserwowal to mogl mocno zarobic na overkach. ++
|
Powrót do góry
|
|
 |
Jose
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Niedziela, 29 Lipca 2018, 20:24
Ej, jak sobie gram dla funu po 5-10 ziko kupon, to warto się bawić w jakieś maxikombi czy normalnie AKO grać? Pytam, bo mnóstwo ludzi widzę w STSie, którzy robią te grupy i cudują jakieś tasiemce, ale czy to jest warte zachodu?
_________________ https://soundcloud.com/rapmatters
Na zawsze wolność ludziom i pingwinom.
|
Powrót do góry
|
|
 |
ProXima
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Poniedziałek, 30 Lipca 2018, 00:19
Kacper napisał(a): jak dodasz do tej matematyki podatki to strzela ją chuj przecież normalnie możesz grać u zagranicznych jak sobie ecopayza założysz, rany boskie nie siejcie takiej propagandy.
|
|
 |
kapec
moderator
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Poniedziałek, 30 Lipca 2018, 02:01
Pamiętam jak parę lat temu na forum o bukmacherce gościu założył temat z progresją na remis Olimpiakosu. Seria trwała +30 spotkań, nie pamiętam ile popłynął ale cisnął dość długo, niestety w końcu pękł. Nigdy nie grałem progresją, i po tamtym przypadku odeszły mi chęci na jakiekolwiek próby. e: z ciekawości sprawdziłem, to chyba był ten sezon. e2: @Jose no to już zależy jakie kursy grasz, ile spotkań na taśmie itp. Ja tam lubię puszczać te maxikombi (systemy blokowe). Czasem po jednym na sobotę i niedzielę, jak jest mniej ciekawych spotkań to jeden na cały weekend. Puszczając 4z6 za 100 zł, zakładając że każdy blok ma ako 3.0 to przy wszystkich trafionych wygrywasz 8.1k, przy 5 blokach 2.7, przy 4 - 540zł. Puszczając te same spotkania w normalnym kombinacyjnym do wygrania byłoby 72.9k. W moim przypadku nie mam czego żałować bo 6/6 nie trafiłem nigdy, za to 5/6 wpada raz na jakiś czas.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Kacper
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Poniedziałek, 30 Lipca 2018, 07:43
ProXima napisał(a): Kacper napisał(a): jak dodasz do tej matematyki podatki to strzela ją chuj przecież normalnie możesz grać u zagranicznych jak sobie ecopayza założysz, rany boskie nie siejcie takiej propagandy. to opowiedz na swoim przykładzie jak to wygląda. Wypłacasz potem wygrane? Na konto, czy specjalną kartę? Ile pobierają przy przewalutowaniach i innych chujach mujach? 10%?
|
|
 |
decider
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Poniedziałek, 30 Lipca 2018, 10:26
Tak jak było ze skrillem. Wypłacasz na konto w eco i później możesz zamówić kartę albo wypłacić na konto bankowe - koszt 10e. Wpłata z konta na eco przez przelewy24 to dodatkowy koszt 1,5% wpłaty.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Powrót do góry
|
|
 |
zuperhero
|
 Re: Bukmacherka vol. 2 Wysłano: Poniedziałek, 30 Lipca 2018, 12:56
Kacper napisał(a): jak dodasz do tej matematyki podatki to strzela ją chuj to się nie opłaca nawet bez podatków*
|
Powrót do góry
|
|
|